Đoković: Igrao sa bolom od I seta, situacija ozbiljna

Novak Đoković istakao je probleme sa laktom kao ključni faktor poraza u osmini finala Australijan opena.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2018.

13:02

Đoković: Igrao sa bolom od I seta, situacija ozbiljna
Foto: Getty images

Južnokorejac Hjeong Čung savladao je šestostrukog šampiona sa 3-0, na Đokovićevom prvom turniru posle šestomesečne pauze zbog povrede lakta.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića "Bio je bolji igrač na terenu, nema sumnje u to. Sve čestitke njegovom timu i njemu na izuzetnoj partiji. Bio je kao zid, želim mu svu sreću", rekao je Đoković.

Srbin je između prvog i drugog seta tražio medicinski tajm-aut kako bi mu fizioterapeut izmasirao lakat.

"Nije dobro, na kraju prvog seta sam osetio bolove i morao sam da se nosim s tim do kraja meča. Situacija sa laktom je ozbiljna, još ne znam da li ću pauzirati. Moram ponovo na snimanje, pa da sa lekarskim i trenerskim timom odredimo šta ću i kako dalje", dodao je srpski teniser.

Đoković je često tokom meča pravio bolne grimase, ali nije pomišljao da preda meča.

"Bol nije bio toliko jak da moram da prekinem meč. Samo je to uticalo na moj servis, koji je mnogo važan udarac, posebno protiv Čunga”, dodao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: