Ekipa na okupu: Novak i Agasi odradili prvi trening

Novak Đoković se sprema za prvi takmičarski meč posle šestomesečne pauze, a na teren će najverovatnije u utorak oko 5 sati po našem vremenu.

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2018.

09:45

Ekipa na okupu: Novak i Agasi odradili prvi trening
Foto: Getty Images

Srpski teniser je dva dana pre početka Australijan opena rekao da nije 100 posto oporavio lakat, ali da se nada da će do meča sa Amerikancem Donaldom Jangom biti maksimalno spreman.

U Melburn je stigao i Andre Agasi, koji je se povredio na skijanju i morao je da otkaže neke egzibicione mečeve, ali ne i obaveze prema Đokoviću. Oni su danas odradili prvi zajednički trening, a ekipa je bila u punom sastavu jer je na terenu bio i drugi trener Radek Šćepanek. Novak je tokom treninga nosio rukav na desnoj ruci, ali se nije štedeo čak ni prilikom servisa. Đoković je promenio pokret prilikom serviranja jer je tada osećao bol u laktu. Prvi ozbiljniji meč za Novaka posle nekoliko meseci zakaz je za utorak, a kvota da će pobediti Janga u ukupno manje od 31,5 gemova je 1,98. Pogledajte sve MOZZART kvote za duel u Melburnu.

Kvota da će Novak sedmi put uzeti trofej u Melburnu je 6,50, a prvi favorit je Federer s kvotom 3,50. Pogledajte sve MOZZART kvote za Australijan open.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: