Novak zvanično u "ASICS": Nemam nikakva očekivanja na AO

Novak Đoković zvanično je predstavljen kao novi ambasador kompanije Asiks (ASICS), čije će patike ubuduće nositi.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.01.2018.

11:16

Novak zvanično u
Getty Images

Srpski teniser godinama je nosio "Adidas" patike, međutim, sada je ozvaničena saradnja sa "ASICS".

"Uspeh ne dolazi odjednom, to nije stvar do koje se dođe preko noći. To je rezultat, mukotrpnog rada, žrtvovanje i odlučnosti da se ostvare ciljevi na terenu i van njega", pričao Đoković.

Novak izgovara ove reči u zvaničnom video snimku kompanije "ASICS" koja predstavlja srpskog igrača kao novo zaštitno lice.

"Biti u vrhu tenise, morate stalno da radite i fokusirate na svaki detalj svoje igre. Sport nije samo igra, to je način života. Moje ime je Novak Đoković i ja pokrećem sebe", dodao je srpski teniser. Novak je na zvaničnoj prezentaciji pričao o povredi i narednom turniru.

"Ako bih danas završio karijeru bio bih zadovoljan onim što sam ostvario. Ali nisam još do toga došao. Želim još da igram", kazao je Đoković.

On je potom rekao da će za tri, četiri dana biti još bolje.

"Startujem sa 14. mesta. Međutim, to mi nije važno. Želim samo da počnem da igram mečeve i vidim gde će me to odvesti. Idemo polako, dan za danom. Radim sve što mogu sa svojim timom, doktorima. Ako budem igrao kao što sam protiv Dominika Tima, biću zadovoljan. Siguran sam da ću za tri ili četiri dana biti najbolji što mogu", rekao je Đoković. Đoković je istakao da nema nikakva očekivanja od Australijan opena jer je dugo bio van terena.

"Bio toliko dugo van terena i moj lakat nije bio sasvim dobro... To je razlog zašto ja nemam nikakva očekivanja. Zahvalan sam što sam u Australiji i ako budem mogao da igram, biće sjajno. Nadam se da ću biti spreman da odigram dobro. Igrao sam na nekoliko egzibicija i izgleda da mogu da igram", dodao je Đoković.

Srpski teniser dobio je protivnika u prvom kolu Ozi opena. On će se na startu sastati sa Donaldom Jangom. Više pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: