Utorak, 09.01.2018.

12:59

Ovo je Novakova oprema za AO – nema više "Adidasa" (FOTO)

Polako se slažu sve kockice za povratak Novaka Đokovića na ATP tur, a sada je poznato i kako će izgledati oprema koju će nositi na Australijan openu.

Izvor: B92

Ovo je Novakova oprema za AO – nema više "Adidasa" (FOTO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Mikii

pre 6 godina

Šta se bre traumirate nosiće patike koje njemu odgovaraju i tačka.A Vi nosite koje Vama odgovaraju nećete ga valjda vi učiti i savetovati šta da nosi najbolji sportista planete nekoliko puta a nadam se i ubuduće još desetak puta.
(Simpo, 09. januar 2018 21:57)

Ma trista puta.

Mikii

pre 6 godina

Ubise se botovi da objasne svima ko je i sta je Asics, kao da mi to vec ne znamo. Isto tako je bilo za Serdjo Takini, pa za Uniklo, pa Lakost. Sta nas boli uvo sta on nosi, vazno je da gubi sto je vise meceva moguce. P.S. Asics je sjajan.

Kendra Lust

pre 6 godina

Hahaha jel realno da ga nece ni Najk, ni Adidas, a vrhunski je sportista.
To govorim iz razloga, zato sto kroz citavu svoju karijeru nije nosio ni Najk, ni Adidas, realno dve ubedljivo najpopularnije marke.

Vrhunski sportista, realno pravio neverovatne rezulate, pomero granice, a vamo nosio neke zadnje marke, neke Serdjo Takinije, Unikle, La Koste.
Ok uredu, dobre marke, al realno Najk je Najk, i Adidas je Adidas.

Sta ocu reci? Svi vrhunski sportisti, znaci vrhunski, Ronaldo, Messi, Dzejms, Federer, Nadal, Marej, Brajant, Nejmar, svi oni su nosili ili Najk ili Adidas, a Djokovic vamo neki Serdjo Takini.Pa stan malo rodjace, Serdjo Takini?? Nesto tu ne stima, verovatno ima neki dobar razlog zasto Novak tokom svoje karijere nije nosio ni Najk, ni Adidas.

Djido

pre 6 godina

Najbolje patike na svetu su Asics gel lite3. Nadam se da će Nole te da nosi. jedina im je mana da nemaju dobre pertle. Zbog toga ja uvek uz njih kupim još jedan par patika Onitsuka Tiger ili Reebok, koje su inače loše, ali imaju dobre pertle. Onda te druge patike bacim, a na Asics stavim njihove pertle. To je onda nepre..biva kombinacija. Novak, da je pametan, da zanemari sve vaše savete i da uradi ovo kao ja... eeeee, gde bi mu bio kraj.

Vlada

pre 6 godina

Nolova marketinška vrednost je izgleda NULA.
(lux, 9. januar 2018 19:55)

I to ne jedna nula nego njih 8 odmah iza sedmice. Pare koje zarade od osvojenih titula ovakvim igracima dodju kao nama naknada za topli obrok i prevoz u poredjenju za parama dobijenih od sponzora. Oni koji su dosli do vrha i zadrzali se na njemu najmanje 2-3 godine uglavnom imaju klauzulu u ugovoru sa sponzorima o dozivotnim isplatama. Naravno, kada prestanu da igraju to su mnogo manje pare od onih koje dobijaju kao aktivni igraci ali 2-3 miliona dolara godisnje nikada nisu za bacanje.

Zoki ?

pre 6 godina

Ljudi, svaka od boljih kompanija je u stanju da napravi dobre patike, nije to rocket science. Za Novaka su najbolje one koje mu donose najviše para i na tome se priča završava.

asiks

pre 6 godina

UZEO BI I ON NAJK DA SU OVI HTELI DA GA ANGAZUJU. ODBIJAO IH JE PAR PUTA PROVERENO SE ZNA TO. A SAD KAD JE ON HTEO ONI JEDNOSTAVNO NISU ZAINTERESOVANI

daqx

pre 6 godina

Treniram prof tenis, sparing sam partner i iz mog iskustva, barem mojim nogama, najudobnije patike su patike od Nike-a (Vapor). Adidas mi je napravio ogromne probleme na stopalima, asics par žuljeva, ... vise nema potrebe experimentisati...

daqx

pre 6 godina

Imao je ponudu da bude tim Nike kampanje i odbio je to, pritom je taj ugovor-ponuda bio/bila vredniji/a od svih koji je dobio, imao bi svoju kolekciju u Nike timu i svoje dizajnere sa kojima bi saradjivao, vrhunski kvalitet patika i garderobe, bio bi baš faca... Šteta ?

Petar

pre 6 godina

Covek bio prvi na svetu i nepobediv, sprdao se sa svakim ko mu dosao na crtu. I onda otpusti trenera i ceo strucni stab i menja patike. Znaci menja sve sto je imao od pocetka kariere i sto ga dovelo ovde. Puko

ja

pre 6 godina

Kad neko sa, 2000 dinara u džepu mr, i nekoga, ko ima, 200 milki eura, samo može da ga mrzi i piše po portalima koje Nole neće ni da cita, zauzet brojanjem gore pomenutog keša.

JocaTrta

pre 6 godina

@Još jedan čačanin

ja sa tobom ne polemisem jer mi nisi ni ispod nokta...sve zvezde narucuju patike od poznatih svetskih brendova i proizvozaca...oni uzimaju merke stopala sportista i prave po tim merkama najudibnije i izdrzljivije patike...a ove su iz Delte...opasno su se pokazale, posebno na njivama...

JocaTrta

pre 6 godina

@ Petar

Promenio je reket , patike , odecu ( Adidas ,Sergio Tacchini , Uniqa pa sad Lakosta ) zatim trenere , vise komada ...Rafa i Roger cvrsto se drze sponzora od samog pocetka ...

Era

pre 6 godina

Da je Novak nekim cudom izabrao da nosi patike/opanke Prvog Maja iz Pirota, masa botova bi se ovde slozila kako nema bolje obuce od Prvog Maja. Sve sto Nole voli to je zakon.

marko vlajic

pre 6 godina

Nolova marketinška vrednost je izgleda NULA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lux, 9. januar 2018 19:55)
Daleko od toga naravno. Medju teniserima po zaradi od sponzorskih ugovora i u 2017 kakvu je imao drugi posle Federera i kotira se medju 20 najplacenijih sportista sveta u istoj godini. Ah da ti je manlo njegovih parica?
Nema sumnje da je Asics unosan Ugovor, njima treba velika zvezda, Djokovic to jeste

Simpo

pre 6 godina

Šta se bre traumirate nosiće patike koje njemu odgovaraju i tačka.A Vi nosite koje Vama odgovaraju nećete ga valjda vi učiti i savetovati šta da nosi najbolji sportista planete nekoliko puta a nadam se i ubuduće još desetak puta.

donato

pre 6 godina

A nabolji su ovi sto igraju tenis godinama i navodno promenili desetine pari patika pa kao zakljucili nesto.

A vrv nemaju para ni za patike kod kineza.

markovic zoran

pre 6 godina

Cuo sam da ronnie fieg nece vise da dizajnira za asics, smorio se kad je cuo za nolu...
(prdez, 9. januar 2018 17:54)
Nadimak koji si sebi dao savrseno ti odgovara, i smrdi preko tastature


Djokovic vec neko vreme nije nosio noviju Adidas seriju jer mu ne odgovaraju.
Asics bi mogle biti prava stvar, izuzetno udobne da li ce ici uz njegov nacin trcanja i proklizavanja, videcemo.
Druga stvar, sigurno je i pozamasna svota u Ugovoru, nesto na cemu mu zavidi velika vecina sljamovskih komentatora ovde. Znate i koji su, kad su provaljeni malo menjaju nadimke ali stil se prepoznaje.

djidji govedina

pre 6 godina

asics = onitsuka tiger..pre nego je nike poceo da pravi patike bili su na obuci u japanskoj fabrici ..nike je postao globalno najveci brend ali su ucili zanat od tigera;) sretno Nole..i kad dobijas i kad gubis mi navijamo za tebe :)

Još jedan čačanin

pre 6 godina

Nike je ubedljivo najizvikaniji brend koji ne vredi ni pola cene za koju se prodaje. Za svojih 57 godina nikada nisam kupio Nike patike. Sada imam letnje Reebok i zimske Columbia i prezadovoljan sam njima, a verovatno nove letnje će biti baš Asics.

Još jedan čačanin

pre 6 godina

Federer , Nadal , Bolt.l , Kobi , Ronaldo Mesi ...niko od njih ne nosi pomenutu sportsku obucu , vec Nike ,Adidas ,Puma...a vidim ovde sve strucnjaci za sportsku obucu...
(JocaTrta, 09. januar 2018 19:45)

Vidim ti si stručnjak, čuo si za Nike, Adidas, Pumu i koga još?

Valerij

pre 6 godina

Vrhunski sportisti nose opremu, u ovom slucaju patike, od one firme koja im najvise plati.Svaka od tih vrhunskih firmi moze da napravi patiku koja odgovara bas njemu, po dizajnu, udobnosti, po cemu god.
Mi normalni, tj. ja nosim onu patiku koja mi je najudobnija, odem u radnju, hocu da kupim crnu skroz koznu patiku, trazim sve crne patike u mom broju, sklonim one koje mi se ne svidjaju, sklonim one precenjene(preko 15.000 din) i kupim onu koja mi je udobna(najudobnija), koja se ne kliza, a koja je firma uopste me ne interesuje.
Trenutno imam jedne Nike letnje, Reebook prolecne i Adidas Terex zimsku cipelu-patiku.
Nole ce isti rezultat napraviti u Asiksu,Adidasu ili Yumku(ako prave patike), ako je sredjen u glavi, fokusiran i najeden kako treba.
Ali ako opet pocne da siri ljubav i ostane na travama, mrka kapa.

Rep.Srpska

pre 6 godina

Adidas sponzorise samo najbolje.
(Vlado, 9. januar 2018 17:20)
da,toliko dobro sponzorisu najbolje da dugi dugi niz godina osim Novakovih patika medju prvih 10 nemaju ni torbu

dulle

pre 6 godina

Kakav crni Basix, neko napisa....
Ime je skraćenica latinskog izraza Anima Sana In Corpore Sano što znači "u zdravom telu zdrav duh".

JocaTrta

pre 6 godina

Federer , Nadal , Bolt.l , Kobi , Ronaldo Mesi ...niko od njih ne nosi pomenutu sportsku obucu , vec Nike ,Adidas ,Puma...a vidim ovde sve strucnjaci za sportsku obucu...

Zile

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
(nemanja, 09. januar 2018 13:17)
Ne znam kakve su ove za tenis, ali za trcanje ubedljivo ispred Adidas i Nike.

Đorđe

pre 6 godina

Pouzdan znak da ga više ne uzimaju za ozbiljno. Polako će ga i krokodil napustiti. Zna se ko sponzoriše najveće a od Nola, nažalost, najveći dižu ruke. Voleo bih da ih razuveri ali nisam optimista. Samo napred majstore!

šetač

pre 6 godina

Igram kao neki tenis pa me i oprema zanima. Adidas se odrekao Noleta u korist Mareja svojevremeno. Nole je ostao uz Adidas jer Uniklo ne pravi spotsku obuću. Svojevremeno 2007 Nole je imao dozvolu adidasa da igra sa Najkom nb WB jer nisu napravili dobr patiku za travu. Ugovor sa Adidasom je istekao u januaru 2018, Nole je dobio od Asicsa bolji ugovor (čitaj više para). Nole nije nosio nikada novije modele Baricade od 2012 kada se vezao za Baricade 7.0. Adidas je napravio loš Baricade 2016, toliko loš da se Berdiht drži 7.0 sa Novakovim logoom. Asics Gel je dobra i udobna patika, dizajn je ružnjikav (stvar ukisa). Nike je skupa patika gde se za velike pare ne dobija kvalitet.

sve po ps-u

pre 6 godina

asics,saucony,new balance generalno najbolje running/walking patike
(dymacel predator, 9. januar 2018 17:31)
Za NewBalance ne verujem, ono sto sam ja probao (a probao sam 10ak) definitivno su najtvrdje u klasi (klasi po ceni, tezini, vrsti sporta - kako hoces). Mozda su dobre za trim stazu ali ovako jok. A tek za duze hodanje.
Asics je druga prica, mada su uglavnom previse detinjaste/sarene

veljko

pre 6 godina

moze li bilo ko da mi navede da je negde spomenuta ova marka kada su polemisali o tome da li je bolja adidas ili nike oprema, mislim na patike. cisto da shvatim da su srbi znali za tu marku jos ranije
(adem, 9. januar 2018 16:30)
Za koju marku patika Adem zna -KTK Visoko?
Mnogo komentatori brinu za Djokoviceve sponzore , prebrajaju njegov novac, sve ih nervira, sve a hteli bi i oni malo..
Zamislite misevi da ste na njegovom mestu?

poslednji sarmuraj

pre 6 godina

Kupio sam adidas odbojkaske pa ima mislim 4 godine, ribolov, teretana, trcanje, izleti u prirodi, svakodnevno nosenje, jednostavno nece da se pocepaju.

Truca

pre 6 godina

"On je odustao od "Adidasa" i poznatog modela "Barikade", iako je ta nemačka firma imala čitavu seriju posvećenu baš njemu."

I opet kao Nole njih otkacio....ono kao necu mercedes daj mi fiata. Ja sve mislim da je adidas njega sutnuo.

dymacel predator

pre 6 godina

asics,saucony,new balance generalno najbolje running/walking patike.samo neki adidas i nike modeli mogu da udju u tu grupu...mizuno nisam nosio.lacoste koje sam imao jednom neudobne.skoro kao sean john :-) .adidas bar sto se mene tiche ima jednu veliku prednost- velicina 44 2/3.nike kalupi mnogo variraju.ali moje najbolje,super udobne i najjace patike ikada-bk predator...dao bih 300eur za njih sad.skroz crne ili plavo bele.za crvene mozda 100 :-) poz svima!

komentejtor

pre 6 godina

Igrajući tenis, nema šta od patika nisam probao: i originale i kopije, i brendove i, za naše kompleksaše, noname marke. Za klasu udobnija od svih je Asics patika. To je godinama unazad tako.
Vi koji sad pametujete, da li biste nosili "malo poznati brend" patika, da vam plate milione?
Da se razumemo... u tenisu se patike, kao i reketi, za igrače poput Novaka i sličnih, rade po narudžbi, sa preciznim specifikacijama/kalupima. Sve to nema veze s onim što kupujemo u prodavnicama...
Ali, važno je praviti se pametan, bez argumenata, ako je moguće...
Biće nama bolje, jednog dana, kad mi budemo bolji. Onda ćemo prestati i uspešne da pljujemo. Možda...

Marko

pre 6 godina

Patike za profesionalne sportiste poput Novaka se prave posebno za svaku osobu i od boljih materijala nego one u prodavnicama.

Inace Nike sa Zoom djonovima su udobnije od svakog Adidasa i Asics-a.

Dusan

pre 6 godina

A jesi razmisljao da pitas noge koje da uzmes?
(sve po ps-u, 09. januar 2018 16:13)
Care, zezam se... Naravno da cu uzeti one koje mi vise odgovaraju... Ali stvarno si ispao duhovit... Ahahahah ?

GH

pre 6 godina

Novak bi imao vrhunsku opremu po dizajnu da da odresene ruke Lakostinim dizajnerima, ali ne, on mora sve da diktira, pa mu je evo odeca istih boja i dizajna kao kad je imao za sponzora Adidas. Sve vec vidjeno. Steta, trendovi su nesto drugo ali kod Novaka je sve konzevativno i ustogljeno sem ekskluzivnog aligatora.

Ja

pre 6 godina

Hehe evo sad nam i Asics postaje najbolja firma za patike.Stvarno mi srbi nismo realni nikako.
(Borky, 09. januar 2018 13:53)

Onda ni Norvezani nisu realni, posto evo zivim kod njih vec par godina, i oni smatraju Asics za najbolje.

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim da ovde mnogi hvale Asics. Ne znam, ne nosim ih, ali drago mi je sto je otkacio Adidas. Nole ima specificno kretanje, a svedoci smo da se milion puta okliznuo na terenu. Najvise na travi, ali i na betonu. Na travi mi je cesto izgledao kao da se krece po ledu - niko se toliko nije klizao kao on, to ga je cesto dekoncentrisalo, odvlacilo mu paznju. Ocigledno da patike nisu valjale, mnogo se mucio sa njima, i ocigledno je tek sada istekao ugovor pa ih se konacno ratosiljao. Verujem da ce sa Asics-om biti mnogo bolje.

sve po ps-u

pre 6 godina

Imao sam jedne Asics za tenis, i mislio sam sad da uzmem Adidas Novak Pro, ali mora se ispratiti Nole... ;)
(Dusan, 9. januar 2018 14:41)
A jesi razmisljao da pitas noge koje da uzmes?

adem

pre 6 godina

moze li bilo ko da mi navede da je negde spomenuta ova marka kada su polemisali o tome da li je bolja adidas ili nike oprema, mislim na patike. cisto da shvatim da su srbi znali za tu marku jos ranije

Adiklo

pre 6 godina

Pa i nije nesto....Uniklo/Adidas combo je nekako 'smekerskija'...ovo sad je vise za, recimo, Iznera, da mu visi znojavo, nego za Noleta....

Алекса

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23) # Link komentara

Фотографије су лошијег квалитета, ако ниси баш био саркастичан...Мицуно су очајне, асикс су сјајне, али су ми барикејд ипак за класу изнад...стабилност, стартност, моожда мало тежина и крутост сметају, али су ипак, бар за шљаку, најбоље...

Comi

pre 6 godina

Asiks i adidas su, bar meni, dve najbolje firme. Kad to kazem mislim pre svega na udobnost i performanse patika. Igrala sam kosarku aktivno i uvek sam birala adidas, jer mi je noga u njima bila sigurna i u prirodnom polozaju. Kasnije sam pocela da igram odbojku rekreativno i tada sam "otkrila" asiks. Najk ima najlepsi dizajn, ali su ova dva brenda vrh po udobnosti. Bar meni...

drmr

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
(nemanja, 09. januar 2018 13:17)

Asiks su odavno najbolja firma za patike, tj sport kad je u pitanju. Narocito za atletiku, tenis, rukomet i svuda gde je beton u pitanju

Pele

pre 6 godina

Ako su najbolje za tenis, sto ih ranije nije nosio, kad je bio No.1.
A, da, davao im je patike fore.

PS: vrhunski sportisti ne nose patike koje se prodaju u "Delta sitiju" i "Uscu", Njima prave patike po meri stopala, od najboljih materijala

Tyson

pre 6 godina

"not good quality" - to se odnosi na kvalitet slike koji su postavili

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23) # Link komentara

Dejan

pre 6 godina

Golub?! Samo mu jos i srculence nedostaje. Ocigledno mu Pepe bira i simbole. Gde su mu patike sa sopstvenim likom i sa bojama srpske zastave?

Ja

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 09. januar 2018 13:23)

Mislim da se ovo "not good quality" odnosi na kvalitet fotografije. Pogotovo kad pogledas drugu fotografiju, prakticno je nemoguce zakljuciti koja marka je u pitanju.

reziel

pre 6 godina

ne znam za druge sportove,ali za trčanje (beton, trava, tartan), asics pravi za klasu bolje i izdržljivije patike od konkurencije.

sasha

pre 6 godina

Ja pozivam javno da aididas sponzorise mene, kad Novak nece. Poslednje patike sam kupio pre tri godine, vreme je uskoro da se menaju pa bi mi jedan sponzor dobro dosao.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Igram tenis vec skoro deset godina. Uglavnom sam nosio Nike patike, ponekad Adidas. Nakon sto su mi 3 para Nike patika pukle posle nekoliko neseci, presao sam na Asics. Od sad samo Asics kupujem, kvalitetne, izdrzljive, udobne, vrede svaku paru.

Rado se secam mojih crnih "Sangajki".

pre 6 godina

Ako bude igrao sledeće sezone biće to u patikama Borovo!
(Danilo, 9. januar 2018 13:21)

Bilo bi dobro da Borovo obnovi proizvodnju "Sangajki". Mogli bi da zive samo od prodaje na srpskom trzistu...pod uslovom da kvalitet bude isti. Rado se secam mojih dubokih crnih "Sangajki", najboljih platnenih patika koje sam ikada nosio.

Oliver

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23)
#
Autorka twitta je mislila trenutno dostupni na kvalitet fotografije.
Neko bi trebao da plati autorska prava, sve vesti se baziraju na Basia-a twittovima.Poljakinja. Fenomenalna devojka,obrzovana, elokventna uvek pravovremeno informisana, kulturna, bez zavisti (da se trol/botovi zacrvene od stida) prema drugim igračima.
Zaslužuje svaku pohvalu!


Jako lepa oprema, klasična i elegantna, bez pink gluposti i papagajskog šarenila koje forsiraju neki brendovi sportske opreme, zan se koji.

Idemoooo Novače!!!!

marko

pre 6 godina

Kad je ovaj sa twitter rekao “not good quality” - objasnio je kasnije da je mislio na kvalitet slike.... :) ja sam isto prvo mislio da je rekao da je Asics los kvalitet! Cisto da razjasnim ako je bitno uopste...

Tomy

pre 6 godina

Iskreno sva mu je oprema bila ružna.Lakosta je prava stvar i uz Nike pa i reebok najlepše izgleda.Adidas minje u zadnje vreme takodje bzvz.

Dusan

pre 6 godina

Pod 'Not good quality', misli se na kvalitet slike... A Asics patike su definitivno najbolje i najlepse za tenis, i sto je najbitnije imaju veliki izbor... Imao sam jedne Asics za tenis, i mislio sam sad da uzmem Adidas Novak Pro, ali mora se ispratiti Nole... ;)

bazan

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemanja, 9. januar 2018 13:17)

Ma ajde.Kada je Djokovic presao u Lacoste onda je Lacoste bio najbolji proizvodjac sportske opreme.Sada asics odjednom proizvodi najbolje patike.xaxaxa

sve po ps-u

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23)
Slike su "not good quality"...

Dex

pre 6 godina

On se sve vise koristi za ispiranje mozga, mada je to sudbina svih medijski eksponiranih licnosti. Kad se pogleda zadnjih stotinjak vesti u vezi Djokovica, ne znam da li bi se naslo nesto relevantno, sem toga da se vraca na teren.

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

Cuj "not good quality". :) Niti jedne mi do sada nisu pukle. A Adidas se rascveta kao prolece. Ne kazem da Adidas nije kvalitetan, vec pricam o svome iskustvu. A svakako nisam kupovao "Odidas" vec Adidas. (;

Milan

pre 6 godina

Kad vise nisi najbolji, nece ni najbolji sa tobom. Real Madrid, Juventus, Bajern, Mancester...itd...itd bio je kao pojedinac deo tog giganta u svetu sportske ipreme, a sad cao.

zoki71

pre 6 godina

Za nepoznavaoce teniske igre Asics patike su stvarno jedne od najboljih.E sada ko ne igra tenis u stvarmom zivotu moze da lupeta svasta.

a

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.

Asics proizvodi patike skoro sto godina (kroz onitsuka tiger itd) a sad kad je Neđeljkov unuk poceo da ih nosi su postali najbolja firma za patike? Ovo sto su radili sto godina, profesionalna oprema za maratonce i sportiste i rekreativce, patike svih tipova za trcanje (over/under pronation) itd, sve im to nista nije valjalo?

xxxx10

pre 6 godina

Adidas je samo poznatiji brend u svetu, a sportisti najbolje znaju da je Asiks oprema, a narocito patike, vrhunska oprema, i po kvalitetu i udobnosti.A i sama cena govori u prilog tome.

napadaj

pre 6 godina

Nosim Asics godinama, patike bukvalno ne mrdaju, osim što se đon izlizao malo na sva tri para koja imam. Ništa udobnije nisam nosio, a imao sam brdo košarkaških patika, Air Max, razne Reebok i Converse modele itd.

Loše je to što su postale baš popularne, pa su poskupele, ranije su bile bar 20-30% jeftinije. Slična priča kao sa New Balance.

komentejtor

pre 6 godina

Igrajući tenis, nema šta od patika nisam probao: i originale i kopije, i brendove i, za naše kompleksaše, noname marke. Za klasu udobnija od svih je Asics patika. To je godinama unazad tako.
Vi koji sad pametujete, da li biste nosili "malo poznati brend" patika, da vam plate milione?
Da se razumemo... u tenisu se patike, kao i reketi, za igrače poput Novaka i sličnih, rade po narudžbi, sa preciznim specifikacijama/kalupima. Sve to nema veze s onim što kupujemo u prodavnicama...
Ali, važno je praviti se pametan, bez argumenata, ako je moguće...
Biće nama bolje, jednog dana, kad mi budemo bolji. Onda ćemo prestati i uspešne da pljujemo. Možda...

Ja

pre 6 godina

Hehe evo sad nam i Asics postaje najbolja firma za patike.Stvarno mi srbi nismo realni nikako.
(Borky, 09. januar 2018 13:53)

Onda ni Norvezani nisu realni, posto evo zivim kod njih vec par godina, i oni smatraju Asics za najbolje.

Pele

pre 6 godina

Ako su najbolje za tenis, sto ih ranije nije nosio, kad je bio No.1.
A, da, davao im je patike fore.

PS: vrhunski sportisti ne nose patike koje se prodaju u "Delta sitiju" i "Uscu", Njima prave patike po meri stopala, od najboljih materijala

drmr

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
(nemanja, 09. januar 2018 13:17)

Asiks su odavno najbolja firma za patike, tj sport kad je u pitanju. Narocito za atletiku, tenis, rukomet i svuda gde je beton u pitanju

sve po ps-u

pre 6 godina

Imao sam jedne Asics za tenis, i mislio sam sad da uzmem Adidas Novak Pro, ali mora se ispratiti Nole... ;)
(Dusan, 9. januar 2018 14:41)
A jesi razmisljao da pitas noge koje da uzmes?

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim da ovde mnogi hvale Asics. Ne znam, ne nosim ih, ali drago mi je sto je otkacio Adidas. Nole ima specificno kretanje, a svedoci smo da se milion puta okliznuo na terenu. Najvise na travi, ali i na betonu. Na travi mi je cesto izgledao kao da se krece po ledu - niko se toliko nije klizao kao on, to ga je cesto dekoncentrisalo, odvlacilo mu paznju. Ocigledno da patike nisu valjale, mnogo se mucio sa njima, i ocigledno je tek sada istekao ugovor pa ih se konacno ratosiljao. Verujem da ce sa Asics-om biti mnogo bolje.

šetač

pre 6 godina

Igram kao neki tenis pa me i oprema zanima. Adidas se odrekao Noleta u korist Mareja svojevremeno. Nole je ostao uz Adidas jer Uniklo ne pravi spotsku obuću. Svojevremeno 2007 Nole je imao dozvolu adidasa da igra sa Najkom nb WB jer nisu napravili dobr patiku za travu. Ugovor sa Adidasom je istekao u januaru 2018, Nole je dobio od Asicsa bolji ugovor (čitaj više para). Nole nije nosio nikada novije modele Baricade od 2012 kada se vezao za Baricade 7.0. Adidas je napravio loš Baricade 2016, toliko loš da se Berdiht drži 7.0 sa Novakovim logoom. Asics Gel je dobra i udobna patika, dizajn je ružnjikav (stvar ukisa). Nike je skupa patika gde se za velike pare ne dobija kvalitet.

Comi

pre 6 godina

Asiks i adidas su, bar meni, dve najbolje firme. Kad to kazem mislim pre svega na udobnost i performanse patika. Igrala sam kosarku aktivno i uvek sam birala adidas, jer mi je noga u njima bila sigurna i u prirodnom polozaju. Kasnije sam pocela da igram odbojku rekreativno i tada sam "otkrila" asiks. Najk ima najlepsi dizajn, ali su ova dva brenda vrh po udobnosti. Bar meni...

xxxx10

pre 6 godina

Adidas je samo poznatiji brend u svetu, a sportisti najbolje znaju da je Asiks oprema, a narocito patike, vrhunska oprema, i po kvalitetu i udobnosti.A i sama cena govori u prilog tome.

veljko

pre 6 godina

moze li bilo ko da mi navede da je negde spomenuta ova marka kada su polemisali o tome da li je bolja adidas ili nike oprema, mislim na patike. cisto da shvatim da su srbi znali za tu marku jos ranije
(adem, 9. januar 2018 16:30)
Za koju marku patika Adem zna -KTK Visoko?
Mnogo komentatori brinu za Djokoviceve sponzore , prebrajaju njegov novac, sve ih nervira, sve a hteli bi i oni malo..
Zamislite misevi da ste na njegovom mestu?

djidji govedina

pre 6 godina

asics = onitsuka tiger..pre nego je nike poceo da pravi patike bili su na obuci u japanskoj fabrici ..nike je postao globalno najveci brend ali su ucili zanat od tigera;) sretno Nole..i kad dobijas i kad gubis mi navijamo za tebe :)

Valerij

pre 6 godina

Vrhunski sportisti nose opremu, u ovom slucaju patike, od one firme koja im najvise plati.Svaka od tih vrhunskih firmi moze da napravi patiku koja odgovara bas njemu, po dizajnu, udobnosti, po cemu god.
Mi normalni, tj. ja nosim onu patiku koja mi je najudobnija, odem u radnju, hocu da kupim crnu skroz koznu patiku, trazim sve crne patike u mom broju, sklonim one koje mi se ne svidjaju, sklonim one precenjene(preko 15.000 din) i kupim onu koja mi je udobna(najudobnija), koja se ne kliza, a koja je firma uopste me ne interesuje.
Trenutno imam jedne Nike letnje, Reebook prolecne i Adidas Terex zimsku cipelu-patiku.
Nole ce isti rezultat napraviti u Asiksu,Adidasu ili Yumku(ako prave patike), ako je sredjen u glavi, fokusiran i najeden kako treba.
Ali ako opet pocne da siri ljubav i ostane na travama, mrka kapa.

Truca

pre 6 godina

"On je odustao od "Adidasa" i poznatog modela "Barikade", iako je ta nemačka firma imala čitavu seriju posvećenu baš njemu."

I opet kao Nole njih otkacio....ono kao necu mercedes daj mi fiata. Ja sve mislim da je adidas njega sutnuo.

a

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.

Asics proizvodi patike skoro sto godina (kroz onitsuka tiger itd) a sad kad je Neđeljkov unuk poceo da ih nosi su postali najbolja firma za patike? Ovo sto su radili sto godina, profesionalna oprema za maratonce i sportiste i rekreativce, patike svih tipova za trcanje (over/under pronation) itd, sve im to nista nije valjalo?

Zile

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
(nemanja, 09. januar 2018 13:17)
Ne znam kakve su ove za tenis, ali za trcanje ubedljivo ispred Adidas i Nike.

Rep.Srpska

pre 6 godina

Adidas sponzorise samo najbolje.
(Vlado, 9. januar 2018 17:20)
da,toliko dobro sponzorisu najbolje da dugi dugi niz godina osim Novakovih patika medju prvih 10 nemaju ni torbu

Rado se secam mojih crnih "Sangajki".

pre 6 godina

Ako bude igrao sledeće sezone biće to u patikama Borovo!
(Danilo, 9. januar 2018 13:21)

Bilo bi dobro da Borovo obnovi proizvodnju "Sangajki". Mogli bi da zive samo od prodaje na srpskom trzistu...pod uslovom da kvalitet bude isti. Rado se secam mojih dubokih crnih "Sangajki", najboljih platnenih patika koje sam ikada nosio.

markovic zoran

pre 6 godina

Cuo sam da ronnie fieg nece vise da dizajnira za asics, smorio se kad je cuo za nolu...
(prdez, 9. januar 2018 17:54)
Nadimak koji si sebi dao savrseno ti odgovara, i smrdi preko tastature


Djokovic vec neko vreme nije nosio noviju Adidas seriju jer mu ne odgovaraju.
Asics bi mogle biti prava stvar, izuzetno udobne da li ce ici uz njegov nacin trcanja i proklizavanja, videcemo.
Druga stvar, sigurno je i pozamasna svota u Ugovoru, nesto na cemu mu zavidi velika vecina sljamovskih komentatora ovde. Znate i koji su, kad su provaljeni malo menjaju nadimke ali stil se prepoznaje.

poslednji sarmuraj

pre 6 godina

Kupio sam adidas odbojkaske pa ima mislim 4 godine, ribolov, teretana, trcanje, izleti u prirodi, svakodnevno nosenje, jednostavno nece da se pocepaju.

zoki71

pre 6 godina

Za nepoznavaoce teniske igre Asics patike su stvarno jedne od najboljih.E sada ko ne igra tenis u stvarmom zivotu moze da lupeta svasta.

Zoki ?

pre 6 godina

Ljudi, svaka od boljih kompanija je u stanju da napravi dobre patike, nije to rocket science. Za Novaka su najbolje one koje mu donose najviše para i na tome se priča završava.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Igram tenis vec skoro deset godina. Uglavnom sam nosio Nike patike, ponekad Adidas. Nakon sto su mi 3 para Nike patika pukle posle nekoliko neseci, presao sam na Asics. Od sad samo Asics kupujem, kvalitetne, izdrzljive, udobne, vrede svaku paru.

reziel

pre 6 godina

ne znam za druge sportove,ali za trčanje (beton, trava, tartan), asics pravi za klasu bolje i izdržljivije patike od konkurencije.

marko vlajic

pre 6 godina

Nolova marketinška vrednost je izgleda NULA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lux, 9. januar 2018 19:55)
Daleko od toga naravno. Medju teniserima po zaradi od sponzorskih ugovora i u 2017 kakvu je imao drugi posle Federera i kotira se medju 20 najplacenijih sportista sveta u istoj godini. Ah da ti je manlo njegovih parica?
Nema sumnje da je Asics unosan Ugovor, njima treba velika zvezda, Djokovic to jeste

Dejan

pre 6 godina

Golub?! Samo mu jos i srculence nedostaje. Ocigledno mu Pepe bira i simbole. Gde su mu patike sa sopstvenim likom i sa bojama srpske zastave?

dulle

pre 6 godina

Kakav crni Basix, neko napisa....
Ime je skraćenica latinskog izraza Anima Sana In Corpore Sano što znači "u zdravom telu zdrav duh".

Simpo

pre 6 godina

Šta se bre traumirate nosiće patike koje njemu odgovaraju i tačka.A Vi nosite koje Vama odgovaraju nećete ga valjda vi učiti i savetovati šta da nosi najbolji sportista planete nekoliko puta a nadam se i ubuduće još desetak puta.

Dex

pre 6 godina

On se sve vise koristi za ispiranje mozga, mada je to sudbina svih medijski eksponiranih licnosti. Kad se pogleda zadnjih stotinjak vesti u vezi Djokovica, ne znam da li bi se naslo nesto relevantno, sem toga da se vraca na teren.

Era

pre 6 godina

Da je Novak nekim cudom izabrao da nosi patike/opanke Prvog Maja iz Pirota, masa botova bi se ovde slozila kako nema bolje obuce od Prvog Maja. Sve sto Nole voli to je zakon.

napadaj

pre 6 godina

Nosim Asics godinama, patike bukvalno ne mrdaju, osim što se đon izlizao malo na sva tri para koja imam. Ništa udobnije nisam nosio, a imao sam brdo košarkaških patika, Air Max, razne Reebok i Converse modele itd.

Loše je to što su postale baš popularne, pa su poskupele, ranije su bile bar 20-30% jeftinije. Slična priča kao sa New Balance.

sasha

pre 6 godina

Ja pozivam javno da aididas sponzorise mene, kad Novak nece. Poslednje patike sam kupio pre tri godine, vreme je uskoro da se menaju pa bi mi jedan sponzor dobro dosao.

Oliver

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23)
#
Autorka twitta je mislila trenutno dostupni na kvalitet fotografije.
Neko bi trebao da plati autorska prava, sve vesti se baziraju na Basia-a twittovima.Poljakinja. Fenomenalna devojka,obrzovana, elokventna uvek pravovremeno informisana, kulturna, bez zavisti (da se trol/botovi zacrvene od stida) prema drugim igračima.
Zaslužuje svaku pohvalu!


Jako lepa oprema, klasična i elegantna, bez pink gluposti i papagajskog šarenila koje forsiraju neki brendovi sportske opreme, zan se koji.

Idemoooo Novače!!!!

Još jedan čačanin

pre 6 godina

Federer , Nadal , Bolt.l , Kobi , Ronaldo Mesi ...niko od njih ne nosi pomenutu sportsku obucu , vec Nike ,Adidas ,Puma...a vidim ovde sve strucnjaci za sportsku obucu...
(JocaTrta, 09. januar 2018 19:45)

Vidim ti si stručnjak, čuo si za Nike, Adidas, Pumu i koga još?

Još jedan čačanin

pre 6 godina

Nike je ubedljivo najizvikaniji brend koji ne vredi ni pola cene za koju se prodaje. Za svojih 57 godina nikada nisam kupio Nike patike. Sada imam letnje Reebok i zimske Columbia i prezadovoljan sam njima, a verovatno nove letnje će biti baš Asics.

ja

pre 6 godina

Kad neko sa, 2000 dinara u džepu mr, i nekoga, ko ima, 200 milki eura, samo može da ga mrzi i piše po portalima koje Nole neće ni da cita, zauzet brojanjem gore pomenutog keša.

donato

pre 6 godina

A nabolji su ovi sto igraju tenis godinama i navodno promenili desetine pari patika pa kao zakljucili nesto.

A vrv nemaju para ni za patike kod kineza.

Dusan

pre 6 godina

Pod 'Not good quality', misli se na kvalitet slike... A Asics patike su definitivno najbolje i najlepse za tenis, i sto je najbitnije imaju veliki izbor... Imao sam jedne Asics za tenis, i mislio sam sad da uzmem Adidas Novak Pro, ali mora se ispratiti Nole... ;)

sve po ps-u

pre 6 godina

asics,saucony,new balance generalno najbolje running/walking patike
(dymacel predator, 9. januar 2018 17:31)
Za NewBalance ne verujem, ono sto sam ja probao (a probao sam 10ak) definitivno su najtvrdje u klasi (klasi po ceni, tezini, vrsti sporta - kako hoces). Mozda su dobre za trim stazu ali ovako jok. A tek za duze hodanje.
Asics je druga prica, mada su uglavnom previse detinjaste/sarene

Petar

pre 6 godina

Covek bio prvi na svetu i nepobediv, sprdao se sa svakim ko mu dosao na crtu. I onda otpusti trenera i ceo strucni stab i menja patike. Znaci menja sve sto je imao od pocetka kariere i sto ga dovelo ovde. Puko

Milan

pre 6 godina

Kad vise nisi najbolji, nece ni najbolji sa tobom. Real Madrid, Juventus, Bajern, Mancester...itd...itd bio je kao pojedinac deo tog giganta u svetu sportske ipreme, a sad cao.

bazan

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemanja, 9. januar 2018 13:17)

Ma ajde.Kada je Djokovic presao u Lacoste onda je Lacoste bio najbolji proizvodjac sportske opreme.Sada asics odjednom proizvodi najbolje patike.xaxaxa

Đorđe

pre 6 godina

Pouzdan znak da ga više ne uzimaju za ozbiljno. Polako će ga i krokodil napustiti. Zna se ko sponzoriše najveće a od Nola, nažalost, najveći dižu ruke. Voleo bih da ih razuveri ali nisam optimista. Samo napred majstore!

adem

pre 6 godina

moze li bilo ko da mi navede da je negde spomenuta ova marka kada su polemisali o tome da li je bolja adidas ili nike oprema, mislim na patike. cisto da shvatim da su srbi znali za tu marku jos ranije

marko

pre 6 godina

Kad je ovaj sa twitter rekao “not good quality” - objasnio je kasnije da je mislio na kvalitet slike.... :) ja sam isto prvo mislio da je rekao da je Asics los kvalitet! Cisto da razjasnim ako je bitno uopste...

GH

pre 6 godina

Novak bi imao vrhunsku opremu po dizajnu da da odresene ruke Lakostinim dizajnerima, ali ne, on mora sve da diktira, pa mu je evo odeca istih boja i dizajna kao kad je imao za sponzora Adidas. Sve vec vidjeno. Steta, trendovi su nesto drugo ali kod Novaka je sve konzevativno i ustogljeno sem ekskluzivnog aligatora.

JocaTrta

pre 6 godina

@ Petar

Promenio je reket , patike , odecu ( Adidas ,Sergio Tacchini , Uniqa pa sad Lakosta ) zatim trenere , vise komada ...Rafa i Roger cvrsto se drze sponzora od samog pocetka ...

JocaTrta

pre 6 godina

Federer , Nadal , Bolt.l , Kobi , Ronaldo Mesi ...niko od njih ne nosi pomenutu sportsku obucu , vec Nike ,Adidas ,Puma...a vidim ovde sve strucnjaci za sportsku obucu...

Ja

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 09. januar 2018 13:23)

Mislim da se ovo "not good quality" odnosi na kvalitet fotografije. Pogotovo kad pogledas drugu fotografiju, prakticno je nemoguce zakljuciti koja marka je u pitanju.

Алекса

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23) # Link komentara

Фотографије су лошијег квалитета, ако ниси баш био саркастичан...Мицуно су очајне, асикс су сјајне, али су ми барикејд ипак за класу изнад...стабилност, стартност, моожда мало тежина и крутост сметају, али су ипак, бар за шљаку, најбоље...

daqx

pre 6 godina

Treniram prof tenis, sparing sam partner i iz mog iskustva, barem mojim nogama, najudobnije patike su patike od Nike-a (Vapor). Adidas mi je napravio ogromne probleme na stopalima, asics par žuljeva, ... vise nema potrebe experimentisati...

sve po ps-u

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23)
Slike su "not good quality"...

Dusan

pre 6 godina

A jesi razmisljao da pitas noge koje da uzmes?
(sve po ps-u, 09. januar 2018 16:13)
Care, zezam se... Naravno da cu uzeti one koje mi vise odgovaraju... Ali stvarno si ispao duhovit... Ahahahah ?

dymacel predator

pre 6 godina

asics,saucony,new balance generalno najbolje running/walking patike.samo neki adidas i nike modeli mogu da udju u tu grupu...mizuno nisam nosio.lacoste koje sam imao jednom neudobne.skoro kao sean john :-) .adidas bar sto se mene tiche ima jednu veliku prednost- velicina 44 2/3.nike kalupi mnogo variraju.ali moje najbolje,super udobne i najjace patike ikada-bk predator...dao bih 300eur za njih sad.skroz crne ili plavo bele.za crvene mozda 100 :-) poz svima!

Marko

pre 6 godina

Patike za profesionalne sportiste poput Novaka se prave posebno za svaku osobu i od boljih materijala nego one u prodavnicama.

Inace Nike sa Zoom djonovima su udobnije od svakog Adidasa i Asics-a.

Tyson

pre 6 godina

"not good quality" - to se odnosi na kvalitet slike koji su postavili

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23) # Link komentara

JocaTrta

pre 6 godina

@Još jedan čačanin

ja sa tobom ne polemisem jer mi nisi ni ispod nokta...sve zvezde narucuju patike od poznatih svetskih brendova i proizvozaca...oni uzimaju merke stopala sportista i prave po tim merkama najudibnije i izdrzljivije patike...a ove su iz Delte...opasno su se pokazale, posebno na njivama...

daqx

pre 6 godina

Imao je ponudu da bude tim Nike kampanje i odbio je to, pritom je taj ugovor-ponuda bio/bila vredniji/a od svih koji je dobio, imao bi svoju kolekciju u Nike timu i svoje dizajnere sa kojima bi saradjivao, vrhunski kvalitet patika i garderobe, bio bi baš faca... Šteta ?

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

Cuj "not good quality". :) Niti jedne mi do sada nisu pukle. A Adidas se rascveta kao prolece. Ne kazem da Adidas nije kvalitetan, vec pricam o svome iskustvu. A svakako nisam kupovao "Odidas" vec Adidas. (;

Adiklo

pre 6 godina

Pa i nije nesto....Uniklo/Adidas combo je nekako 'smekerskija'...ovo sad je vise za, recimo, Iznera, da mu visi znojavo, nego za Noleta....

asiks

pre 6 godina

UZEO BI I ON NAJK DA SU OVI HTELI DA GA ANGAZUJU. ODBIJAO IH JE PAR PUTA PROVERENO SE ZNA TO. A SAD KAD JE ON HTEO ONI JEDNOSTAVNO NISU ZAINTERESOVANI

Tomy

pre 6 godina

Iskreno sva mu je oprema bila ružna.Lakosta je prava stvar i uz Nike pa i reebok najlepše izgleda.Adidas minje u zadnje vreme takodje bzvz.

Djido

pre 6 godina

Najbolje patike na svetu su Asics gel lite3. Nadam se da će Nole te da nosi. jedina im je mana da nemaju dobre pertle. Zbog toga ja uvek uz njih kupim još jedan par patika Onitsuka Tiger ili Reebok, koje su inače loše, ali imaju dobre pertle. Onda te druge patike bacim, a na Asics stavim njihove pertle. To je onda nepre..biva kombinacija. Novak, da je pametan, da zanemari sve vaše savete i da uradi ovo kao ja... eeeee, gde bi mu bio kraj.

Vlada

pre 6 godina

Nolova marketinška vrednost je izgleda NULA.
(lux, 9. januar 2018 19:55)

I to ne jedna nula nego njih 8 odmah iza sedmice. Pare koje zarade od osvojenih titula ovakvim igracima dodju kao nama naknada za topli obrok i prevoz u poredjenju za parama dobijenih od sponzora. Oni koji su dosli do vrha i zadrzali se na njemu najmanje 2-3 godine uglavnom imaju klauzulu u ugovoru sa sponzorima o dozivotnim isplatama. Naravno, kada prestanu da igraju to su mnogo manje pare od onih koje dobijaju kao aktivni igraci ali 2-3 miliona dolara godisnje nikada nisu za bacanje.

Mikii

pre 6 godina

Ubise se botovi da objasne svima ko je i sta je Asics, kao da mi to vec ne znamo. Isto tako je bilo za Serdjo Takini, pa za Uniklo, pa Lakost. Sta nas boli uvo sta on nosi, vazno je da gubi sto je vise meceva moguce. P.S. Asics je sjajan.

Kendra Lust

pre 6 godina

Hahaha jel realno da ga nece ni Najk, ni Adidas, a vrhunski je sportista.
To govorim iz razloga, zato sto kroz citavu svoju karijeru nije nosio ni Najk, ni Adidas, realno dve ubedljivo najpopularnije marke.

Vrhunski sportista, realno pravio neverovatne rezulate, pomero granice, a vamo nosio neke zadnje marke, neke Serdjo Takinije, Unikle, La Koste.
Ok uredu, dobre marke, al realno Najk je Najk, i Adidas je Adidas.

Sta ocu reci? Svi vrhunski sportisti, znaci vrhunski, Ronaldo, Messi, Dzejms, Federer, Nadal, Marej, Brajant, Nejmar, svi oni su nosili ili Najk ili Adidas, a Djokovic vamo neki Serdjo Takini.Pa stan malo rodjace, Serdjo Takini?? Nesto tu ne stima, verovatno ima neki dobar razlog zasto Novak tokom svoje karijere nije nosio ni Najk, ni Adidas.

Mikii

pre 6 godina

Šta se bre traumirate nosiće patike koje njemu odgovaraju i tačka.A Vi nosite koje Vama odgovaraju nećete ga valjda vi učiti i savetovati šta da nosi najbolji sportista planete nekoliko puta a nadam se i ubuduće još desetak puta.
(Simpo, 09. januar 2018 21:57)

Ma trista puta.

Đorđe

pre 6 godina

Pouzdan znak da ga više ne uzimaju za ozbiljno. Polako će ga i krokodil napustiti. Zna se ko sponzoriše najveće a od Nola, nažalost, najveći dižu ruke. Voleo bih da ih razuveri ali nisam optimista. Samo napred majstore!

Marko

pre 6 godina

Patike za profesionalne sportiste poput Novaka se prave posebno za svaku osobu i od boljih materijala nego one u prodavnicama.

Inace Nike sa Zoom djonovima su udobnije od svakog Adidasa i Asics-a.

GH

pre 6 godina

Novak bi imao vrhunsku opremu po dizajnu da da odresene ruke Lakostinim dizajnerima, ali ne, on mora sve da diktira, pa mu je evo odeca istih boja i dizajna kao kad je imao za sponzora Adidas. Sve vec vidjeno. Steta, trendovi su nesto drugo ali kod Novaka je sve konzevativno i ustogljeno sem ekskluzivnog aligatora.

Truca

pre 6 godina

"On je odustao od "Adidasa" i poznatog modela "Barikade", iako je ta nemačka firma imala čitavu seriju posvećenu baš njemu."

I opet kao Nole njih otkacio....ono kao necu mercedes daj mi fiata. Ja sve mislim da je adidas njega sutnuo.

JocaTrta

pre 6 godina

Federer , Nadal , Bolt.l , Kobi , Ronaldo Mesi ...niko od njih ne nosi pomenutu sportsku obucu , vec Nike ,Adidas ,Puma...a vidim ovde sve strucnjaci za sportsku obucu...

asiks

pre 6 godina

UZEO BI I ON NAJK DA SU OVI HTELI DA GA ANGAZUJU. ODBIJAO IH JE PAR PUTA PROVERENO SE ZNA TO. A SAD KAD JE ON HTEO ONI JEDNOSTAVNO NISU ZAINTERESOVANI

bazan

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemanja, 9. januar 2018 13:17)

Ma ajde.Kada je Djokovic presao u Lacoste onda je Lacoste bio najbolji proizvodjac sportske opreme.Sada asics odjednom proizvodi najbolje patike.xaxaxa

Petar

pre 6 godina

Covek bio prvi na svetu i nepobediv, sprdao se sa svakim ko mu dosao na crtu. I onda otpusti trenera i ceo strucni stab i menja patike. Znaci menja sve sto je imao od pocetka kariere i sto ga dovelo ovde. Puko

Adiklo

pre 6 godina

Pa i nije nesto....Uniklo/Adidas combo je nekako 'smekerskija'...ovo sad je vise za, recimo, Iznera, da mu visi znojavo, nego za Noleta....

Ja

pre 6 godina

Hehe evo sad nam i Asics postaje najbolja firma za patike.Stvarno mi srbi nismo realni nikako.
(Borky, 09. januar 2018 13:53)

Onda ni Norvezani nisu realni, posto evo zivim kod njih vec par godina, i oni smatraju Asics za najbolje.

Era

pre 6 godina

Da je Novak nekim cudom izabrao da nosi patike/opanke Prvog Maja iz Pirota, masa botova bi se ovde slozila kako nema bolje obuce od Prvog Maja. Sve sto Nole voli to je zakon.

dymacel predator

pre 6 godina

asics,saucony,new balance generalno najbolje running/walking patike.samo neki adidas i nike modeli mogu da udju u tu grupu...mizuno nisam nosio.lacoste koje sam imao jednom neudobne.skoro kao sean john :-) .adidas bar sto se mene tiche ima jednu veliku prednost- velicina 44 2/3.nike kalupi mnogo variraju.ali moje najbolje,super udobne i najjace patike ikada-bk predator...dao bih 300eur za njih sad.skroz crne ili plavo bele.za crvene mozda 100 :-) poz svima!

JocaTrta

pre 6 godina

@ Petar

Promenio je reket , patike , odecu ( Adidas ,Sergio Tacchini , Uniqa pa sad Lakosta ) zatim trenere , vise komada ...Rafa i Roger cvrsto se drze sponzora od samog pocetka ...

Milan

pre 6 godina

Kad vise nisi najbolji, nece ni najbolji sa tobom. Real Madrid, Juventus, Bajern, Mancester...itd...itd bio je kao pojedinac deo tog giganta u svetu sportske ipreme, a sad cao.

sve po ps-u

pre 6 godina

Imao sam jedne Asics za tenis, i mislio sam sad da uzmem Adidas Novak Pro, ali mora se ispratiti Nole... ;)
(Dusan, 9. januar 2018 14:41)
A jesi razmisljao da pitas noge koje da uzmes?

Dejan

pre 6 godina

Golub?! Samo mu jos i srculence nedostaje. Ocigledno mu Pepe bira i simbole. Gde su mu patike sa sopstvenim likom i sa bojama srpske zastave?

Još jedan čačanin

pre 6 godina

Nike je ubedljivo najizvikaniji brend koji ne vredi ni pola cene za koju se prodaje. Za svojih 57 godina nikada nisam kupio Nike patike. Sada imam letnje Reebok i zimske Columbia i prezadovoljan sam njima, a verovatno nove letnje će biti baš Asics.

adem

pre 6 godina

moze li bilo ko da mi navede da je negde spomenuta ova marka kada su polemisali o tome da li je bolja adidas ili nike oprema, mislim na patike. cisto da shvatim da su srbi znali za tu marku jos ranije

Pele

pre 6 godina

Ako su najbolje za tenis, sto ih ranije nije nosio, kad je bio No.1.
A, da, davao im je patike fore.

PS: vrhunski sportisti ne nose patike koje se prodaju u "Delta sitiju" i "Uscu", Njima prave patike po meri stopala, od najboljih materijala

komentejtor

pre 6 godina

Igrajući tenis, nema šta od patika nisam probao: i originale i kopije, i brendove i, za naše kompleksaše, noname marke. Za klasu udobnija od svih je Asics patika. To je godinama unazad tako.
Vi koji sad pametujete, da li biste nosili "malo poznati brend" patika, da vam plate milione?
Da se razumemo... u tenisu se patike, kao i reketi, za igrače poput Novaka i sličnih, rade po narudžbi, sa preciznim specifikacijama/kalupima. Sve to nema veze s onim što kupujemo u prodavnicama...
Ali, važno je praviti se pametan, bez argumenata, ako je moguće...
Biće nama bolje, jednog dana, kad mi budemo bolji. Onda ćemo prestati i uspešne da pljujemo. Možda...

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim da ovde mnogi hvale Asics. Ne znam, ne nosim ih, ali drago mi je sto je otkacio Adidas. Nole ima specificno kretanje, a svedoci smo da se milion puta okliznuo na terenu. Najvise na travi, ali i na betonu. Na travi mi je cesto izgledao kao da se krece po ledu - niko se toliko nije klizao kao on, to ga je cesto dekoncentrisalo, odvlacilo mu paznju. Ocigledno da patike nisu valjale, mnogo se mucio sa njima, i ocigledno je tek sada istekao ugovor pa ih se konacno ratosiljao. Verujem da ce sa Asics-om biti mnogo bolje.

xxxx10

pre 6 godina

Adidas je samo poznatiji brend u svetu, a sportisti najbolje znaju da je Asiks oprema, a narocito patike, vrhunska oprema, i po kvalitetu i udobnosti.A i sama cena govori u prilog tome.

daqx

pre 6 godina

Imao je ponudu da bude tim Nike kampanje i odbio je to, pritom je taj ugovor-ponuda bio/bila vredniji/a od svih koji je dobio, imao bi svoju kolekciju u Nike timu i svoje dizajnere sa kojima bi saradjivao, vrhunski kvalitet patika i garderobe, bio bi baš faca... Šteta ?

veljko

pre 6 godina

moze li bilo ko da mi navede da je negde spomenuta ova marka kada su polemisali o tome da li je bolja adidas ili nike oprema, mislim na patike. cisto da shvatim da su srbi znali za tu marku jos ranije
(adem, 9. januar 2018 16:30)
Za koju marku patika Adem zna -KTK Visoko?
Mnogo komentatori brinu za Djokoviceve sponzore , prebrajaju njegov novac, sve ih nervira, sve a hteli bi i oni malo..
Zamislite misevi da ste na njegovom mestu?

Kendra Lust

pre 6 godina

Hahaha jel realno da ga nece ni Najk, ni Adidas, a vrhunski je sportista.
To govorim iz razloga, zato sto kroz citavu svoju karijeru nije nosio ni Najk, ni Adidas, realno dve ubedljivo najpopularnije marke.

Vrhunski sportista, realno pravio neverovatne rezulate, pomero granice, a vamo nosio neke zadnje marke, neke Serdjo Takinije, Unikle, La Koste.
Ok uredu, dobre marke, al realno Najk je Najk, i Adidas je Adidas.

Sta ocu reci? Svi vrhunski sportisti, znaci vrhunski, Ronaldo, Messi, Dzejms, Federer, Nadal, Marej, Brajant, Nejmar, svi oni su nosili ili Najk ili Adidas, a Djokovic vamo neki Serdjo Takini.Pa stan malo rodjace, Serdjo Takini?? Nesto tu ne stima, verovatno ima neki dobar razlog zasto Novak tokom svoje karijere nije nosio ni Najk, ni Adidas.

markovic zoran

pre 6 godina

Cuo sam da ronnie fieg nece vise da dizajnira za asics, smorio se kad je cuo za nolu...
(prdez, 9. januar 2018 17:54)
Nadimak koji si sebi dao savrseno ti odgovara, i smrdi preko tastature


Djokovic vec neko vreme nije nosio noviju Adidas seriju jer mu ne odgovaraju.
Asics bi mogle biti prava stvar, izuzetno udobne da li ce ici uz njegov nacin trcanja i proklizavanja, videcemo.
Druga stvar, sigurno je i pozamasna svota u Ugovoru, nesto na cemu mu zavidi velika vecina sljamovskih komentatora ovde. Znate i koji su, kad su provaljeni malo menjaju nadimke ali stil se prepoznaje.

Tomy

pre 6 godina

Iskreno sva mu je oprema bila ružna.Lakosta je prava stvar i uz Nike pa i reebok najlepše izgleda.Adidas minje u zadnje vreme takodje bzvz.

Алекса

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23) # Link komentara

Фотографије су лошијег квалитета, ако ниси баш био саркастичан...Мицуно су очајне, асикс су сјајне, али су ми барикејд ипак за класу изнад...стабилност, стартност, моожда мало тежина и крутост сметају, али су ипак, бар за шљаку, најбоље...

Comi

pre 6 godina

Asiks i adidas su, bar meni, dve najbolje firme. Kad to kazem mislim pre svega na udobnost i performanse patika. Igrala sam kosarku aktivno i uvek sam birala adidas, jer mi je noga u njima bila sigurna i u prirodnom polozaju. Kasnije sam pocela da igram odbojku rekreativno i tada sam "otkrila" asiks. Najk ima najlepsi dizajn, ali su ova dva brenda vrh po udobnosti. Bar meni...

ja

pre 6 godina

Kad neko sa, 2000 dinara u džepu mr, i nekoga, ko ima, 200 milki eura, samo može da ga mrzi i piše po portalima koje Nole neće ni da cita, zauzet brojanjem gore pomenutog keša.

Mikii

pre 6 godina

Ubise se botovi da objasne svima ko je i sta je Asics, kao da mi to vec ne znamo. Isto tako je bilo za Serdjo Takini, pa za Uniklo, pa Lakost. Sta nas boli uvo sta on nosi, vazno je da gubi sto je vise meceva moguce. P.S. Asics je sjajan.

a

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.

Asics proizvodi patike skoro sto godina (kroz onitsuka tiger itd) a sad kad je Neđeljkov unuk poceo da ih nosi su postali najbolja firma za patike? Ovo sto su radili sto godina, profesionalna oprema za maratonce i sportiste i rekreativce, patike svih tipova za trcanje (over/under pronation) itd, sve im to nista nije valjalo?

Oliver

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23)
#
Autorka twitta je mislila trenutno dostupni na kvalitet fotografije.
Neko bi trebao da plati autorska prava, sve vesti se baziraju na Basia-a twittovima.Poljakinja. Fenomenalna devojka,obrzovana, elokventna uvek pravovremeno informisana, kulturna, bez zavisti (da se trol/botovi zacrvene od stida) prema drugim igračima.
Zaslužuje svaku pohvalu!


Jako lepa oprema, klasična i elegantna, bez pink gluposti i papagajskog šarenila koje forsiraju neki brendovi sportske opreme, zan se koji.

Idemoooo Novače!!!!

drmr

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
(nemanja, 09. januar 2018 13:17)

Asiks su odavno najbolja firma za patike, tj sport kad je u pitanju. Narocito za atletiku, tenis, rukomet i svuda gde je beton u pitanju

zoki71

pre 6 godina

Za nepoznavaoce teniske igre Asics patike su stvarno jedne od najboljih.E sada ko ne igra tenis u stvarmom zivotu moze da lupeta svasta.

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

Cuj "not good quality". :) Niti jedne mi do sada nisu pukle. A Adidas se rascveta kao prolece. Ne kazem da Adidas nije kvalitetan, vec pricam o svome iskustvu. A svakako nisam kupovao "Odidas" vec Adidas. (;

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Igram tenis vec skoro deset godina. Uglavnom sam nosio Nike patike, ponekad Adidas. Nakon sto su mi 3 para Nike patika pukle posle nekoliko neseci, presao sam na Asics. Od sad samo Asics kupujem, kvalitetne, izdrzljive, udobne, vrede svaku paru.

Zile

pre 6 godina

asics ubedljivo postaju najbolja firma za patike.
(nemanja, 09. januar 2018 13:17)
Ne znam kakve su ove za tenis, ali za trcanje ubedljivo ispred Adidas i Nike.

Rep.Srpska

pre 6 godina

Adidas sponzorise samo najbolje.
(Vlado, 9. januar 2018 17:20)
da,toliko dobro sponzorisu najbolje da dugi dugi niz godina osim Novakovih patika medju prvih 10 nemaju ni torbu

daqx

pre 6 godina

Treniram prof tenis, sparing sam partner i iz mog iskustva, barem mojim nogama, najudobnije patike su patike od Nike-a (Vapor). Adidas mi je napravio ogromne probleme na stopalima, asics par žuljeva, ... vise nema potrebe experimentisati...

Djido

pre 6 godina

Najbolje patike na svetu su Asics gel lite3. Nadam se da će Nole te da nosi. jedina im je mana da nemaju dobre pertle. Zbog toga ja uvek uz njih kupim još jedan par patika Onitsuka Tiger ili Reebok, koje su inače loše, ali imaju dobre pertle. Onda te druge patike bacim, a na Asics stavim njihove pertle. To je onda nepre..biva kombinacija. Novak, da je pametan, da zanemari sve vaše savete i da uradi ovo kao ja... eeeee, gde bi mu bio kraj.

donato

pre 6 godina

A nabolji su ovi sto igraju tenis godinama i navodno promenili desetine pari patika pa kao zakljucili nesto.

A vrv nemaju para ni za patike kod kineza.

djidji govedina

pre 6 godina

asics = onitsuka tiger..pre nego je nike poceo da pravi patike bili su na obuci u japanskoj fabrici ..nike je postao globalno najveci brend ali su ucili zanat od tigera;) sretno Nole..i kad dobijas i kad gubis mi navijamo za tebe :)

Još jedan čačanin

pre 6 godina

Federer , Nadal , Bolt.l , Kobi , Ronaldo Mesi ...niko od njih ne nosi pomenutu sportsku obucu , vec Nike ,Adidas ,Puma...a vidim ovde sve strucnjaci za sportsku obucu...
(JocaTrta, 09. januar 2018 19:45)

Vidim ti si stručnjak, čuo si za Nike, Adidas, Pumu i koga još?

Rado se secam mojih crnih "Sangajki".

pre 6 godina

Ako bude igrao sledeće sezone biće to u patikama Borovo!
(Danilo, 9. januar 2018 13:21)

Bilo bi dobro da Borovo obnovi proizvodnju "Sangajki". Mogli bi da zive samo od prodaje na srpskom trzistu...pod uslovom da kvalitet bude isti. Rado se secam mojih dubokih crnih "Sangajki", najboljih platnenih patika koje sam ikada nosio.

Dusan

pre 6 godina

Pod 'Not good quality', misli se na kvalitet slike... A Asics patike su definitivno najbolje i najlepse za tenis, i sto je najbitnije imaju veliki izbor... Imao sam jedne Asics za tenis, i mislio sam sad da uzmem Adidas Novak Pro, ali mora se ispratiti Nole... ;)

poslednji sarmuraj

pre 6 godina

Kupio sam adidas odbojkaske pa ima mislim 4 godine, ribolov, teretana, trcanje, izleti u prirodi, svakodnevno nosenje, jednostavno nece da se pocepaju.

šetač

pre 6 godina

Igram kao neki tenis pa me i oprema zanima. Adidas se odrekao Noleta u korist Mareja svojevremeno. Nole je ostao uz Adidas jer Uniklo ne pravi spotsku obuću. Svojevremeno 2007 Nole je imao dozvolu adidasa da igra sa Najkom nb WB jer nisu napravili dobr patiku za travu. Ugovor sa Adidasom je istekao u januaru 2018, Nole je dobio od Asicsa bolji ugovor (čitaj više para). Nole nije nosio nikada novije modele Baricade od 2012 kada se vezao za Baricade 7.0. Adidas je napravio loš Baricade 2016, toliko loš da se Berdiht drži 7.0 sa Novakovim logoom. Asics Gel je dobra i udobna patika, dizajn je ružnjikav (stvar ukisa). Nike je skupa patika gde se za velike pare ne dobija kvalitet.

marko vlajic

pre 6 godina

Nolova marketinška vrednost je izgleda NULA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lux, 9. januar 2018 19:55)
Daleko od toga naravno. Medju teniserima po zaradi od sponzorskih ugovora i u 2017 kakvu je imao drugi posle Federera i kotira se medju 20 najplacenijih sportista sveta u istoj godini. Ah da ti je manlo njegovih parica?
Nema sumnje da je Asics unosan Ugovor, njima treba velika zvezda, Djokovic to jeste

Simpo

pre 6 godina

Šta se bre traumirate nosiće patike koje njemu odgovaraju i tačka.A Vi nosite koje Vama odgovaraju nećete ga valjda vi učiti i savetovati šta da nosi najbolji sportista planete nekoliko puta a nadam se i ubuduće još desetak puta.

JocaTrta

pre 6 godina

@Još jedan čačanin

ja sa tobom ne polemisem jer mi nisi ni ispod nokta...sve zvezde narucuju patike od poznatih svetskih brendova i proizvozaca...oni uzimaju merke stopala sportista i prave po tim merkama najudibnije i izdrzljivije patike...a ove su iz Delte...opasno su se pokazale, posebno na njivama...

Dusan

pre 6 godina

A jesi razmisljao da pitas noge koje da uzmes?
(sve po ps-u, 09. januar 2018 16:13)
Care, zezam se... Naravno da cu uzeti one koje mi vise odgovaraju... Ali stvarno si ispao duhovit... Ahahahah ?

napadaj

pre 6 godina

Nosim Asics godinama, patike bukvalno ne mrdaju, osim što se đon izlizao malo na sva tri para koja imam. Ništa udobnije nisam nosio, a imao sam brdo košarkaških patika, Air Max, razne Reebok i Converse modele itd.

Loše je to što su postale baš popularne, pa su poskupele, ranije su bile bar 20-30% jeftinije. Slična priča kao sa New Balance.

Valerij

pre 6 godina

Vrhunski sportisti nose opremu, u ovom slucaju patike, od one firme koja im najvise plati.Svaka od tih vrhunskih firmi moze da napravi patiku koja odgovara bas njemu, po dizajnu, udobnosti, po cemu god.
Mi normalni, tj. ja nosim onu patiku koja mi je najudobnija, odem u radnju, hocu da kupim crnu skroz koznu patiku, trazim sve crne patike u mom broju, sklonim one koje mi se ne svidjaju, sklonim one precenjene(preko 15.000 din) i kupim onu koja mi je udobna(najudobnija), koja se ne kliza, a koja je firma uopste me ne interesuje.
Trenutno imam jedne Nike letnje, Reebook prolecne i Adidas Terex zimsku cipelu-patiku.
Nole ce isti rezultat napraviti u Asiksu,Adidasu ili Yumku(ako prave patike), ako je sredjen u glavi, fokusiran i najeden kako treba.
Ali ako opet pocne da siri ljubav i ostane na travama, mrka kapa.

dulle

pre 6 godina

Kakav crni Basix, neko napisa....
Ime je skraćenica latinskog izraza Anima Sana In Corpore Sano što znači "u zdravom telu zdrav duh".

Dex

pre 6 godina

On se sve vise koristi za ispiranje mozga, mada je to sudbina svih medijski eksponiranih licnosti. Kad se pogleda zadnjih stotinjak vesti u vezi Djokovica, ne znam da li bi se naslo nesto relevantno, sem toga da se vraca na teren.

Mikii

pre 6 godina

Šta se bre traumirate nosiće patike koje njemu odgovaraju i tačka.A Vi nosite koje Vama odgovaraju nećete ga valjda vi učiti i savetovati šta da nosi najbolji sportista planete nekoliko puta a nadam se i ubuduće još desetak puta.
(Simpo, 09. januar 2018 21:57)

Ma trista puta.

sve po ps-u

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23)
Slike su "not good quality"...

sasha

pre 6 godina

Ja pozivam javno da aididas sponzorise mene, kad Novak nece. Poslednje patike sam kupio pre tri godine, vreme je uskoro da se menaju pa bi mi jedan sponzor dobro dosao.

marko

pre 6 godina

Kad je ovaj sa twitter rekao “not good quality” - objasnio je kasnije da je mislio na kvalitet slike.... :) ja sam isto prvo mislio da je rekao da je Asics los kvalitet! Cisto da razjasnim ako je bitno uopste...

Ja

pre 6 godina

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 09. januar 2018 13:23)

Mislim da se ovo "not good quality" odnosi na kvalitet fotografije. Pogotovo kad pogledas drugu fotografiju, prakticno je nemoguce zakljuciti koja marka je u pitanju.

Tyson

pre 6 godina

"not good quality" - to se odnosi na kvalitet slike koji su postavili

Čuš not good quality,asics mi se svidja,obozavam asics i mizuno :D
(ivan, 9. januar 2018 13:23) # Link komentara

Zoki ?

pre 6 godina

Ljudi, svaka od boljih kompanija je u stanju da napravi dobre patike, nije to rocket science. Za Novaka su najbolje one koje mu donose najviše para i na tome se priča završava.

reziel

pre 6 godina

ne znam za druge sportove,ali za trčanje (beton, trava, tartan), asics pravi za klasu bolje i izdržljivije patike od konkurencije.

sve po ps-u

pre 6 godina

asics,saucony,new balance generalno najbolje running/walking patike
(dymacel predator, 9. januar 2018 17:31)
Za NewBalance ne verujem, ono sto sam ja probao (a probao sam 10ak) definitivno su najtvrdje u klasi (klasi po ceni, tezini, vrsti sporta - kako hoces). Mozda su dobre za trim stazu ali ovako jok. A tek za duze hodanje.
Asics je druga prica, mada su uglavnom previse detinjaste/sarene

Vlada

pre 6 godina

Nolova marketinška vrednost je izgleda NULA.
(lux, 9. januar 2018 19:55)

I to ne jedna nula nego njih 8 odmah iza sedmice. Pare koje zarade od osvojenih titula ovakvim igracima dodju kao nama naknada za topli obrok i prevoz u poredjenju za parama dobijenih od sponzora. Oni koji su dosli do vrha i zadrzali se na njemu najmanje 2-3 godine uglavnom imaju klauzulu u ugovoru sa sponzorima o dozivotnim isplatama. Naravno, kada prestanu da igraju to su mnogo manje pare od onih koje dobijaju kao aktivni igraci ali 2-3 miliona dolara godisnje nikada nisu za bacanje.