Veliki povratak – Đoković preslišao Tima u Melburnu!

Novak Đoković vratio se na teren posle šestomesečne pauze i u dva seta pobedio Dominika Tima, u egzibicionom meču na Kujong Klasiku u Melburnu.

Izvor: PT

Sreda, 10.01.2018.

06:00

Veliki povratak – Đoković preslišao Tima u Melburnu!
Getty Images

Nekadašnji najbolji teniser sveta slavio je posle 64 minuta igre protiv Austrijanca – 6:1, 6:4.

Srpski teniser odigrao je furiozan prvi set u kojem je dopustio Timu samo jedan gem i posle samo 20-tak minuta igre na semaforu je bilo 1:0.

Ljubitelji tenisa imali su šta da vide od Đokovića koji je delovao veoma raspoloženo, a posebno raduje dobar servis, koji je možda i najvažniji u povratku na teren.

Tri puta je napravio brejk u prvom setu, a imao je samo tri neiznuđene greške u ovom periodu meča.
Getty Images
Novak je pokazao da je povreda lakta iza njega – povreda koja ga je odvojila od terena šest meseci i zbog koje je poslednji meč odigrao još na Vimbldonu 2017. godine.

Tokom drugog seta videli smo znatno veću borbu na terenu, Tim je više pretio i mogao je do brejka na rezultatu 4:4. Ipak, Đoković je tada spasao nekoliko brejk-lopti, dobio gem, a potom i napravio brejk za pobedu – 6:1, 6:4.

Srpski teniser vratio se na trijumfalan način i igra protiv Tima može da samo da raduje ljubitelje "belog sporta".

Australijan open na programu je od 15. do 28. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: