Dan IV: Ferer, Voznijacki i Zverev jure brze pobede

Treći put dva od tri, nadamo se da će nam četvrti dan biti još uspešniji i da ćemo imati "savršenu" kombinaciju za vas.

Izvor: B92

Sreda, 18.01.2017.

19:00

Dan IV: Ferer, Voznijacki i Zverev jure brze pobede

Ovaj put smo odlučili da se "kockamo" na Davida Ferera, Karolinu Voznijacki i mladog Aleksandra Zvereva.

David Ferer – Ernesto Eskobedo
ug1s 9- kvota 2,1

Ferer je bio ubedljiv na startu turnira protiv Omera Jasike, Australijanca poreklom iz BiH, prepustio je samo pet gemova, a sličan nivo igre od Španca očekujemo i u drugom kolu. Rival mu je kvalitikant Ernestko Eskobedu iz SAD, trenutno 131. na svetu, koji nema mnogo iskustva sa visokorangiranim igračima. S obzirom na godine Fereru je bitno da što pre rešava mečeve, pa očekujemo furioznu igru već u prvom setu.

Karolina Voznijacki – Dona Vekić
ug manje (18,5) kvota 1,8

Voznijacki je bila impresivna na startu AO, provela je tek 70 minuta na terenu u prvom kolu, a sada je čeka 99. igračica sveta. Igrale su samo jednom do sada, pre četiri godine Dankinja je slavila sa 6:1, 6:4 upravo na AO, pa ni sata ne očekujemo preteran broj gemova. Vekićeva se nije previše mučila na startu turnira, ali nije joj bili ni previše jednostavno protiv 192. igračice sa WTA liste.

Aleksandar Zverev – Franses Tiafo
ug1s 9- kvota 2,1

Mnogi tvrde da je Zverev budući broj 1. Trenutno je 24, a na startu turnira ga je dobro namučio iskusni Holanđanin Robin Hase. Nemac je proveo tri sata na terenu tokom pet setova, pa će sigurno pokušati da što pre završi duel sa malo poznatim Fransesom Tiafom iz SAD, koji je stigao iz kvalifikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: