Sreda, 17.01.2018.

06:00

Iako je derbi, Novak ponovo po najvećoj vrućini

Drugi put u dva dana organizatori Australijan opena nisu imali previše obzira prema Novaku Đokoviću.

Izvor: B92

Iako je derbi, Novak ponovo po najveæoj vruæini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

163 Komentari

Sortiraj po:

nikol dž. femija

pre 6 godina

Snupi, 17. januar 2018 09:42) # L

lEPO STE NAPISALI, ONAKO BAŠ kritički, srpski, sa jakom željom da istina dopre do Srbina NOvaka, vrlo patriotski i opet posebno važno srpski samokritično. Verujem DANAS STE BAŠ ZADOVOLJNI, ZAR NE, Novak Vas je, kao što ste videli, ČUO? I zahvalan Vam je, dobili ste od njega, ono najveće, što održava u životu, bez čega i nema života, SRCE !!

SVAKO DOBRO.

ps. Iskreno se nadam da ćete "kliknuti" na ovu stranu i pročitati da Vam mašem iz ZAPADNE SRBIJE (ima čak i u Srbiji ta strana sveta) !!

branka

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao, znate na sta mislim.
(Uros Djurdjevic #32, 17. januar 2018 14:17)
Iskreno sazaljevam tvoju majku. Tesko je imati za sina huligana

jasno k'o dan

pre 6 godina

Nakon Novakovih silnih izjava da ga /ne/boli lakat, organizatori AO se ipak nisu usudili staviti ga u noćni termin ,jer nisu baš sigurni da neće predati meč nakon prvog seta,a pošto su ubijeđeni da im tako nešto Federer neće napraviti,izišli su u susret.

Aaa

pre 6 godina

Pa zar mislite da ce organizatori mec 14-og igraca sveta da stave u vecernji termin umesto meca koji igra drugi teniser sveta koji je uz to najpopularniji igrac na svetu..

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao, znate na sta mislim.

Jack

pre 6 godina

Ali ono, svaki slam iste glupe rasprave i zalopojke o rasporedu. Shvatite da je nebitno tko je kako rangiran, i tko je koliko puta igrao negdje i kome šta više paše, jedini kriterij je potencijalna zarada organizatora i od televizije.

Australija

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj... 


Koliko covek mora biti glup da napise ovako nesto ???? Halo druze na suncu je 60 stepeni !!!!
(srbin, 17. januar 2018 08:36)


Neka je Srbin pametan i najmudriji pa zna da na 60 stepeni organizatori neće zaštititi teren pokretnim krovom. Samo Srbima da naude...

Kad sam gore napisao GS mislio sam da Novaku ni kalendarski GS u 2018-oj ne bi pomogao da dostigne Rodžerov nivo popularnosti.

Ii

pre 6 godina

Svako dobije prema zasluzi! Organizatori su ti koji odlucuju ko ce gde i kada da igra ali Novak jos to nije otkrio a oni ovako, lepo, mu stavljaju do znanja ko je gazda. Mada, ne verujem da ce bilo sta i sada shvatiti.

Bratislav

pre 6 godina

Što se Novaka tiče, njemu želim uvek, bez obzira na rezultate, dug i srećan sporski život i svako dobro njegovoj porodici

Idemo Novače!!!!!!!!!

matori

pre 6 godina

idite malo na Tenis.com i ili ESPN, pa ćete videti da komentatori primećuju ovo ( da Rodžer je uglavnom favorizovan u vezi termina) a ne moraju biti Srbi... mogu biti bilo koje nacionalnosti...

delboj

pre 6 godina

Jednostavno je. Ljudi u najboljem terminu hoce da gledaju tenis. A ne trcanje i vracanje loptica preko mreze dok protivnik ne pogrijesi.

GOAT otimač zapadnih trofeja

pre 6 godina

prosto, obožavaju ga
ne mogu bez njega, ne znam kako su i ovu pauzu izdržali

..ista meta isto odstojanje, od prvog dana, celu karijeru, do poslednjeg

Ložač

pre 6 godina

Pa neće se mnogo znojit jer nema gram sala. Inače će Monfils igrati na strani gde je senka od tribina, još jedna u nizu nameštaljki.

Pedja

pre 6 godina

A Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)

Roger je GOAT i njegove želje ispuniti moraju!

LazarL

pre 6 godina

Koga je bre briga za Novaka Djokivića? Koga on, takav kakav je, još zanima, osim malog broja zagriženih Srba, kojima nije ni tenis važan, nego samo da neki naš "rasturi" gnusnog Zapadnjaka.

Dobrosav

pre 6 godina

E Ljudi, iskulirajte malo.
Na udarne termine organizatori postavljaju najpopularnije a ne najbolje rangirane igrace. Cak i domaci wild card igraci imaju bolju poziciju od bolje rangiranih nepopularnih igraca. Nole je nepopularan igrac i ipak je dobio veliki teren, ali nije u vecernjem terminu... Kao ni Nadal danas.
Ako se uzmu u obzir i uticaji sponzora, onda Nole tek tu nema sta da trazi. Ako hoces da odbijes NIKE koji te zeli, i ako sazivas konferencije da igraci jos malo vise opeljese organizatore.... E onda, drugar moj, MORAS malo i da progutas.
Mali smo mi i jadni, i sve je to nepravda, pa stvarno.... Sto rece Kalimero.

Lule

pre 6 godina

Ako su Srbi "gadovi", sto reče jedan genije tu dole, obda je i Nolo (koji se izdaje za Srbina) takodje gadov, a gadov je i Srbin koji je tu glupist napisao.

Ne vredjajte sopstveni narod zbog Djokovića.

SoLiLaC

pre 6 godina

Nista cudno i dok je bio prvi igrao je po najvecim vrucinama aa da Federera favorizuju nije slucaj samo ovde isto je i na Wimbldonu.

Djordje NS

pre 6 godina

Ajde ne filozofirajte svi vi što sad pametujete kako je Nole sad 14. teniser pa ne može očekivati večernji termin. Nole je za prošlogodišnji AO bio drugi teniser na ATP listi i opet nije dobijao večernje termine. A Rodja je isto u jednom momentu bio 14. ili 15. igrač pa ga nikad nisu stavljali da igra na +40. Tako mu ugađaju celu karijeru...

Dekameron

pre 6 godina

Voleo bih da ova gomila mrzitelja, da im ne pominjem nikove, objasni svima nama koji vidimo loše namere u tome što Novak opet igra po najvećoj vrućini, kako to da u večernjem terminu od 21,00 sat trećeg dana AO igraju 37 igrač Dolgopolov i 78 Erden..Nije tačno da Nadal igra u istim uslovima jer je on oba meča igrao u terminu od 18,00 sati.

chicha

pre 6 godina

Pa Novak nije tamo zvezda da se termini određuju kako to njemu odgovara, uostalom pa tu je i njegov protivnik koji isto tako nije nepoznat,mi bi očito hteli da Novak bude za organizatore ono što je za nas, mi jesmo nebeski narod ali to u Australija još nisu shvatili.

Samaranje paradajza

pre 6 godina

Bio je novak i prvi na svetu pa su mu pakovali lose terminea ovaj sto prica da je federer popularniji pa to je normalno jer novak dolazi iz srbije i nije i nikad nece biti deo tog sveta...a pitaj federera koliko se plasi novaka verujem da ga ne voli videti nasuprot sebe jer zna kako ovaj samara

Ana

pre 6 godina

Da li se secate proslogodisnjeg Vimbldona? Drugo kolo, igra sa Kverijem mec koji nije mogao da se zavrsi zbog mraka.Nastavlja isti u petak, a znalo se da ce svakih sat vremena kisa prekidati mec. Neko ce reci, "Pa sta i drugima kisa ometa meceve ( ili sunce )..." Da, ali on je dvanaestostruki GS sampion. Valjda takvi imaju neki kredit? Da, imaju, ali se ne prezivaju Djokovic. Sada ga stavljaju u sred dana kada ce temperatura biti 40 stepeni. I sad, hajde, gledajmo sport gde ce da pobedi najbolji. Sve je regularno. Nema namestaljki.A Federer ce, kojem su uvek omogucavali najbolje uslove za igru, sve meceve da odigra u vecernjem terminu na centralnom terenu.

Dečiji mozak

pre 6 godina

Vidim počinje kuknjava i kmecanje. Anglo sfera ne voli Srbe??? Stvarno??? A mi njih kao volimo i postujemo, evo ja ih ne podnosim gadni su i odvratni.Ovde kad se nesto loše desi tamo samo sto ne počne narodno veselje na ulicama, odrastite.

Boris Banović

pre 6 godina

Mislim da je u pitanju interes organizatora da zaradi ! Novak će napuniti Rod Lejver arenu u svakom terminu , a treba obezbediti 43 milioba € za nagradni fond !

Smesko

pre 6 godina

Turnir se organizuje zbog zarade a ne da se srbuje po komentarima na vest. Federer je znatno popularniji nego Novak te organizator ga stavlja u termin i stadion gde ce najveci broj gledalaca platiti najskuplje karte toga dana. Cista poslovna logika, i ne razumem cemu teorije zavere...

Za respekt je to sto je Novak osvajao 6 puta...ali nema tu popularnost koja bi trebalo da prati takav uspeh.

Inace u Novakovom terminu igraju na drugim stadionima i Del Potro, Gofin...

zuki šumadinac

pre 6 godina

Neko ko nezna Srbe ,najbolje će ih upoznati kakvi su gadovi i nikakav narod,ako pročita komentare o Novaku.Sve što nam se ikada dogodilo kao narodu,zaslužili smo.I gore.

v

pre 6 godina

Favorizovanje Federera je toliko providno i odvratno. Dokaz da nisu svi igraci jednako tretirani. Ceo proslogodisnji AO Federer je igrao u nocnom terminu i o tome bez ikakvog srama pricao! A dosao je kao igrac van top 10. I da je prvi - ne sme biti privilegovan. Evo, ni Rafa nije, i on igrao danas po najvecoj vrucini dok Feki ispijao ledene koktele u 'ladovini. Eto odgovora za ove koji se pozivaju na neko mesto na listi i kao ne vide providno guranje Federera. Novak se namerno iscrpljuje vec drugi mec i kad/ako dodje polufinale Rodja ce biti svez a Nole iscrpljen. Ali, nece im uspeti taktika. Tesko ce Rodzer do polufinala, igra mu je suvi prosek.
(veliki strumf, 17. januar 2018
Upravo zbog ovakvih stvari niko realan ne može reći da je on najbolji igrač svih vremena. Kad si najbolji ne trebaju ti nikakve protekcije niti favorizovanja na štetu drugih igrača.

e zato ga mrzim i ja

pre 6 godina

Mrze ga anglo organizatori (USO,AO,W), mrzi ga anglo publika i navijači, mrze ga anglo sponzori, mrze ga i neki teniseri.

A on im se i dalje uvlači i "širi ljubav" glumeći majku Terezu ?!?

Dokle?

novica

pre 6 godina

(Nikola) Da li je moguće da tolike godine pratiš tenis, a da još uvek ne shvataš da je Rođa biser nad biserima u tenisu, da je potpuno zasluženo najpopularniji teniser na svetu svih vremena?! On je prvi, iza njega provalija, pa onda možeš da ređaš kako hoćeš ove mlatače reketom, kao što su Nadal, Đoković, Marej i slični.

xxx7

pre 6 godina

pa sta ako je sedtostruki, i Rodzer je petostruki,a ovde se predstavlja kao da nikad nije uzeo GS. U vecernjem terminu ima mesta za samo jedan muski singl, i to je to. Federer je privlacniji i sponzorima i neutralnim navijacima,na kraju krajeva i celokupnoj publici ( osim naravno,ako se izuzme Srbija)

Nicky boy

pre 6 godina

Novak je zaslužio više poštovanja, kao legenda tenisa i šestostruki pobednik Ozi Opena. Ali Australijanci su iz iste kuhinje kao i Britanci, što će reći da ne mirišu mnogo našeg igrača.

Sa druge strane, istinu govoreći biće teško i Monfisu da igra po vrućini jer i on nije rođen u Africi. Ovaj potez organizatora može samo dodatno da motiviše Noleta.

Stefan

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)

Prvo si nepismena, a drugo Djokovic je sestostruki osvajac ovog turnira, i ima sva prava da igra u udarnom terminu i zbog atraktivnog protivnika, dok podmukli Federer sa nekim amaterom igra uvece, zato ce na kraju plakati svi ukljucujuci i tebe nepismenu.

boro

pre 6 godina

Koga bre vise interesuje Novak Djokovic u svetskim okvirima? On je sada igrac No14 i to je to. Ostale su jos legende Rodzer i Rafa i gomila mladih igraca. Novak,Endi, Sten, Milos,Tomas to su istrosena imena
(Setac, 17. januar 2018 10:15)

Setac aj' malo prosetaj.Kad porastes onda mozda malo shvatis kakve gluposti pises.

veliki strumf

pre 6 godina

Favorizovanje Federera je toliko providno i odvratno. Dokaz da nisu svi igraci jednako tretirani. Ceo proslogodisnji AO Federer je igrao u nocnom terminu i o tome bez ikakvog srama pricao! A dosao je kao igrac van top 10. I da je prvi - ne sme biti privilegovan. Evo, ni Rafa nije, i on igrao danas po najvecoj vrucini dok Feki ispijao ledene koktele u 'ladovini. Eto odgovora za ove koji se pozivaju na neko mesto na listi i kao ne vide providno guranje Federera. Novak se namerno iscrpljuje vec drugi mec i kad/ako dodje polufinale Rodja ce biti svez a Nole iscrpljen. Ali, nece im uspeti taktika. Tesko ce Rodzer do polufinala, igra mu je suvi prosek.

Setac

pre 6 godina

Koga bre vise interesuje Novak Djokovic u svetskim okvirima? On je sada igrac No14 i to je to. Ostale su jos legende Rodzer i Rafa i gomila mladih igraca. Novak,Endi, Sten, Milos,Tomas to su istrosena imena

Komisija

pre 6 godina

Pa tu nema nikakvog iznenadjena.
Australija je isto sto i GB ili USA koji mrze srbina i Srbiju, pa ga tako i ignorisu,
odnosno odredjuju mu "najgore" vreme za igranje.

Вељко

pre 6 godina

Definitivno bi vreme odigravanja meča mogla biti otežavajuća okolnost,međutim ako ste došli da osvojite turnir(Đokovićeve reči)ne obazirete se na stvari na koje ne možete uticati.
Sa druge strane loptice će brže leteti i biće lakše probiti Monfisovu odbranu.
Kako god,za drugo kolo vrlo težak meč!

Nikola

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018
08:22)
Federer je prosle godine bio 16 nosilac i odigrao je sve meceve na RL areni i to u vecernjem terminu.Tako da ti taj argument oko nosioca ne pije ni najmanje vodu.Novak igra u dnevnom terminu zato sto je Federer izjavio posle prvog kola na konferenciji da ce zahtevati od organizatora da opet igra u vecernjem terminu iako mec sa ovim anonimusem sa kojim treba da igra nije ni blizu atraktivan kao Novak-Monfis.A u podsvesti mu je i bilo da je Novak uvel imao problema na vrucinama pa se nada da ce se to i sad desiti,jer ocigledno da se plasi Novaka i potencijalnog 1/2 sa njim.I treba da se plasi,pogotovo sad,jer kad inat proradi kod Srba onda su svi u problemu.

Džontra Volta

pre 6 godina

Nisam ljubitelj teorija zavere ALI: znamo ko odredjuje ko će kada da igra: Vatikan. Znamo da je u vatikanu švajcarska garda. Znamo ko je od tenisera švajcarac. Pametnom dosta

xxx7

pre 6 godina

ja ne razumem vas, pa ne igra na poljani,dobio je glavni teren, i s obzirom na renking,sasvim je to dovoljno... Novak je 14-ti, Gael iza 30-og mesta, zasto bi MORALI da imaju vecernji termin,i zasto se to predstavlja kao teorija zavere... Pa evo Nadal,koji je prvi na svetu,nocas je igrao u tom terminu,pa? Drugo, pomirite se jednom sa tim da je Federer daleko popularniji teniser,svidjalo vam se to ili ne, a u ovom slucaju cak i da nije, drugi je na svetu i normalno je da ima najbolji tretman,u ovom delu zreba. Dosta vise sa teorijama,aman ljudi,ne budite toliko ostrasceni.

Australijen Open

pre 6 godina

Ne samo tenis nego celokupni sport je postao cisti biznis. Svi turniri imaju najvecu gledanost u trenutku kad Federer igra. I kad vec imaju priliku da gledaju Federera sa 37 godina zasto ne bi iskoristili priliku i da zarade. Cetvrtak radni dan u 2 preko dana a u evropi u 4 nocu pa nisu ludi tad da stavljaju RF. Nije RF nista tu kriv , on je sav ovaj tretman samo zasluzio svojim rezultatima.Ali isto tako neosporno je da su malo nepravedni prema Novaku ipak je on sestostruki sampion ovde.

milutin

pre 6 godina

Sve rade kako Rodžer kaže. Juče projeti Novaku sa Monfilsom, kao slučajno napominje da Novaku neće biti lako.
Sve se on pita. A organizatori po njegovom taktu. Vidimo to.
Prevazići će to Nole, osvojiće turnir.
E plaši se toga Roger. Nesmije da čeka Nola na crti.

Bg

pre 6 godina

Rodja je br 2 trenutno Novak 14. Rodja ima 19 GS Novak 12 Rodja je miljenik publike sirom sveta Novak nije bas voljen zato sto se uvlaci svima... I sta tu patriJote nije jasno?

Saša

pre 6 godina

Živim već 10 godina u Melburnu. Nemali broj puta sam se lično uverio kakva antipatija vlada prema Novaku, što od strane običnog plebsa sve do samih zvaničnika. Anglo sfera njega nikad neće da prihvati, osvojio on još AO slemova ili ne. Ovo nije otkrivanje rupe na saksiji, ali eto i neka opservacije iz prve ruke...

kajverson

pre 6 godina

novak je 14 igrac svijeta dok monfils 39,naravno da nece biti u polozaju za povlasteni termin....federer dakako da ima privilegije ,ne iz razloga sto svi mrze srbiju ili ne vole novaka vec zato sto je kao pojava veci od bilo koga u
svijetu tenisa te smatran najvecim igracem povijesti ,sto titule i potvrduju....jednostavno cinjenice

xxx7

pre 6 godina

ja ne razumem vas, pa ne igra na poljani,dobio je glavni teren, i s obzirom na renking,sasvim je to dovoljno... Novak je 14-ti, Gael iza 30-og mesta, zasto bi MORALI da imaju vecernji termin,i zasto se to predstavlja kao teorija zavere... Pa evo Nadal,koji je prvi na svetu,nocas je igrao u tom terminu,pa? Drugo, pomirite se jednom sa tim da je Federer daleko popularniji teniser,svidjalo vam se to ili ne, a u ovom slucaju cak i da nije, drugi je na svetu i normalno je da ima najbolji tretman,u ovom delu zreba. Dosta vise sa teorijama,aman ljudi,ne budite toliko ostrasceni.

mag

pre 6 godina

pa neko mora da igra i u tom terminu.pa sta? ko da je smak sveta..sto neko rece Novaku ce biti 40 c a Momfisu 23 c. ma važi...cuti i i igraj ..i bez kukanja..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 17. januar 2018 08:30)

Ne kuka Novak nego komentatori ovde na portalu. Kakvih sve ljudi ima strasno

STEVO

pre 6 godina

Nisam od onih zaluđenika koji Novaka smatraju kao člana familije što se vidi po komentarima ali je činjenica da je Federer favorizovan pogotovo što je istina da je prošle godine kao 17. nosilac skoro sve mečeve odigrao u noćnom terminu ali to smo znali i od ranije.

No1e GOAT

pre 6 godina

Ovi sto tupe da zasto bi Novak kao 14. nosilac igrao u vecernjem terminu? Pa zato sto je prosle godine rodja kao 17. Nosilac igrao SVE meceve u vecernjem terminu a i ove takodjer. Cista diskriminacija i nepostovanje Novaka i favoriziranje balerine! Strasno.

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Cuj bolesno pitanje " Zasto bi 14 nosilac igral u primetime?" Pa zato sto je na primer SESTOSTRUKI osvajac tog turnira za razliku od drtine Lavera koji je to osvajao kad su igrali njih cetvoro tenis , vazno je da mezimac iz Svajcarske stigne u drugu nedelju svez i odmoran.

Malice in the wonderland

pre 6 godina

Na delu čuveni zapadnjački fer plej koji
funkcioniše samo jednosmerno tj. kako njima odgovara.
Prošle godine kada je Federer bio u sličnoj situaciji
kompletna teniska javnsot se polomila ko će više da ga
celiva u d..e, ove godine se ta ista javnost prosto
utrkuje da Novakovo d..e napuni šimikama.
Ne sumnjam da će domaći celivači u ovom mom komentaru,
ako ga objavite, jedino videti opsednutost d...om.

sasa jokic

pre 6 godina

Ljudi ne kapiraju da nama (Srbima) uvaljuju termine da ustajemo u 4, a ne zbog njega. Kao sto i vecina kuka sto mora da ustaje a ne sto ce Nole na 40 stepeni.

Nikola

pre 6 godina

Ne razumem zašto ljudi ne čitaju tekst do kraja pa tek onda dodju da kometarišu ? Neki pišu kako je to tako jer je Novak 14. nosilac a Federer 1. Kakve to veze ima ? I Federer se prošle godine vratio na AO posle šestomesečne pauze pa je sve mečeve igrao na centralnom terenu i u najboljem terminu. Problem je i što će Novak već drugi meč zaredom da odigra po vrućini, iako je poznato da na GS-u favoriti jedan meč igraju preko dana a drugi u večernjem terminu. Novaku uvek namerno zaprže čorbu na velikim turnirima, samo neki to ne vide tako.

Aleksa

pre 6 godina

Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
favoritizam u 6.20...
zasto bi novak imao poseban trerman? 12. na atp i u skladu sa tim i status kod organizatora
(budan od 5, 17. januar 2018 07:03) # Link komentara

Можда зато што је шестроструки освајач, са реалним претензијама и на седму титулу?
Мада, наравно да ће Федерер имати више привилегија:
Тренутни шампион, највећи шампион свих времена, највише ГС титула, најатрактивнији играч из топ 10, најстарији играч из топ10, најпопуларнији тенисер свих времена, усвојени WASP. Постоји списак зашто ће увек бити привилегован. Новак је наш, и увек ће морати да ради мало више да би успео, и увек ће његов успех бити мало потцењен, зато што није њихов...и то је уреду.

djuro

pre 6 godina

@Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)


Što ti je Švedska?! Milina.... Tamo se teše od ranog jutra...

Blue Moon 712

pre 6 godina

Najbolji meč druge runde ubedljivo, dobri su Australijanci makar je meč na centralnom teren, trebalo šta Novak je samo 6 puta osvajao AO malo je to za prime time. Ako nekom teniseru manje odgovara vrućina to je Gael. Biće pakleno u svakom smislu.

komnen barjaktar

pre 6 godina

Naravno! Toliko puta već viđeno! Trenutno 14. igrač na ATP turu ima tretman igrača plasiranog iza 100. mesta! I dok je bio broj 1, AO je prednjačio nepoštovanjem Novaka Đokovića a sada pogotovu. Ona švajcarska smradara Rođa Federer prošle godine bio je 17. nosilac i koliko se sećam ne odigra ni jedan meč po suncu i nesnosnoj žezi! Odavno bih ja na Novakovom mestu AO precrtao iz svih sezonskih rasporeda, jer nema više šta tamo da pokazuje i dokazuje, Učinio je to već 6 puta a kako je i ove sezone aktuelan NIKE projekata 20+ Gren slem to je razlog više!

mile

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)
Ne navijas ti za Novaka. Novak je najuspesniji teniser u open eri na AO, vraca se na teren posle 6 meseci, igra najzanimljivi mec dana, to cak i sam Federer kaze i opet najveca vrucina a nekom debelom ladovina.

antiDebil

pre 6 godina

Mora Rodza da izbegava sunce, dobija pege ako se predugo izlaze. Postavlja Rodza nove rekorde i standarde kada je u pitanju broj odigranih meceva u nocnim terminima na GS turnirima !

matori

pre 6 godina

Rodžer je prošle godine bio nosilac ispod trenutne Novakove pozicije, ali je igrao večernje termine, a Novak je izgubio u po' bela dana....a bio je drugi nosilac....
razmislite o tome...
jeste Novak trenutno 14. ali on je apsolutni šampion na AO sa 6 titula (5 u 7 gofina)

nema vajde

pre 6 godina

Dobro je da su mu dozvolili da igra. Trenerski tim sa kojim
je pokupio onolike trofeje se ne otpusta zbog 6 mjeseci pauze.
Onako brzo smrsati moze samo neko ko ima nemiran san.

SUNĐER BOB

pre 6 godina

pa neko mora da igra i u tom terminu.pa sta? ko da je smak sveta..sto neko rece Novaku ce biti 40 c a Momfisu 23 c. ma važi...cuti i i igraj ..i bez kukanja..

bot92 heaven

pre 6 godina

"Federer says I always prefer to be in the same venue. Next rd. I will ask for a nite match. The rythym helps."

Posle botovi klicu ovo je gospodin ovo je fer sportista. Covek koji je privatizovao tenis.

Milojko

pre 6 godina

NOVAK NAJVECI SRBIN U ISTORIJI
(CETNIK, 17. januar 2018 07:12)

Da da kako da ne! Od oca crnogorca i majke hrvatice! I nemoj da se dereš!

Aleksa

pre 6 godina

Ajde sta ima veze ...ionako nece jos dugo.
pozdrav Nolovcima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EndiBog, 17. januar 2018 07:24) # Link komentara

Ма да, има само још две недеље да се игра :)
Поздрав и за тролове

srbin

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj...


Koliko covek mora biti glup da napise ovako nesto ???? Halo druze na suncu je 60 stepeni !!!!

Dejan

pre 6 godina

Ne bavimo se sporednim stvarima.
Nole sve najbolje ,tvoje je da osiguraš solidno jer iako je Moj dobar nije na tvom nivou.
Idemo u 3. rundu !

cika Duki

pre 6 godina

Ko šest puta osvoji AO zaslužuje da uvek igra na glavnom terenu, pogotovo jer je 14 - ti zbog povrede a ne zbog loše igre, a pri tom je u najboljim godinama.Isto to bih rekao za Nadala, recimo.OK, pamti pa vrati.

Jelena

pre 6 godina

Ljudi, Novak je 14.nosilac na ovom turniru! Pre su ga zezali zato sto je bio surovo nadmocan, sad im se pogotovo moze da ga zezaju, otkako je postao smesni gubitnik. Meni glavno da sam ja kraljica Instagrama!

psihijatar

pre 6 godina

NOVAK NAJVECI SRBIN U ISTORIJI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CETNIK, 17. januar 2018 07:12)
a vojvoda?
a ovaj?

Blagi užas

pre 6 godina

Zasto bi 14 nosilac igrao u prajm tajmu?
(aham, 17. januar 2018 08:05)
Zato, bukvahame, što je šestostruki šampion tog turnira. Ako već ne poštuju Novaka, trebalo bi da poštuju sami sebe i da se ne sramote na ovako jadan način...urušavaju sport. Još nisi naučio da je lova jedno, a poštovanje drugo...danas svaka lopina ima lovu, a samo je jedan Novak.

ljubi cika

pre 6 godina

On nije bio povlascen za ovakve stvari dok je bio najbolji teniser sveta i prikazivao najbolju igru u istoriji ovog sporta a sad ce da ga postede sa vecernjim terminom. Pa sta je sa vama ljudi? Favorizovanje nekih drugih igraca je sad prioritet. A bilo je favorizovanje tih istih i onda kad je bio broj 1. Nije mu isao na ruku niti zreb, niti termini. Ne ide mu ni sad zreb ali ajde slabije je rangiran. Nije bilo tako davno sve to ali polufonale od 2 dana, finale od 2 dana, koliko je samo meceva razvukao na nekoliko dana i onda odmah tezak mec nakon toga koji gubi. Sve je ovo istina i sve ste ovo gledali vecinom na Garrosu ali i na ostalim turnirima. Dok je bio broj 1. Da li je Fed imao ovakav tretman kao broj 1, NIJE! Niti Rafa. I da naravno, iako ga je pobedio 14 puta Noletu nece biti lako sa Monfom. Termin nije ni malo lak za igru.

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Ако је код овог другог хладовина, нека замени страну када то прописи дозволе.

Blagi užas

pre 6 godina

Za našeg heroja nema ništa lako, nikada nije ni bilo. Malo je reći da ga moćnici ne vole zato što je 100% svoj i pravedan. Ne pokorava se njihovoj kombinatorici. Novak je nezavisna promenljiva i Novak se pita. Novak daje, Novak uzima. Ponekad se i plašim za našeg viteza. Bilo je tenisera i teniserki koji su baš loše prošli (setimo se) - zapad je to, sve se može kupiti i sve je na prodaju. Pitanje je samo koliko košta i ko će da odradi? Izvršilaca ima više nego ikad, a ima i para...

budan od 5

pre 6 godina

Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
favoritizam u 6.20...
zasto bi novak imao poseban trerman? 12. na atp i u skladu sa tim i status kod organizatora

ja

pre 6 godina

 Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
bas ga pitaju "kada bih zeleo da igras"?

bla bla

pre 6 godina

Ni sama ne znam kako sam pobedila. Srećna sam što sam prošla dalje. Bio je to lud meč po velikoj vrućini, ali kako je bilo meni, tako je bilo i njoj", poručila je po završetku duela druga teniserka sveta.

komunikacija

pre 6 godina

Ovo je extra za Djokovica. Naravno, razlog je Monfis i njegova kriminalna fizicka pripremljenost.
Ovo moze samo da bude dobro za Novaka..

Neleh

pre 6 godina

Ajde sta kukate, igra na Rod Laver areni. Da su ga stavili na neki drugi teren uvece opet nebi valjalo. Naravno da nece staviti i Djokovica i Federera u vecernji termin, pa koga ce onda gledati preko dana. Organizatori uvek stave jednu zvezdu popodne jednu uvece. Karte za vecernji termin su uvek skuplje, i da, Federer kao drugi nosioc je u vecernjem terminu. Monfis ima apsolutno iste uslove prema tome neka bolji pobedi.

Milos

pre 6 godina

Federera kao da pitaju hoce li igra po danu ili po noci i u koliko sati zeli da igra.Sve zato sto je gospodin najveci u istoriji.Ne osporavam ja njegovih 19 grend slem titula ali kada su se Nadal i Djokovic ajmo reci zajedno pojavili,koliko je Federer titula osvojio?Australiju i Wimbledon prosle godine.Sace neki reci da je ostario.Pa ako u svojoj 35.,36.godini moze osvojiti dva grend slema zasto nije mogao i ranije?Po meni i Nole i Rafa su daleko bolji od njega sto se tice igre ,a za 19 komada mu svaka cast.

Zapadne vrednosti

pre 6 godina

Nista novo - Hajdi je posle jednogodisnje povrede igrala sve meceve u vecernjim terminima na Lejveru, a Nole je kao sampion po najvecem suncu. Ove godine isto, tako da ocekujte jos najmanje jedan mec na Margaret Court areni u 2 popodne. Cuveni anglosaksonski fer plej na delu. Uprkos svim namestaljkama za poslednjih 12 godina, Nole je akumulirao 6 AO, a Hajdi sa svim favorizovanjima u njegovu korist jedan manje.

miodrag

pre 6 godina

Generalno mislim da je ovo bezobrazluk i da je ovakav mec zasluzio Pik termin. Ali nije prvi put da organizatori ovakvim postupcima favorizuju Pekija i istovremeno postavljaju sve moguce barijere za Novaka, ali....mislim takodje da ovakvi uslovi vise smetaju Monfisu jer je njegova fizicka sprema uvek problematicna i igranje po vrucini moze da bude + za Novaka. Zeleo bih da sam u pravu,ali videcemo!

Simpo

pre 6 godina

Nisu organizatori krivi već Rodjini sponzori koji su ujedno sponzori i turnira samo nek proradi Srpski inat i biće sve uredu a onda dranje u polufinalu u noćnom terminu jer sova igra somo noću.

mikin

pre 6 godina

Ako i dalje nastavi da "organizuje igrace" onda neka se ne cudi sto mu idu "uz dlaku". Glavno je da on nastavi da im "daje srce". Nikada da se opameti. Neka pogleda Federera ... stalno mu povladjuju, po bilo kom pitanju.

OMFG

pre 6 godina

Đoković će igrati svoj meč po najvećoj vrućini, dok će Monfis biti u mnogo boljem položaju pošto će u hladu odmarati dok se Đoković muči.

mr

pre 6 godina

Naravno,zna se ko će u večernji termin.Zaista je prevršilo svaku meru.Novače,udri jednog po jednog ,a za šlag na torti ostavi dranje Fekija u večernjem terminu.

Australija

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj...

Zoran M.

pre 6 godina

A Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.

Srdjan

pre 6 godina

Ljudi, iz ovih ili onih razloga Novak vise nije broj 1, nego broj 14. Monfils je jos losije plasiran. Nije iznenadjenje da igra u terminu za rucak.

mr

pre 6 godina

Naravno,zna se ko će u večernji termin.Zaista je prevršilo svaku meru.Novače,udri jednog po jednog ,a za šlag na torti ostavi dranje Fekija u večernjem terminu.

Zoran M.

pre 6 godina

A Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.

mikin

pre 6 godina

Ako i dalje nastavi da "organizuje igrace" onda neka se ne cudi sto mu idu "uz dlaku". Glavno je da on nastavi da im "daje srce". Nikada da se opameti. Neka pogleda Federera ... stalno mu povladjuju, po bilo kom pitanju.

OMFG

pre 6 godina

Đoković će igrati svoj meč po najvećoj vrućini, dok će Monfis biti u mnogo boljem položaju pošto će u hladu odmarati dok se Đoković muči.

bot92 heaven

pre 6 godina

"Federer says I always prefer to be in the same venue. Next rd. I will ask for a nite match. The rythym helps."

Posle botovi klicu ovo je gospodin ovo je fer sportista. Covek koji je privatizovao tenis.

komnen barjaktar

pre 6 godina

Naravno! Toliko puta već viđeno! Trenutno 14. igrač na ATP turu ima tretman igrača plasiranog iza 100. mesta! I dok je bio broj 1, AO je prednjačio nepoštovanjem Novaka Đokovića a sada pogotovu. Ona švajcarska smradara Rođa Federer prošle godine bio je 17. nosilac i koliko se sećam ne odigra ni jedan meč po suncu i nesnosnoj žezi! Odavno bih ja na Novakovom mestu AO precrtao iz svih sezonskih rasporeda, jer nema više šta tamo da pokazuje i dokazuje, Učinio je to već 6 puta a kako je i ove sezone aktuelan NIKE projekata 20+ Gren slem to je razlog više!

antiDebil

pre 6 godina

Mora Rodza da izbegava sunce, dobija pege ako se predugo izlaze. Postavlja Rodza nove rekorde i standarde kada je u pitanju broj odigranih meceva u nocnim terminima na GS turnirima !

SUNĐER BOB

pre 6 godina

pa neko mora da igra i u tom terminu.pa sta? ko da je smak sveta..sto neko rece Novaku ce biti 40 c a Momfisu 23 c. ma važi...cuti i i igraj ..i bez kukanja..

Saša

pre 6 godina

Živim već 10 godina u Melburnu. Nemali broj puta sam se lično uverio kakva antipatija vlada prema Novaku, što od strane običnog plebsa sve do samih zvaničnika. Anglo sfera njega nikad neće da prihvati, osvojio on još AO slemova ili ne. Ovo nije otkrivanje rupe na saksiji, ali eto i neka opservacije iz prve ruke...

Nikola

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018
08:22)
Federer je prosle godine bio 16 nosilac i odigrao je sve meceve na RL areni i to u vecernjem terminu.Tako da ti taj argument oko nosioca ne pije ni najmanje vodu.Novak igra u dnevnom terminu zato sto je Federer izjavio posle prvog kola na konferenciji da ce zahtevati od organizatora da opet igra u vecernjem terminu iako mec sa ovim anonimusem sa kojim treba da igra nije ni blizu atraktivan kao Novak-Monfis.A u podsvesti mu je i bilo da je Novak uvel imao problema na vrucinama pa se nada da ce se to i sad desiti,jer ocigledno da se plasi Novaka i potencijalnog 1/2 sa njim.I treba da se plasi,pogotovo sad,jer kad inat proradi kod Srba onda su svi u problemu.

veliki strumf

pre 6 godina

Favorizovanje Federera je toliko providno i odvratno. Dokaz da nisu svi igraci jednako tretirani. Ceo proslogodisnji AO Federer je igrao u nocnom terminu i o tome bez ikakvog srama pricao! A dosao je kao igrac van top 10. I da je prvi - ne sme biti privilegovan. Evo, ni Rafa nije, i on igrao danas po najvecoj vrucini dok Feki ispijao ledene koktele u 'ladovini. Eto odgovora za ove koji se pozivaju na neko mesto na listi i kao ne vide providno guranje Federera. Novak se namerno iscrpljuje vec drugi mec i kad/ako dodje polufinale Rodja ce biti svez a Nole iscrpljen. Ali, nece im uspeti taktika. Tesko ce Rodzer do polufinala, igra mu je suvi prosek.

Zapadne vrednosti

pre 6 godina

Nista novo - Hajdi je posle jednogodisnje povrede igrala sve meceve u vecernjim terminima na Lejveru, a Nole je kao sampion po najvecem suncu. Ove godine isto, tako da ocekujte jos najmanje jedan mec na Margaret Court areni u 2 popodne. Cuveni anglosaksonski fer plej na delu. Uprkos svim namestaljkama za poslednjih 12 godina, Nole je akumulirao 6 AO, a Hajdi sa svim favorizovanjima u njegovu korist jedan manje.

Neleh

pre 6 godina

Ajde sta kukate, igra na Rod Laver areni. Da su ga stavili na neki drugi teren uvece opet nebi valjalo. Naravno da nece staviti i Djokovica i Federera u vecernji termin, pa koga ce onda gledati preko dana. Organizatori uvek stave jednu zvezdu popodne jednu uvece. Karte za vecernji termin su uvek skuplje, i da, Federer kao drugi nosioc je u vecernjem terminu. Monfis ima apsolutno iste uslove prema tome neka bolji pobedi.

xxx7

pre 6 godina

ja ne razumem vas, pa ne igra na poljani,dobio je glavni teren, i s obzirom na renking,sasvim je to dovoljno... Novak je 14-ti, Gael iza 30-og mesta, zasto bi MORALI da imaju vecernji termin,i zasto se to predstavlja kao teorija zavere... Pa evo Nadal,koji je prvi na svetu,nocas je igrao u tom terminu,pa? Drugo, pomirite se jednom sa tim da je Federer daleko popularniji teniser,svidjalo vam se to ili ne, a u ovom slucaju cak i da nije, drugi je na svetu i normalno je da ima najbolji tretman,u ovom delu zreba. Dosta vise sa teorijama,aman ljudi,ne budite toliko ostrasceni.

ja

pre 6 godina

 Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
bas ga pitaju "kada bih zeleo da igras"?

Djordje NS

pre 6 godina

Ajde ne filozofirajte svi vi što sad pametujete kako je Nole sad 14. teniser pa ne može očekivati večernji termin. Nole je za prošlogodišnji AO bio drugi teniser na ATP listi i opet nije dobijao večernje termine. A Rodja je isto u jednom momentu bio 14. ili 15. igrač pa ga nikad nisu stavljali da igra na +40. Tako mu ugađaju celu karijeru...

STEVO

pre 6 godina

Nisam od onih zaluđenika koji Novaka smatraju kao člana familije što se vidi po komentarima ali je činjenica da je Federer favorizovan pogotovo što je istina da je prošle godine kao 17. nosilac skoro sve mečeve odigrao u noćnom terminu ali to smo znali i od ranije.

Komisija

pre 6 godina

Pa tu nema nikakvog iznenadjena.
Australija je isto sto i GB ili USA koji mrze srbina i Srbiju, pa ga tako i ignorisu,
odnosno odredjuju mu "najgore" vreme za igranje.

Australijen Open

pre 6 godina

Ne samo tenis nego celokupni sport je postao cisti biznis. Svi turniri imaju najvecu gledanost u trenutku kad Federer igra. I kad vec imaju priliku da gledaju Federera sa 37 godina zasto ne bi iskoristili priliku i da zarade. Cetvrtak radni dan u 2 preko dana a u evropi u 4 nocu pa nisu ludi tad da stavljaju RF. Nije RF nista tu kriv , on je sav ovaj tretman samo zasluzio svojim rezultatima.Ali isto tako neosporno je da su malo nepravedni prema Novaku ipak je on sestostruki sampion ovde.

Australija

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj...

Milos

pre 6 godina

Federera kao da pitaju hoce li igra po danu ili po noci i u koliko sati zeli da igra.Sve zato sto je gospodin najveci u istoriji.Ne osporavam ja njegovih 19 grend slem titula ali kada su se Nadal i Djokovic ajmo reci zajedno pojavili,koliko je Federer titula osvojio?Australiju i Wimbledon prosle godine.Sace neki reci da je ostario.Pa ako u svojoj 35.,36.godini moze osvojiti dva grend slema zasto nije mogao i ranije?Po meni i Nole i Rafa su daleko bolji od njega sto se tice igre ,a za 19 komada mu svaka cast.

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Cuj bolesno pitanje " Zasto bi 14 nosilac igral u primetime?" Pa zato sto je na primer SESTOSTRUKI osvajac tog turnira za razliku od drtine Lavera koji je to osvajao kad su igrali njih cetvoro tenis , vazno je da mezimac iz Svajcarske stigne u drugu nedelju svez i odmoran.

No1e GOAT

pre 6 godina

Ovi sto tupe da zasto bi Novak kao 14. nosilac igrao u vecernjem terminu? Pa zato sto je prosle godine rodja kao 17. Nosilac igrao SVE meceve u vecernjem terminu a i ove takodjer. Cista diskriminacija i nepostovanje Novaka i favoriziranje balerine! Strasno.

bla bla

pre 6 godina

Ni sama ne znam kako sam pobedila. Srećna sam što sam prošla dalje. Bio je to lud meč po velikoj vrućini, ali kako je bilo meni, tako je bilo i njoj", poručila je po završetku duela druga teniserka sveta.

Nikola

pre 6 godina

Ne razumem zašto ljudi ne čitaju tekst do kraja pa tek onda dodju da kometarišu ? Neki pišu kako je to tako jer je Novak 14. nosilac a Federer 1. Kakve to veze ima ? I Federer se prošle godine vratio na AO posle šestomesečne pauze pa je sve mečeve igrao na centralnom terenu i u najboljem terminu. Problem je i što će Novak već drugi meč zaredom da odigra po vrućini, iako je poznato da na GS-u favoriti jedan meč igraju preko dana a drugi u večernjem terminu. Novaku uvek namerno zaprže čorbu na velikim turnirima, samo neki to ne vide tako.

Simpo

pre 6 godina

Nisu organizatori krivi već Rodjini sponzori koji su ujedno sponzori i turnira samo nek proradi Srpski inat i biće sve uredu a onda dranje u polufinalu u noćnom terminu jer sova igra somo noću.

Вељко

pre 6 godina

Definitivno bi vreme odigravanja meča mogla biti otežavajuća okolnost,međutim ako ste došli da osvojite turnir(Đokovićeve reči)ne obazirete se na stvari na koje ne možete uticati.
Sa druge strane loptice će brže leteti i biće lakše probiti Monfisovu odbranu.
Kako god,za drugo kolo vrlo težak meč!

Srdjan

pre 6 godina

Ljudi, iz ovih ili onih razloga Novak vise nije broj 1, nego broj 14. Monfils je jos losije plasiran. Nije iznenadjenje da igra u terminu za rucak.

Blagi užas

pre 6 godina

Zasto bi 14 nosilac igrao u prajm tajmu?
(aham, 17. januar 2018 08:05)
Zato, bukvahame, što je šestostruki šampion tog turnira. Ako već ne poštuju Novaka, trebalo bi da poštuju sami sebe i da se ne sramote na ovako jadan način...urušavaju sport. Još nisi naučio da je lova jedno, a poštovanje drugo...danas svaka lopina ima lovu, a samo je jedan Novak.

Džontra Volta

pre 6 godina

Nisam ljubitelj teorija zavere ALI: znamo ko odredjuje ko će kada da igra: Vatikan. Znamo da je u vatikanu švajcarska garda. Znamo ko je od tenisera švajcarac. Pametnom dosta

Bg

pre 6 godina

Rodja je br 2 trenutno Novak 14. Rodja ima 19 GS Novak 12 Rodja je miljenik publike sirom sveta Novak nije bas voljen zato sto se uvlaci svima... I sta tu patriJote nije jasno?

milutin

pre 6 godina

Sve rade kako Rodžer kaže. Juče projeti Novaku sa Monfilsom, kao slučajno napominje da Novaku neće biti lako.
Sve se on pita. A organizatori po njegovom taktu. Vidimo to.
Prevazići će to Nole, osvojiće turnir.
E plaši se toga Roger. Nesmije da čeka Nola na crti.

mile

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)
Ne navijas ti za Novaka. Novak je najuspesniji teniser u open eri na AO, vraca se na teren posle 6 meseci, igra najzanimljivi mec dana, to cak i sam Federer kaze i opet najveca vrucina a nekom debelom ladovina.

cika Duki

pre 6 godina

Ko šest puta osvoji AO zaslužuje da uvek igra na glavnom terenu, pogotovo jer je 14 - ti zbog povrede a ne zbog loše igre, a pri tom je u najboljim godinama.Isto to bih rekao za Nadala, recimo.OK, pamti pa vrati.

SoLiLaC

pre 6 godina

Nista cudno i dok je bio prvi igrao je po najvecim vrucinama aa da Federera favorizuju nije slucaj samo ovde isto je i na Wimbldonu.

Bratislav

pre 6 godina

Što se Novaka tiče, njemu želim uvek, bez obzira na rezultate, dug i srećan sporski život i svako dobro njegovoj porodici

Idemo Novače!!!!!!!!!

mag

pre 6 godina

pa neko mora da igra i u tom terminu.pa sta? ko da je smak sveta..sto neko rece Novaku ce biti 40 c a Momfisu 23 c. ma važi...cuti i i igraj ..i bez kukanja..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 17. januar 2018 08:30)

Ne kuka Novak nego komentatori ovde na portalu. Kakvih sve ljudi ima strasno

srbin

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj...


Koliko covek mora biti glup da napise ovako nesto ???? Halo druze na suncu je 60 stepeni !!!!

matori

pre 6 godina

Rodžer je prošle godine bio nosilac ispod trenutne Novakove pozicije, ali je igrao večernje termine, a Novak je izgubio u po' bela dana....a bio je drugi nosilac....
razmislite o tome...
jeste Novak trenutno 14. ali on je apsolutni šampion na AO sa 6 titula (5 u 7 gofina)

ljubi cika

pre 6 godina

On nije bio povlascen za ovakve stvari dok je bio najbolji teniser sveta i prikazivao najbolju igru u istoriji ovog sporta a sad ce da ga postede sa vecernjim terminom. Pa sta je sa vama ljudi? Favorizovanje nekih drugih igraca je sad prioritet. A bilo je favorizovanje tih istih i onda kad je bio broj 1. Nije mu isao na ruku niti zreb, niti termini. Ne ide mu ni sad zreb ali ajde slabije je rangiran. Nije bilo tako davno sve to ali polufonale od 2 dana, finale od 2 dana, koliko je samo meceva razvukao na nekoliko dana i onda odmah tezak mec nakon toga koji gubi. Sve je ovo istina i sve ste ovo gledali vecinom na Garrosu ali i na ostalim turnirima. Dok je bio broj 1. Da li je Fed imao ovakav tretman kao broj 1, NIJE! Niti Rafa. I da naravno, iako ga je pobedio 14 puta Noletu nece biti lako sa Monfom. Termin nije ni malo lak za igru.

komunikacija

pre 6 godina

Ovo je extra za Djokovica. Naravno, razlog je Monfis i njegova kriminalna fizicka pripremljenost.
Ovo moze samo da bude dobro za Novaka..

Malice in the wonderland

pre 6 godina

Na delu čuveni zapadnjački fer plej koji
funkcioniše samo jednosmerno tj. kako njima odgovara.
Prošle godine kada je Federer bio u sličnoj situaciji
kompletna teniska javnsot se polomila ko će više da ga
celiva u d..e, ove godine se ta ista javnost prosto
utrkuje da Novakovo d..e napuni šimikama.
Ne sumnjam da će domaći celivači u ovom mom komentaru,
ako ga objavite, jedino videti opsednutost d...om.

Ana

pre 6 godina

Da li se secate proslogodisnjeg Vimbldona? Drugo kolo, igra sa Kverijem mec koji nije mogao da se zavrsi zbog mraka.Nastavlja isti u petak, a znalo se da ce svakih sat vremena kisa prekidati mec. Neko ce reci, "Pa sta i drugima kisa ometa meceve ( ili sunce )..." Da, ali on je dvanaestostruki GS sampion. Valjda takvi imaju neki kredit? Da, imaju, ali se ne prezivaju Djokovic. Sada ga stavljaju u sred dana kada ce temperatura biti 40 stepeni. I sad, hajde, gledajmo sport gde ce da pobedi najbolji. Sve je regularno. Nema namestaljki.A Federer ce, kojem su uvek omogucavali najbolje uslove za igru, sve meceve da odigra u vecernjem terminu na centralnom terenu.

Jelena

pre 6 godina

Ljudi, Novak je 14.nosilac na ovom turniru! Pre su ga zezali zato sto je bio surovo nadmocan, sad im se pogotovo moze da ga zezaju, otkako je postao smesni gubitnik. Meni glavno da sam ja kraljica Instagrama!

v

pre 6 godina

Favorizovanje Federera je toliko providno i odvratno. Dokaz da nisu svi igraci jednako tretirani. Ceo proslogodisnji AO Federer je igrao u nocnom terminu i o tome bez ikakvog srama pricao! A dosao je kao igrac van top 10. I da je prvi - ne sme biti privilegovan. Evo, ni Rafa nije, i on igrao danas po najvecoj vrucini dok Feki ispijao ledene koktele u 'ladovini. Eto odgovora za ove koji se pozivaju na neko mesto na listi i kao ne vide providno guranje Federera. Novak se namerno iscrpljuje vec drugi mec i kad/ako dodje polufinale Rodja ce biti svez a Nole iscrpljen. Ali, nece im uspeti taktika. Tesko ce Rodzer do polufinala, igra mu je suvi prosek.
(veliki strumf, 17. januar 2018
Upravo zbog ovakvih stvari niko realan ne može reći da je on najbolji igrač svih vremena. Kad si najbolji ne trebaju ti nikakve protekcije niti favorizovanja na štetu drugih igrača.

boro

pre 6 godina

Koga bre vise interesuje Novak Djokovic u svetskim okvirima? On je sada igrac No14 i to je to. Ostale su jos legende Rodzer i Rafa i gomila mladih igraca. Novak,Endi, Sten, Milos,Tomas to su istrosena imena
(Setac, 17. januar 2018 10:15)

Setac aj' malo prosetaj.Kad porastes onda mozda malo shvatis kakve gluposti pises.

Australija

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj... 


Koliko covek mora biti glup da napise ovako nesto ???? Halo druze na suncu je 60 stepeni !!!!
(srbin, 17. januar 2018 08:36)


Neka je Srbin pametan i najmudriji pa zna da na 60 stepeni organizatori neće zaštititi teren pokretnim krovom. Samo Srbima da naude...

Kad sam gore napisao GS mislio sam da Novaku ni kalendarski GS u 2018-oj ne bi pomogao da dostigne Rodžerov nivo popularnosti.

matori

pre 6 godina

idite malo na Tenis.com i ili ESPN, pa ćete videti da komentatori primećuju ovo ( da Rodžer je uglavnom favorizovan u vezi termina) a ne moraju biti Srbi... mogu biti bilo koje nacionalnosti...

miodrag

pre 6 godina

Generalno mislim da je ovo bezobrazluk i da je ovakav mec zasluzio Pik termin. Ali nije prvi put da organizatori ovakvim postupcima favorizuju Pekija i istovremeno postavljaju sve moguce barijere za Novaka, ali....mislim takodje da ovakvi uslovi vise smetaju Monfisu jer je njegova fizicka sprema uvek problematicna i igranje po vrucini moze da bude + za Novaka. Zeleo bih da sam u pravu,ali videcemo!

Smesko

pre 6 godina

Turnir se organizuje zbog zarade a ne da se srbuje po komentarima na vest. Federer je znatno popularniji nego Novak te organizator ga stavlja u termin i stadion gde ce najveci broj gledalaca platiti najskuplje karte toga dana. Cista poslovna logika, i ne razumem cemu teorije zavere...

Za respekt je to sto je Novak osvajao 6 puta...ali nema tu popularnost koja bi trebalo da prati takav uspeh.

Inace u Novakovom terminu igraju na drugim stadionima i Del Potro, Gofin...

delboj

pre 6 godina

Jednostavno je. Ljudi u najboljem terminu hoce da gledaju tenis. A ne trcanje i vracanje loptica preko mreze dok protivnik ne pogrijesi.

Dekameron

pre 6 godina

Voleo bih da ova gomila mrzitelja, da im ne pominjem nikove, objasni svima nama koji vidimo loše namere u tome što Novak opet igra po najvećoj vrućini, kako to da u večernjem terminu od 21,00 sat trećeg dana AO igraju 37 igrač Dolgopolov i 78 Erden..Nije tačno da Nadal igra u istim uslovima jer je on oba meča igrao u terminu od 18,00 sati.

Aleksa

pre 6 godina

Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
favoritizam u 6.20...
zasto bi novak imao poseban trerman? 12. na atp i u skladu sa tim i status kod organizatora
(budan od 5, 17. januar 2018 07:03) # Link komentara

Можда зато што је шестроструки освајач, са реалним претензијама и на седму титулу?
Мада, наравно да ће Федерер имати више привилегија:
Тренутни шампион, највећи шампион свих времена, највише ГС титула, најатрактивнији играч из топ 10, најстарији играч из топ10, најпопуларнији тенисер свих времена, усвојени WASP. Постоји списак зашто ће увек бити привилегован. Новак је наш, и увек ће морати да ради мало више да би успео, и увек ће његов успех бити мало потцењен, зато што није њихов...и то је уреду.

xxx7

pre 6 godina

ja ne razumem vas, pa ne igra na poljani,dobio je glavni teren, i s obzirom na renking,sasvim je to dovoljno... Novak je 14-ti, Gael iza 30-og mesta, zasto bi MORALI da imaju vecernji termin,i zasto se to predstavlja kao teorija zavere... Pa evo Nadal,koji je prvi na svetu,nocas je igrao u tom terminu,pa? Drugo, pomirite se jednom sa tim da je Federer daleko popularniji teniser,svidjalo vam se to ili ne, a u ovom slucaju cak i da nije, drugi je na svetu i normalno je da ima najbolji tretman,u ovom delu zreba. Dosta vise sa teorijama,aman ljudi,ne budite toliko ostrasceni.

Stefan

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)

Prvo si nepismena, a drugo Djokovic je sestostruki osvajac ovog turnira, i ima sva prava da igra u udarnom terminu i zbog atraktivnog protivnika, dok podmukli Federer sa nekim amaterom igra uvece, zato ce na kraju plakati svi ukljucujuci i tebe nepismenu.

Setac

pre 6 godina

Koga bre vise interesuje Novak Djokovic u svetskim okvirima? On je sada igrac No14 i to je to. Ostale su jos legende Rodzer i Rafa i gomila mladih igraca. Novak,Endi, Sten, Milos,Tomas to su istrosena imena

Samaranje paradajza

pre 6 godina

Bio je novak i prvi na svetu pa su mu pakovali lose terminea ovaj sto prica da je federer popularniji pa to je normalno jer novak dolazi iz srbije i nije i nikad nece biti deo tog sveta...a pitaj federera koliko se plasi novaka verujem da ga ne voli videti nasuprot sebe jer zna kako ovaj samara

LazarL

pre 6 godina

Koga je bre briga za Novaka Djokivića? Koga on, takav kakav je, još zanima, osim malog broja zagriženih Srba, kojima nije ni tenis važan, nego samo da neki naš "rasturi" gnusnog Zapadnjaka.

djuro

pre 6 godina

@Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)


Što ti je Švedska?! Milina.... Tamo se teše od ranog jutra...

budan od 5

pre 6 godina

Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
favoritizam u 6.20...
zasto bi novak imao poseban trerman? 12. na atp i u skladu sa tim i status kod organizatora

Blue Moon 712

pre 6 godina

Najbolji meč druge runde ubedljivo, dobri su Australijanci makar je meč na centralnom teren, trebalo šta Novak je samo 6 puta osvajao AO malo je to za prime time. Ako nekom teniseru manje odgovara vrućina to je Gael. Biće pakleno u svakom smislu.

Nicky boy

pre 6 godina

Novak je zaslužio više poštovanja, kao legenda tenisa i šestostruki pobednik Ozi Opena. Ali Australijanci su iz iste kuhinje kao i Britanci, što će reći da ne mirišu mnogo našeg igrača.

Sa druge strane, istinu govoreći biće teško i Monfisu da igra po vrućini jer i on nije rođen u Africi. Ovaj potez organizatora može samo dodatno da motiviše Noleta.

kajverson

pre 6 godina

novak je 14 igrac svijeta dok monfils 39,naravno da nece biti u polozaju za povlasteni termin....federer dakako da ima privilegije ,ne iz razloga sto svi mrze srbiju ili ne vole novaka vec zato sto je kao pojava veci od bilo koga u
svijetu tenisa te smatran najvecim igracem povijesti ,sto titule i potvrduju....jednostavno cinjenice

e zato ga mrzim i ja

pre 6 godina

Mrze ga anglo organizatori (USO,AO,W), mrzi ga anglo publika i navijači, mrze ga anglo sponzori, mrze ga i neki teniseri.

A on im se i dalje uvlači i "širi ljubav" glumeći majku Terezu ?!?

Dokle?

Dobrosav

pre 6 godina

E Ljudi, iskulirajte malo.
Na udarne termine organizatori postavljaju najpopularnije a ne najbolje rangirane igrace. Cak i domaci wild card igraci imaju bolju poziciju od bolje rangiranih nepopularnih igraca. Nole je nepopularan igrac i ipak je dobio veliki teren, ali nije u vecernjem terminu... Kao ni Nadal danas.
Ako se uzmu u obzir i uticaji sponzora, onda Nole tek tu nema sta da trazi. Ako hoces da odbijes NIKE koji te zeli, i ako sazivas konferencije da igraci jos malo vise opeljese organizatore.... E onda, drugar moj, MORAS malo i da progutas.
Mali smo mi i jadni, i sve je to nepravda, pa stvarno.... Sto rece Kalimero.

GOAT otimač zapadnih trofeja

pre 6 godina

prosto, obožavaju ga
ne mogu bez njega, ne znam kako su i ovu pauzu izdržali

..ista meta isto odstojanje, od prvog dana, celu karijeru, do poslednjeg

jasno k'o dan

pre 6 godina

Nakon Novakovih silnih izjava da ga /ne/boli lakat, organizatori AO se ipak nisu usudili staviti ga u noćni termin ,jer nisu baš sigurni da neće predati meč nakon prvog seta,a pošto su ubijeđeni da im tako nešto Federer neće napraviti,izišli su u susret.

Blagi užas

pre 6 godina

Za našeg heroja nema ništa lako, nikada nije ni bilo. Malo je reći da ga moćnici ne vole zato što je 100% svoj i pravedan. Ne pokorava se njihovoj kombinatorici. Novak je nezavisna promenljiva i Novak se pita. Novak daje, Novak uzima. Ponekad se i plašim za našeg viteza. Bilo je tenisera i teniserki koji su baš loše prošli (setimo se) - zapad je to, sve se može kupiti i sve je na prodaju. Pitanje je samo koliko košta i ko će da odradi? Izvršilaca ima više nego ikad, a ima i para...

Milojko

pre 6 godina

NOVAK NAJVECI SRBIN U ISTORIJI
(CETNIK, 17. januar 2018 07:12)

Da da kako da ne! Od oca crnogorca i majke hrvatice! I nemoj da se dereš!

novica

pre 6 godina

(Nikola) Da li je moguće da tolike godine pratiš tenis, a da još uvek ne shvataš da je Rođa biser nad biserima u tenisu, da je potpuno zasluženo najpopularniji teniser na svetu svih vremena?! On je prvi, iza njega provalija, pa onda možeš da ređaš kako hoćeš ove mlatače reketom, kao što su Nadal, Đoković, Marej i slični.

Ložač

pre 6 godina

Pa neće se mnogo znojit jer nema gram sala. Inače će Monfils igrati na strani gde je senka od tribina, još jedna u nizu nameštaljki.

Aleksa

pre 6 godina

Ajde sta ima veze ...ionako nece jos dugo.
pozdrav Nolovcima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EndiBog, 17. januar 2018 07:24) # Link komentara

Ма да, има само још две недеље да се игра :)
Поздрав и за тролове

Pedja

pre 6 godina

A Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)

Roger je GOAT i njegove želje ispuniti moraju!

Jack

pre 6 godina

Ali ono, svaki slam iste glupe rasprave i zalopojke o rasporedu. Shvatite da je nebitno tko je kako rangiran, i tko je koliko puta igrao negdje i kome šta više paše, jedini kriterij je potencijalna zarada organizatora i od televizije.

psihijatar

pre 6 godina

NOVAK NAJVECI SRBIN U ISTORIJI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CETNIK, 17. januar 2018 07:12)
a vojvoda?
a ovaj?

xxx7

pre 6 godina

pa sta ako je sedtostruki, i Rodzer je petostruki,a ovde se predstavlja kao da nikad nije uzeo GS. U vecernjem terminu ima mesta za samo jedan muski singl, i to je to. Federer je privlacniji i sponzorima i neutralnim navijacima,na kraju krajeva i celokupnoj publici ( osim naravno,ako se izuzme Srbija)

chicha

pre 6 godina

Pa Novak nije tamo zvezda da se termini određuju kako to njemu odgovara, uostalom pa tu je i njegov protivnik koji isto tako nije nepoznat,mi bi očito hteli da Novak bude za organizatore ono što je za nas, mi jesmo nebeski narod ali to u Australija još nisu shvatili.

Lule

pre 6 godina

Ako su Srbi "gadovi", sto reče jedan genije tu dole, obda je i Nolo (koji se izdaje za Srbina) takodje gadov, a gadov je i Srbin koji je tu glupist napisao.

Ne vredjajte sopstveni narod zbog Djokovića.

Aaa

pre 6 godina

Pa zar mislite da ce organizatori mec 14-og igraca sveta da stave u vecernji termin umesto meca koji igra drugi teniser sveta koji je uz to najpopularniji igrac na svetu..

zuki šumadinac

pre 6 godina

Neko ko nezna Srbe ,najbolje će ih upoznati kakvi su gadovi i nikakav narod,ako pročita komentare o Novaku.Sve što nam se ikada dogodilo kao narodu,zaslužili smo.I gore.

Dejan

pre 6 godina

Ne bavimo se sporednim stvarima.
Nole sve najbolje ,tvoje je da osiguraš solidno jer iako je Moj dobar nije na tvom nivou.
Idemo u 3. rundu !

sasa jokic

pre 6 godina

Ljudi ne kapiraju da nama (Srbima) uvaljuju termine da ustajemo u 4, a ne zbog njega. Kao sto i vecina kuka sto mora da ustaje a ne sto ce Nole na 40 stepeni.

Dečiji mozak

pre 6 godina

Vidim počinje kuknjava i kmecanje. Anglo sfera ne voli Srbe??? Stvarno??? A mi njih kao volimo i postujemo, evo ja ih ne podnosim gadni su i odvratni.Ovde kad se nesto loše desi tamo samo sto ne počne narodno veselje na ulicama, odrastite.

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Ако је код овог другог хладовина, нека замени страну када то прописи дозволе.

nema vajde

pre 6 godina

Dobro je da su mu dozvolili da igra. Trenerski tim sa kojim
je pokupio onolike trofeje se ne otpusta zbog 6 mjeseci pauze.
Onako brzo smrsati moze samo neko ko ima nemiran san.

Boris Banović

pre 6 godina

Mislim da je u pitanju interes organizatora da zaradi ! Novak će napuniti Rod Lejver arenu u svakom terminu , a treba obezbediti 43 milioba € za nagradni fond !

Ii

pre 6 godina

Svako dobije prema zasluzi! Organizatori su ti koji odlucuju ko ce gde i kada da igra ali Novak jos to nije otkrio a oni ovako, lepo, mu stavljaju do znanja ko je gazda. Mada, ne verujem da ce bilo sta i sada shvatiti.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao, znate na sta mislim.

nikol dž. femija

pre 6 godina

Snupi, 17. januar 2018 09:42) # L

lEPO STE NAPISALI, ONAKO BAŠ kritički, srpski, sa jakom željom da istina dopre do Srbina NOvaka, vrlo patriotski i opet posebno važno srpski samokritično. Verujem DANAS STE BAŠ ZADOVOLJNI, ZAR NE, Novak Vas je, kao što ste videli, ČUO? I zahvalan Vam je, dobili ste od njega, ono najveće, što održava u životu, bez čega i nema života, SRCE !!

SVAKO DOBRO.

ps. Iskreno se nadam da ćete "kliknuti" na ovu stranu i pročitati da Vam mašem iz ZAPADNE SRBIJE (ima čak i u Srbiji ta strana sveta) !!

branka

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao, znate na sta mislim.
(Uros Djurdjevic #32, 17. januar 2018 14:17)
Iskreno sazaljevam tvoju majku. Tesko je imati za sina huligana

OMFG

pre 6 godina

Đoković će igrati svoj meč po najvećoj vrućini, dok će Monfis biti u mnogo boljem položaju pošto će u hladu odmarati dok se Đoković muči.

SUNĐER BOB

pre 6 godina

pa neko mora da igra i u tom terminu.pa sta? ko da je smak sveta..sto neko rece Novaku ce biti 40 c a Momfisu 23 c. ma važi...cuti i i igraj ..i bez kukanja..

mr

pre 6 godina

Naravno,zna se ko će u večernji termin.Zaista je prevršilo svaku meru.Novače,udri jednog po jednog ,a za šlag na torti ostavi dranje Fekija u večernjem terminu.

Setac

pre 6 godina

Koga bre vise interesuje Novak Djokovic u svetskim okvirima? On je sada igrac No14 i to je to. Ostale su jos legende Rodzer i Rafa i gomila mladih igraca. Novak,Endi, Sten, Milos,Tomas to su istrosena imena

mikin

pre 6 godina

Ako i dalje nastavi da "organizuje igrace" onda neka se ne cudi sto mu idu "uz dlaku". Glavno je da on nastavi da im "daje srce". Nikada da se opameti. Neka pogleda Federera ... stalno mu povladjuju, po bilo kom pitanju.

komnen barjaktar

pre 6 godina

Naravno! Toliko puta već viđeno! Trenutno 14. igrač na ATP turu ima tretman igrača plasiranog iza 100. mesta! I dok je bio broj 1, AO je prednjačio nepoštovanjem Novaka Đokovića a sada pogotovu. Ona švajcarska smradara Rođa Federer prošle godine bio je 17. nosilac i koliko se sećam ne odigra ni jedan meč po suncu i nesnosnoj žezi! Odavno bih ja na Novakovom mestu AO precrtao iz svih sezonskih rasporeda, jer nema više šta tamo da pokazuje i dokazuje, Učinio je to već 6 puta a kako je i ove sezone aktuelan NIKE projekata 20+ Gren slem to je razlog više!

Zoran M.

pre 6 godina

A Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.

Bg

pre 6 godina

Rodja je br 2 trenutno Novak 14. Rodja ima 19 GS Novak 12 Rodja je miljenik publike sirom sveta Novak nije bas voljen zato sto se uvlaci svima... I sta tu patriJote nije jasno?

Jelena

pre 6 godina

Ljudi, Novak je 14.nosilac na ovom turniru! Pre su ga zezali zato sto je bio surovo nadmocan, sad im se pogotovo moze da ga zezaju, otkako je postao smesni gubitnik. Meni glavno da sam ja kraljica Instagrama!

LazarL

pre 6 godina

Koga je bre briga za Novaka Djokivića? Koga on, takav kakav je, još zanima, osim malog broja zagriženih Srba, kojima nije ni tenis važan, nego samo da neki naš "rasturi" gnusnog Zapadnjaka.

xxx7

pre 6 godina

ja ne razumem vas, pa ne igra na poljani,dobio je glavni teren, i s obzirom na renking,sasvim je to dovoljno... Novak je 14-ti, Gael iza 30-og mesta, zasto bi MORALI da imaju vecernji termin,i zasto se to predstavlja kao teorija zavere... Pa evo Nadal,koji je prvi na svetu,nocas je igrao u tom terminu,pa? Drugo, pomirite se jednom sa tim da je Federer daleko popularniji teniser,svidjalo vam se to ili ne, a u ovom slucaju cak i da nije, drugi je na svetu i normalno je da ima najbolji tretman,u ovom delu zreba. Dosta vise sa teorijama,aman ljudi,ne budite toliko ostrasceni.

bot92 heaven

pre 6 godina

"Federer says I always prefer to be in the same venue. Next rd. I will ask for a nite match. The rythym helps."

Posle botovi klicu ovo je gospodin ovo je fer sportista. Covek koji je privatizovao tenis.

novica

pre 6 godina

(Nikola) Da li je moguće da tolike godine pratiš tenis, a da još uvek ne shvataš da je Rođa biser nad biserima u tenisu, da je potpuno zasluženo najpopularniji teniser na svetu svih vremena?! On je prvi, iza njega provalija, pa onda možeš da ređaš kako hoćeš ove mlatače reketom, kao što su Nadal, Đoković, Marej i slični.

Srdjan

pre 6 godina

Ljudi, iz ovih ili onih razloga Novak vise nije broj 1, nego broj 14. Monfils je jos losije plasiran. Nije iznenadjenje da igra u terminu za rucak.

veliki strumf

pre 6 godina

Favorizovanje Federera je toliko providno i odvratno. Dokaz da nisu svi igraci jednako tretirani. Ceo proslogodisnji AO Federer je igrao u nocnom terminu i o tome bez ikakvog srama pricao! A dosao je kao igrac van top 10. I da je prvi - ne sme biti privilegovan. Evo, ni Rafa nije, i on igrao danas po najvecoj vrucini dok Feki ispijao ledene koktele u 'ladovini. Eto odgovora za ove koji se pozivaju na neko mesto na listi i kao ne vide providno guranje Federera. Novak se namerno iscrpljuje vec drugi mec i kad/ako dodje polufinale Rodja ce biti svez a Nole iscrpljen. Ali, nece im uspeti taktika. Tesko ce Rodzer do polufinala, igra mu je suvi prosek.

Komisija

pre 6 godina

Pa tu nema nikakvog iznenadjena.
Australija je isto sto i GB ili USA koji mrze srbina i Srbiju, pa ga tako i ignorisu,
odnosno odredjuju mu "najgore" vreme za igranje.

delboj

pre 6 godina

Jednostavno je. Ljudi u najboljem terminu hoce da gledaju tenis. A ne trcanje i vracanje loptica preko mreze dok protivnik ne pogrijesi.

Simpo

pre 6 godina

Nisu organizatori krivi već Rodjini sponzori koji su ujedno sponzori i turnira samo nek proradi Srpski inat i biće sve uredu a onda dranje u polufinalu u noćnom terminu jer sova igra somo noću.

antiDebil

pre 6 godina

Mora Rodza da izbegava sunce, dobija pege ako se predugo izlaze. Postavlja Rodza nove rekorde i standarde kada je u pitanju broj odigranih meceva u nocnim terminima na GS turnirima !

budan od 5

pre 6 godina

Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
favoritizam u 6.20...
zasto bi novak imao poseban trerman? 12. na atp i u skladu sa tim i status kod organizatora

xxx7

pre 6 godina

ja ne razumem vas, pa ne igra na poljani,dobio je glavni teren, i s obzirom na renking,sasvim je to dovoljno... Novak je 14-ti, Gael iza 30-og mesta, zasto bi MORALI da imaju vecernji termin,i zasto se to predstavlja kao teorija zavere... Pa evo Nadal,koji je prvi na svetu,nocas je igrao u tom terminu,pa? Drugo, pomirite se jednom sa tim da je Federer daleko popularniji teniser,svidjalo vam se to ili ne, a u ovom slucaju cak i da nije, drugi je na svetu i normalno je da ima najbolji tretman,u ovom delu zreba. Dosta vise sa teorijama,aman ljudi,ne budite toliko ostrasceni.

ja

pre 6 godina

 Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
bas ga pitaju "kada bih zeleo da igras"?

kajverson

pre 6 godina

novak je 14 igrac svijeta dok monfils 39,naravno da nece biti u polozaju za povlasteni termin....federer dakako da ima privilegije ,ne iz razloga sto svi mrze srbiju ili ne vole novaka vec zato sto je kao pojava veci od bilo koga u
svijetu tenisa te smatran najvecim igracem povijesti ,sto titule i potvrduju....jednostavno cinjenice

Nikola

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018
08:22)
Federer je prosle godine bio 16 nosilac i odigrao je sve meceve na RL areni i to u vecernjem terminu.Tako da ti taj argument oko nosioca ne pije ni najmanje vodu.Novak igra u dnevnom terminu zato sto je Federer izjavio posle prvog kola na konferenciji da ce zahtevati od organizatora da opet igra u vecernjem terminu iako mec sa ovim anonimusem sa kojim treba da igra nije ni blizu atraktivan kao Novak-Monfis.A u podsvesti mu je i bilo da je Novak uvel imao problema na vrucinama pa se nada da ce se to i sad desiti,jer ocigledno da se plasi Novaka i potencijalnog 1/2 sa njim.I treba da se plasi,pogotovo sad,jer kad inat proradi kod Srba onda su svi u problemu.

Ložač

pre 6 godina

Pa neće se mnogo znojit jer nema gram sala. Inače će Monfils igrati na strani gde je senka od tribina, još jedna u nizu nameštaljki.

Milos

pre 6 godina

Federera kao da pitaju hoce li igra po danu ili po noci i u koliko sati zeli da igra.Sve zato sto je gospodin najveci u istoriji.Ne osporavam ja njegovih 19 grend slem titula ali kada su se Nadal i Djokovic ajmo reci zajedno pojavili,koliko je Federer titula osvojio?Australiju i Wimbledon prosle godine.Sace neki reci da je ostario.Pa ako u svojoj 35.,36.godini moze osvojiti dva grend slema zasto nije mogao i ranije?Po meni i Nole i Rafa su daleko bolji od njega sto se tice igre ,a za 19 komada mu svaka cast.

Pedja

pre 6 godina

A Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)

Roger je GOAT i njegove želje ispuniti moraju!

Zapadne vrednosti

pre 6 godina

Nista novo - Hajdi je posle jednogodisnje povrede igrala sve meceve u vecernjim terminima na Lejveru, a Nole je kao sampion po najvecem suncu. Ove godine isto, tako da ocekujte jos najmanje jedan mec na Margaret Court areni u 2 popodne. Cuveni anglosaksonski fer plej na delu. Uprkos svim namestaljkama za poslednjih 12 godina, Nole je akumulirao 6 AO, a Hajdi sa svim favorizovanjima u njegovu korist jedan manje.

Džontra Volta

pre 6 godina

Nisam ljubitelj teorija zavere ALI: znamo ko odredjuje ko će kada da igra: Vatikan. Znamo da je u vatikanu švajcarska garda. Znamo ko je od tenisera švajcarac. Pametnom dosta

Aaa

pre 6 godina

Pa zar mislite da ce organizatori mec 14-og igraca sveta da stave u vecernji termin umesto meca koji igra drugi teniser sveta koji je uz to najpopularniji igrac na svetu..

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao, znate na sta mislim.

Australija

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj...

Neleh

pre 6 godina

Ajde sta kukate, igra na Rod Laver areni. Da su ga stavili na neki drugi teren uvece opet nebi valjalo. Naravno da nece staviti i Djokovica i Federera u vecernji termin, pa koga ce onda gledati preko dana. Organizatori uvek stave jednu zvezdu popodne jednu uvece. Karte za vecernji termin su uvek skuplje, i da, Federer kao drugi nosioc je u vecernjem terminu. Monfis ima apsolutno iste uslove prema tome neka bolji pobedi.

nema vajde

pre 6 godina

Dobro je da su mu dozvolili da igra. Trenerski tim sa kojim
je pokupio onolike trofeje se ne otpusta zbog 6 mjeseci pauze.
Onako brzo smrsati moze samo neko ko ima nemiran san.

Australijen Open

pre 6 godina

Ne samo tenis nego celokupni sport je postao cisti biznis. Svi turniri imaju najvecu gledanost u trenutku kad Federer igra. I kad vec imaju priliku da gledaju Federera sa 37 godina zasto ne bi iskoristili priliku i da zarade. Cetvrtak radni dan u 2 preko dana a u evropi u 4 nocu pa nisu ludi tad da stavljaju RF. Nije RF nista tu kriv , on je sav ovaj tretman samo zasluzio svojim rezultatima.Ali isto tako neosporno je da su malo nepravedni prema Novaku ipak je on sestostruki sampion ovde.

chicha

pre 6 godina

Pa Novak nije tamo zvezda da se termini određuju kako to njemu odgovara, uostalom pa tu je i njegov protivnik koji isto tako nije nepoznat,mi bi očito hteli da Novak bude za organizatore ono što je za nas, mi jesmo nebeski narod ali to u Australija još nisu shvatili.

e zato ga mrzim i ja

pre 6 godina

Mrze ga anglo organizatori (USO,AO,W), mrzi ga anglo publika i navijači, mrze ga anglo sponzori, mrze ga i neki teniseri.

A on im se i dalje uvlači i "širi ljubav" glumeći majku Terezu ?!?

Dokle?

Dobrosav

pre 6 godina

E Ljudi, iskulirajte malo.
Na udarne termine organizatori postavljaju najpopularnije a ne najbolje rangirane igrace. Cak i domaci wild card igraci imaju bolju poziciju od bolje rangiranih nepopularnih igraca. Nole je nepopularan igrac i ipak je dobio veliki teren, ali nije u vecernjem terminu... Kao ni Nadal danas.
Ako se uzmu u obzir i uticaji sponzora, onda Nole tek tu nema sta da trazi. Ako hoces da odbijes NIKE koji te zeli, i ako sazivas konferencije da igraci jos malo vise opeljese organizatore.... E onda, drugar moj, MORAS malo i da progutas.
Mali smo mi i jadni, i sve je to nepravda, pa stvarno.... Sto rece Kalimero.

jasno k'o dan

pre 6 godina

Nakon Novakovih silnih izjava da ga /ne/boli lakat, organizatori AO se ipak nisu usudili staviti ga u noćni termin ,jer nisu baš sigurni da neće predati meč nakon prvog seta,a pošto su ubijeđeni da im tako nešto Federer neće napraviti,izišli su u susret.

miodrag

pre 6 godina

Generalno mislim da je ovo bezobrazluk i da je ovakav mec zasluzio Pik termin. Ali nije prvi put da organizatori ovakvim postupcima favorizuju Pekija i istovremeno postavljaju sve moguce barijere za Novaka, ali....mislim takodje da ovakvi uslovi vise smetaju Monfisu jer je njegova fizicka sprema uvek problematicna i igranje po vrucini moze da bude + za Novaka. Zeleo bih da sam u pravu,ali videcemo!

Blagi užas

pre 6 godina

Zasto bi 14 nosilac igrao u prajm tajmu?
(aham, 17. januar 2018 08:05)
Zato, bukvahame, što je šestostruki šampion tog turnira. Ako već ne poštuju Novaka, trebalo bi da poštuju sami sebe i da se ne sramote na ovako jadan način...urušavaju sport. Još nisi naučio da je lova jedno, a poštovanje drugo...danas svaka lopina ima lovu, a samo je jedan Novak.

Dečiji mozak

pre 6 godina

Vidim počinje kuknjava i kmecanje. Anglo sfera ne voli Srbe??? Stvarno??? A mi njih kao volimo i postujemo, evo ja ih ne podnosim gadni su i odvratni.Ovde kad se nesto loše desi tamo samo sto ne počne narodno veselje na ulicama, odrastite.

bla bla

pre 6 godina

Ni sama ne znam kako sam pobedila. Srećna sam što sam prošla dalje. Bio je to lud meč po velikoj vrućini, ali kako je bilo meni, tako je bilo i njoj", poručila je po završetku duela druga teniserka sveta.

mile

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)
Ne navijas ti za Novaka. Novak je najuspesniji teniser u open eri na AO, vraca se na teren posle 6 meseci, igra najzanimljivi mec dana, to cak i sam Federer kaze i opet najveca vrucina a nekom debelom ladovina.

Ii

pre 6 godina

Svako dobije prema zasluzi! Organizatori su ti koji odlucuju ko ce gde i kada da igra ali Novak jos to nije otkrio a oni ovako, lepo, mu stavljaju do znanja ko je gazda. Mada, ne verujem da ce bilo sta i sada shvatiti.

Saša

pre 6 godina

Živim već 10 godina u Melburnu. Nemali broj puta sam se lično uverio kakva antipatija vlada prema Novaku, što od strane običnog plebsa sve do samih zvaničnika. Anglo sfera njega nikad neće da prihvati, osvojio on još AO slemova ili ne. Ovo nije otkrivanje rupe na saksiji, ali eto i neka opservacije iz prve ruke...

Malice in the wonderland

pre 6 godina

Na delu čuveni zapadnjački fer plej koji
funkcioniše samo jednosmerno tj. kako njima odgovara.
Prošle godine kada je Federer bio u sličnoj situaciji
kompletna teniska javnsot se polomila ko će više da ga
celiva u d..e, ove godine se ta ista javnost prosto
utrkuje da Novakovo d..e napuni šimikama.
Ne sumnjam da će domaći celivači u ovom mom komentaru,
ako ga objavite, jedino videti opsednutost d...om.

No1e GOAT

pre 6 godina

Ovi sto tupe da zasto bi Novak kao 14. nosilac igrao u vecernjem terminu? Pa zato sto je prosle godine rodja kao 17. Nosilac igrao SVE meceve u vecernjem terminu a i ove takodjer. Cista diskriminacija i nepostovanje Novaka i favoriziranje balerine! Strasno.

milutin

pre 6 godina

Sve rade kako Rodžer kaže. Juče projeti Novaku sa Monfilsom, kao slučajno napominje da Novaku neće biti lako.
Sve se on pita. A organizatori po njegovom taktu. Vidimo to.
Prevazići će to Nole, osvojiće turnir.
E plaši se toga Roger. Nesmije da čeka Nola na crti.

Aleksa

pre 6 godina

Federera pitaju kada bih gospodin zeleo da igra...da li mu odgovara da igra uvek nocu ? Naravno da postoji favoritizam...Roger je svakako u toj kategoriji.
(Zoran M., 17. januar 2018 06:20)
favoritizam u 6.20...
zasto bi novak imao poseban trerman? 12. na atp i u skladu sa tim i status kod organizatora
(budan od 5, 17. januar 2018 07:03) # Link komentara

Можда зато што је шестроструки освајач, са реалним претензијама и на седму титулу?
Мада, наравно да ће Федерер имати више привилегија:
Тренутни шампион, највећи шампион свих времена, највише ГС титула, најатрактивнији играч из топ 10, најстарији играч из топ10, најпопуларнији тенисер свих времена, усвојени WASP. Постоји списак зашто ће увек бити привилегован. Новак је наш, и увек ће морати да ради мало више да би успео, и увек ће његов успех бити мало потцењен, зато што није њихов...и то је уреду.

xxx7

pre 6 godina

pa sta ako je sedtostruki, i Rodzer je petostruki,a ovde se predstavlja kao da nikad nije uzeo GS. U vecernjem terminu ima mesta za samo jedan muski singl, i to je to. Federer je privlacniji i sponzorima i neutralnim navijacima,na kraju krajeva i celokupnoj publici ( osim naravno,ako se izuzme Srbija)

Australija

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj... 


Koliko covek mora biti glup da napise ovako nesto ???? Halo druze na suncu je 60 stepeni !!!!
(srbin, 17. januar 2018 08:36)


Neka je Srbin pametan i najmudriji pa zna da na 60 stepeni organizatori neće zaštititi teren pokretnim krovom. Samo Srbima da naude...

Kad sam gore napisao GS mislio sam da Novaku ni kalendarski GS u 2018-oj ne bi pomogao da dostigne Rodžerov nivo popularnosti.

zuki šumadinac

pre 6 godina

Neko ko nezna Srbe ,najbolje će ih upoznati kakvi su gadovi i nikakav narod,ako pročita komentare o Novaku.Sve što nam se ikada dogodilo kao narodu,zaslužili smo.I gore.

Djordje NS

pre 6 godina

Ajde ne filozofirajte svi vi što sad pametujete kako je Nole sad 14. teniser pa ne može očekivati večernji termin. Nole je za prošlogodišnji AO bio drugi teniser na ATP listi i opet nije dobijao večernje termine. A Rodja je isto u jednom momentu bio 14. ili 15. igrač pa ga nikad nisu stavljali da igra na +40. Tako mu ugađaju celu karijeru...

Nikola

pre 6 godina

Ne razumem zašto ljudi ne čitaju tekst do kraja pa tek onda dodju da kometarišu ? Neki pišu kako je to tako jer je Novak 14. nosilac a Federer 1. Kakve to veze ima ? I Federer se prošle godine vratio na AO posle šestomesečne pauze pa je sve mečeve igrao na centralnom terenu i u najboljem terminu. Problem je i što će Novak već drugi meč zaredom da odigra po vrućini, iako je poznato da na GS-u favoriti jedan meč igraju preko dana a drugi u večernjem terminu. Novaku uvek namerno zaprže čorbu na velikim turnirima, samo neki to ne vide tako.

Milojko

pre 6 godina

NOVAK NAJVECI SRBIN U ISTORIJI
(CETNIK, 17. januar 2018 07:12)

Da da kako da ne! Od oca crnogorca i majke hrvatice! I nemoj da se dereš!

cika Duki

pre 6 godina

Ko šest puta osvoji AO zaslužuje da uvek igra na glavnom terenu, pogotovo jer je 14 - ti zbog povrede a ne zbog loše igre, a pri tom je u najboljim godinama.Isto to bih rekao za Nadala, recimo.OK, pamti pa vrati.

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Cuj bolesno pitanje " Zasto bi 14 nosilac igral u primetime?" Pa zato sto je na primer SESTOSTRUKI osvajac tog turnira za razliku od drtine Lavera koji je to osvajao kad su igrali njih cetvoro tenis , vazno je da mezimac iz Svajcarske stigne u drugu nedelju svez i odmoran.

v

pre 6 godina

Favorizovanje Federera je toliko providno i odvratno. Dokaz da nisu svi igraci jednako tretirani. Ceo proslogodisnji AO Federer je igrao u nocnom terminu i o tome bez ikakvog srama pricao! A dosao je kao igrac van top 10. I da je prvi - ne sme biti privilegovan. Evo, ni Rafa nije, i on igrao danas po najvecoj vrucini dok Feki ispijao ledene koktele u 'ladovini. Eto odgovora za ove koji se pozivaju na neko mesto na listi i kao ne vide providno guranje Federera. Novak se namerno iscrpljuje vec drugi mec i kad/ako dodje polufinale Rodja ce biti svez a Nole iscrpljen. Ali, nece im uspeti taktika. Tesko ce Rodzer do polufinala, igra mu je suvi prosek.
(veliki strumf, 17. januar 2018
Upravo zbog ovakvih stvari niko realan ne može reći da je on najbolji igrač svih vremena. Kad si najbolji ne trebaju ti nikakve protekcije niti favorizovanja na štetu drugih igrača.

Aleksa

pre 6 godina

Ajde sta ima veze ...ionako nece jos dugo.
pozdrav Nolovcima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EndiBog, 17. januar 2018 07:24) # Link komentara

Ма да, има само још две недеље да се игра :)
Поздрав и за тролове

boro

pre 6 godina

Koga bre vise interesuje Novak Djokovic u svetskim okvirima? On je sada igrac No14 i to je to. Ostale su jos legende Rodzer i Rafa i gomila mladih igraca. Novak,Endi, Sten, Milos,Tomas to su istrosena imena
(Setac, 17. januar 2018 10:15)

Setac aj' malo prosetaj.Kad porastes onda mozda malo shvatis kakve gluposti pises.

Ana

pre 6 godina

Da li se secate proslogodisnjeg Vimbldona? Drugo kolo, igra sa Kverijem mec koji nije mogao da se zavrsi zbog mraka.Nastavlja isti u petak, a znalo se da ce svakih sat vremena kisa prekidati mec. Neko ce reci, "Pa sta i drugima kisa ometa meceve ( ili sunce )..." Da, ali on je dvanaestostruki GS sampion. Valjda takvi imaju neki kredit? Da, imaju, ali se ne prezivaju Djokovic. Sada ga stavljaju u sred dana kada ce temperatura biti 40 stepeni. I sad, hajde, gledajmo sport gde ce da pobedi najbolji. Sve je regularno. Nema namestaljki.A Federer ce, kojem su uvek omogucavali najbolje uslove za igru, sve meceve da odigra u vecernjem terminu na centralnom terenu.

Boris Banović

pre 6 godina

Mislim da je u pitanju interes organizatora da zaradi ! Novak će napuniti Rod Lejver arenu u svakom terminu , a treba obezbediti 43 milioba € za nagradni fond !

Smesko

pre 6 godina

Turnir se organizuje zbog zarade a ne da se srbuje po komentarima na vest. Federer je znatno popularniji nego Novak te organizator ga stavlja u termin i stadion gde ce najveci broj gledalaca platiti najskuplje karte toga dana. Cista poslovna logika, i ne razumem cemu teorije zavere...

Za respekt je to sto je Novak osvajao 6 puta...ali nema tu popularnost koja bi trebalo da prati takav uspeh.

Inace u Novakovom terminu igraju na drugim stadionima i Del Potro, Gofin...

Lule

pre 6 godina

Ako su Srbi "gadovi", sto reče jedan genije tu dole, obda je i Nolo (koji se izdaje za Srbina) takodje gadov, a gadov je i Srbin koji je tu glupist napisao.

Ne vredjajte sopstveni narod zbog Djokovića.

STEVO

pre 6 godina

Nisam od onih zaluđenika koji Novaka smatraju kao člana familije što se vidi po komentarima ali je činjenica da je Federer favorizovan pogotovo što je istina da je prošle godine kao 17. nosilac skoro sve mečeve odigrao u noćnom terminu ali to smo znali i od ranije.

Stefan

pre 6 godina

Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)

Prvo si nepismena, a drugo Djokovic je sestostruki osvajac ovog turnira, i ima sva prava da igra u udarnom terminu i zbog atraktivnog protivnika, dok podmukli Federer sa nekim amaterom igra uvece, zato ce na kraju plakati svi ukljucujuci i tebe nepismenu.

Dekameron

pre 6 godina

Voleo bih da ova gomila mrzitelja, da im ne pominjem nikove, objasni svima nama koji vidimo loše namere u tome što Novak opet igra po najvećoj vrućini, kako to da u večernjem terminu od 21,00 sat trećeg dana AO igraju 37 igrač Dolgopolov i 78 Erden..Nije tačno da Nadal igra u istim uslovima jer je on oba meča igrao u terminu od 18,00 sati.

Blagi užas

pre 6 godina

Za našeg heroja nema ništa lako, nikada nije ni bilo. Malo je reći da ga moćnici ne vole zato što je 100% svoj i pravedan. Ne pokorava se njihovoj kombinatorici. Novak je nezavisna promenljiva i Novak se pita. Novak daje, Novak uzima. Ponekad se i plašim za našeg viteza. Bilo je tenisera i teniserki koji su baš loše prošli (setimo se) - zapad je to, sve se može kupiti i sve je na prodaju. Pitanje je samo koliko košta i ko će da odradi? Izvršilaca ima više nego ikad, a ima i para...

sasa jokic

pre 6 godina

Ljudi ne kapiraju da nama (Srbima) uvaljuju termine da ustajemo u 4, a ne zbog njega. Kao sto i vecina kuka sto mora da ustaje a ne sto ce Nole na 40 stepeni.

komunikacija

pre 6 godina

Ovo je extra za Djokovica. Naravno, razlog je Monfis i njegova kriminalna fizicka pripremljenost.
Ovo moze samo da bude dobro za Novaka..

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Ако је код овог другог хладовина, нека замени страну када то прописи дозволе.

srbin

pre 6 godina

Najavljena temperatura u večernjem terminu će takođe biti oko 33C, stoga nije neka razlika. Prisustvovao sam Novakovim i Rodžerovim treninzima u Melburnu i naravno Rodžer je privukao duplo više gledalaca. Bez obzira što je Novak bio odsutan pola godine s tura. Jednostavno je čovjek najpopularniji teniser u u posljednjih 10 godina i to Novak neće promjeniti ni da uzme GS u 2018-oj...


Koliko covek mora biti glup da napise ovako nesto ???? Halo druze na suncu je 60 stepeni !!!!

matori

pre 6 godina

Rodžer je prošle godine bio nosilac ispod trenutne Novakove pozicije, ali je igrao večernje termine, a Novak je izgubio u po' bela dana....a bio je drugi nosilac....
razmislite o tome...
jeste Novak trenutno 14. ali on je apsolutni šampion na AO sa 6 titula (5 u 7 gofina)

djuro

pre 6 godina

@Federer je drugi nosilac a Nole 14. Šta je problem u vašim glavama. Navijam za Noleta ali nisam ne otesana ...
(Swedenonline, 17. januar 2018 08:22)


Što ti je Švedska?! Milina.... Tamo se teše od ranog jutra...

mag

pre 6 godina

pa neko mora da igra i u tom terminu.pa sta? ko da je smak sveta..sto neko rece Novaku ce biti 40 c a Momfisu 23 c. ma važi...cuti i i igraj ..i bez kukanja..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 17. januar 2018 08:30)

Ne kuka Novak nego komentatori ovde na portalu. Kakvih sve ljudi ima strasno

Samaranje paradajza

pre 6 godina

Bio je novak i prvi na svetu pa su mu pakovali lose terminea ovaj sto prica da je federer popularniji pa to je normalno jer novak dolazi iz srbije i nije i nikad nece biti deo tog sveta...a pitaj federera koliko se plasi novaka verujem da ga ne voli videti nasuprot sebe jer zna kako ovaj samara

ljubi cika

pre 6 godina

On nije bio povlascen za ovakve stvari dok je bio najbolji teniser sveta i prikazivao najbolju igru u istoriji ovog sporta a sad ce da ga postede sa vecernjim terminom. Pa sta je sa vama ljudi? Favorizovanje nekih drugih igraca je sad prioritet. A bilo je favorizovanje tih istih i onda kad je bio broj 1. Nije mu isao na ruku niti zreb, niti termini. Ne ide mu ni sad zreb ali ajde slabije je rangiran. Nije bilo tako davno sve to ali polufonale od 2 dana, finale od 2 dana, koliko je samo meceva razvukao na nekoliko dana i onda odmah tezak mec nakon toga koji gubi. Sve je ovo istina i sve ste ovo gledali vecinom na Garrosu ali i na ostalim turnirima. Dok je bio broj 1. Da li je Fed imao ovakav tretman kao broj 1, NIJE! Niti Rafa. I da naravno, iako ga je pobedio 14 puta Noletu nece biti lako sa Monfom. Termin nije ni malo lak za igru.

Dejan

pre 6 godina

Ne bavimo se sporednim stvarima.
Nole sve najbolje ,tvoje je da osiguraš solidno jer iako je Moj dobar nije na tvom nivou.
Idemo u 3. rundu !

Nicky boy

pre 6 godina

Novak je zaslužio više poštovanja, kao legenda tenisa i šestostruki pobednik Ozi Opena. Ali Australijanci su iz iste kuhinje kao i Britanci, što će reći da ne mirišu mnogo našeg igrača.

Sa druge strane, istinu govoreći biće teško i Monfisu da igra po vrućini jer i on nije rođen u Africi. Ovaj potez organizatora može samo dodatno da motiviše Noleta.

Bratislav

pre 6 godina

Što se Novaka tiče, njemu želim uvek, bez obzira na rezultate, dug i srećan sporski život i svako dobro njegovoj porodici

Idemo Novače!!!!!!!!!

GOAT otimač zapadnih trofeja

pre 6 godina

prosto, obožavaju ga
ne mogu bez njega, ne znam kako su i ovu pauzu izdržali

..ista meta isto odstojanje, od prvog dana, celu karijeru, do poslednjeg

Jack

pre 6 godina

Ali ono, svaki slam iste glupe rasprave i zalopojke o rasporedu. Shvatite da je nebitno tko je kako rangiran, i tko je koliko puta igrao negdje i kome šta više paše, jedini kriterij je potencijalna zarada organizatora i od televizije.

Blue Moon 712

pre 6 godina

Najbolji meč druge runde ubedljivo, dobri su Australijanci makar je meč na centralnom teren, trebalo šta Novak je samo 6 puta osvajao AO malo je to za prime time. Ako nekom teniseru manje odgovara vrućina to je Gael. Biće pakleno u svakom smislu.

Вељко

pre 6 godina

Definitivno bi vreme odigravanja meča mogla biti otežavajuća okolnost,međutim ako ste došli da osvojite turnir(Đokovićeve reči)ne obazirete se na stvari na koje ne možete uticati.
Sa druge strane loptice će brže leteti i biće lakše probiti Monfisovu odbranu.
Kako god,za drugo kolo vrlo težak meč!

SoLiLaC

pre 6 godina

Nista cudno i dok je bio prvi igrao je po najvecim vrucinama aa da Federera favorizuju nije slucaj samo ovde isto je i na Wimbldonu.

matori

pre 6 godina

idite malo na Tenis.com i ili ESPN, pa ćete videti da komentatori primećuju ovo ( da Rodžer je uglavnom favorizovan u vezi termina) a ne moraju biti Srbi... mogu biti bilo koje nacionalnosti...

psihijatar

pre 6 godina

NOVAK NAJVECI SRBIN U ISTORIJI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CETNIK, 17. januar 2018 07:12)
a vojvoda?
a ovaj?

branka

pre 6 godina

Mama mi malo pre rece, da sam ustvari sasvim slucajno dosao na ovj svet. Jedan nepoznati cika je nazalost uradio sta je uradio, sta ces.
Meni u principu nista ne fali, ponekad prokomentarisem neku vest, pogotovu kada Zvezda izgubi, tada sam puno srecan.
Inace, sam ja dobar decko, pitajte moje drugare iz kraja, nema kome nisam pomogao, znate na sta mislim.
(Uros Djurdjevic #32, 17. januar 2018 14:17)
Iskreno sazaljevam tvoju majku. Tesko je imati za sina huligana

nikol dž. femija

pre 6 godina

Snupi, 17. januar 2018 09:42) # L

lEPO STE NAPISALI, ONAKO BAŠ kritički, srpski, sa jakom željom da istina dopre do Srbina NOvaka, vrlo patriotski i opet posebno važno srpski samokritično. Verujem DANAS STE BAŠ ZADOVOLJNI, ZAR NE, Novak Vas je, kao što ste videli, ČUO? I zahvalan Vam je, dobili ste od njega, ono najveće, što održava u životu, bez čega i nema života, SRCE !!

SVAKO DOBRO.

ps. Iskreno se nadam da ćete "kliknuti" na ovu stranu i pročitati da Vam mašem iz ZAPADNE SRBIJE (ima čak i u Srbiji ta strana sveta) !!