Nova vest
Tenis

Četvrtak, 18.01.2018.

12:00

Ramos-Vinjolas za B92: Sa Novakom mogu i po najvećoj vrućini

Albert Ramos-Vinjolas, sledeći protivnik Novaka Đokovića, rekao je za B92.net da mu neće smetati da protiv srpskog igrača igra po najvećoj vrućini.

Izvor: B92

Autor:B92

Ramos-Vinjolas za B92: Sa Novakom mogu i po najvećoj vrućini
Photo by Jaimi Chisholm/Getty Images

Ramos-Vinjolas je u tri seta savladao Tima Smičeka, dok je Đoković posle preokreta eliminisao Gaela Monfisa u trenucima kada je temperatura dostigla i 40 stepeni Celzijusa.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

"Obojica su sjajni igrači i moraću da igram sjajan tenis ukoliko želim da uopšte imam šansu da pobedim", rekao je Ramos-Vinjolas za B92.net pre nego što je saznao ime protivnika.

On je kazao da mu neće smetati ako sa Đokovićem bude igrao u dnevnom terminu i po najvećoj vrućini, ali je srećom za subotu najavljeno zahlađenje.

"Nemam pojma. Nisam ja taj koji pravi raspored, pa ću morati da igram kada god bude meč bio na programu. Znam da je juče bilo neke priče o tome, posebno zbog Novakovog meča, ali neću imati problema da igram, bilo po danu kada je mnogo vruće, bilo u večernjem terminu", dodao je.

On je posao sa Smičekom završio za nešto više od dva sata i sa Novakom će se sastati peti put u karijeri – do sada je izgubio sva četiri duela.

"Igrao sam sjajna dva seta, bilo je veoma dobro. U trećem sam malo izgubio na intenzitetu, ali je bilo veoma toplo, pa je bilo normalno da dođe do pada. Dvaput sam imao 0:40, nisam uspeo da realizujem, ali sam se popravio u finišu seta. U taj-brejku sam bio mnogo agresivniji, što me mnogo raduje", zaključio je za B92.net Ramos-Vinjolas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve