Dan X: Raonić ide i preko Nadala?

Opet smo omanuli za jedan predlog, opet se dogodila senzacija, šta nas čeka desetog dana Australijan opena?

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2017.

19:00

Dan X: Raonić ide i preko Nadala?

Može li Rafael Nadal da isprati svog velikog rivala Rodžera Federera, da li će Džoana Konta prirediti novo iznenađenje?

Grigor Dimitrov – David Gofan
1s1 kvota 1,7

Dimitrov je na korak od najvećeg uspeha u karijeri, a od njega ga deli Gofan. Obojica su do sada bili više nego sigurni, status na ATP listi nam najavljuje žestoku borbu za svaki gem, ali blagu prednost dajemo Bugarinu, pre svega zbog boljeg međusobnog skora. Ako ništa, verujemo da će bolje otvoriti meč

Serena Vilijams – Džoana Konta
H1 (1,5) kvota 2,05

Nema sumnje da senzacijama na AO nije kraj, ali teško je očekivati da Konta može da nadigra Serenu Vilijams. Amerikanka deluje odlučno da konačno osvojio Melburn i ove godine potvrdi status možda i najbolje teniserke svih vremena, ako ništa onda ovog veka.

Rafael Nadal – Miloš Raonić
2 kvota 2,11

Samim plasmanom u četvrtfinale Nadal je nadmašio sva očekivanja, verovatno i svoja. Španac ima dovoljno iskustva i kvaliteta da napravi još jedan korak, ali mislimo da je ovo vreme Miloša Raonića. Kanađaninu savršeno odgovara brza podloga u Melburnu, pa ga očekujemo ne samo u polufinalu, nego i u finalu. A kvota za pobedu nad Špancem je više nego primamljiva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: