- Australian Open 2017 -

Dan VII: Maksimali Sten, Žo i Anđelik

Favoriti nas nisu "izdali" proteklog dana, pa ćemo i u novom da tipujemo na njih.

Podeli

Posle maksimalnog učinka naših predloga od subote, nadamo se da ćemo nastaviti u istom ritmu.

Ulazimo polako u završnicu turnira, gde bi favort trebalo već da su na svom najboljem nivou.

Stan Vavrinka – Andreas Sepi
hs1 (2,5) kvota 1,85

Vavrinka deluje odlično u Melburnu, bez većih problema grabi ka završnici, a ne bi trebalo da ima problema ni sa Sepijem. Dobijao je Italijana relativno lako u prethodnim duelima, ali su poslednji imali 2014. u Indijan Velsu. Sepi je u Australiji iznenadio protiv Nika Kirjosa, ali ne očekujemo da će ugroziti Švajcarca.

Žo-Vilfred Conga – Danijel Evans
ug manje (37,5) kvota 1,85

U sličnoj formi kao Vavrinka je i Conga, ispustio je svega dva gema do sada, mada nije imao ni preterano teške rivale. Imao je dosta sreće sa žrebom što mu je donelo i Evansa. Britanac je jedno od najvećih iznenađenja turnira, izbacio je Čilića i Tomića u prethodna dva kola izgubivši samo jedan set, ali ne verujemo da će njegova bajka da bude nastavljena. Predlažemo igru na manje gemova.

Anđelik Kerber – Koko Vandevej
hs1 (1,5) 1,85

Kerber dobro napreduje ka odbrani titule, nije imala problema protiv Curenko, Vithef i Pliškove, a sledeću rivalku je dobila u oba međusobna duela. Vandevej je pomalo neočekivano prošla Bušar u prošlom kolu, ali ne vidimo Amerikanku u drugoj nedelji turnira. Štaviše, Nemca bi ovaj meč trebalo da dobije u dva seta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 2 sledeca idi na stranu