Nova vest
Tenis

Utorak, 26.01.2016.

17:40

Dan X: Mari sa 3-0 do polufinala, Raonić u plusu

Australijan open polako se bliži kraju i mogućnost da se nešto zaradi od prognoziranja sve je manja.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan X: Mari sa 3-0 do polufinala, Raonić u plusu
Photo by Will Russell/Getty Images

Ponedeljak nam je doneo polovičan uspeh – iako su mnogi bili skeptični, nije bilo šanse da Šarapova ‘otkine’ set Sereni, ali nas je Tomaš Berdih razočarao.

Imao je priliku da barem malo produži meč protiv Federera koji ga je fantastičnom igrom u drugom i trećem setu ispratio maksimalnim rezultatom.

Pred nama je deseti dan, da vidimo šta nam je činiti…

Endi Mari – David Ferer

Duel dvojice tenisera biće njihov 19. međusobni i Britanac trenutno vodi 12-6 u pobedama. Međutim, Endi je u seriji od pet uzastopnih pobeda i trebalo bi da tokom noći vidimo isti scenario. Iako je tokom dosadašnjeg dela turnira bio veoma ubedljiv, Fererova igra odgovara Mariju koji će koristiti svaku priliku da napadne nešto slabiji servis protivnika. Kao nikada u poslednjih nekoliko meseci mu se otvorio žreb, bićemo veoma hrabri i prognozirati sigurnu pobedu drugog igrača na ATP listi.

Predlog: Pobeda Endija Marija u tri seta ili pobeda sa hendikepom od 6,5 gemova.

Gael Monfis – Miloš Raonić

Drugi par mnogo je izvesniji od prvog, posebno zbog činjenice da obojica imaju fantastičan prvi servis i da obožavaju da igraju na betonu. Raonić je trijumfom nad Vavrinkom pokazao da je jedan od favorita iz senke, dok smo od Monfisa navikli na iznenađenja protiv bolje rangiranih tenisera. Sada nas očekuje velika borba i verovatno dug meč.

Predlog: ’Plus’ gemovi prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova), a hrabriji neka pokušaju da prognoziraju da će u prvom setu biti viđen taj brejk.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve