Nova vest
Tenis

Četvrtak, 21.01.2016.

16:00

Dan V: Čilić i Tim dobijaju, Maša ide u 'minus'

Uskoro počinje peti dan Australijan opena, mi smo pogodili 11 od 12 predloženih tipova, pa je pravo vreme da nastavimo u istom ritmu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan V: Čilić i Tim dobijaju, Maša ide u 'minus'
Photo by Will Russell/Getty Images

Ali pre svega ćemo pozdraviti komentatora Nenada, reći mu da smo bili u pravu za Anu Ivanović i nadamo se da će umeti kritiku da prihvati na pravi način, baš kao što mi to činimo kada ste vi u pravu, ali i kada pristižu bez pravog osnova.

Učinićemo sve od sebe da nastavimo dobitni niz, iako će postajati sve teže zbog loše ponude parova.

Pogledajte šta smo vam spremili za peti dan i u komentarima podelite neke od vaših parova.

Dominik Tim – David Gofan

Duel dvojice tenisera koji gaje sličan stil tenisa – nisu previše visoki, ali imaju izuzetno čiste udarce. Austrijanac izgleda impresivno u Melburnu ove godine, a to je pokazao deklasiravši Nikolasa Almagra u drugom kolu. S druge strane, Belgijanac je u oba svoja nastupa pokazao određene slabosti, često mu se dešavaju oscilacije i mnogo više vremena je proveo na terenu od svog sledećeg protivnika.

Predlog: Pobeda Dominika Tima.

Marija Šarapova – Loren Dejvis

Ruskinja je odigrala dva izuzetno ubedljiva meča na početku Australijan opena, a u trećem kolu je čeka protivnica kakve obožava. Šarapova se sastaje sa Loren Dejvis iz Sjedinjenih Država koja je trenutno 103. na WTA listi. Visoka je 157 centimetara i servis joj je najslabije oružje, pa će Maša to koristiti u svakoj prilici koja joj se pruži.

Predlog: 'Minus' gemovi prvi set (u prvom setu će biti 9 i manje gemova).

Marin Čilić – Roberto Bautista Agut

Čilić je posle teškog prvog meča savladao Ramosa i polako podiže formu na prvom Gren slemu sezone. Postavljen je za 13. nosioca i želja mu je da se nađe u drugoj nedelji. Igraće protiv Bautista Aguta koji je u pet setova eliminisao Dušana Lajovića, ali tek posle povrede Srbina, koji je dvaput vodio. Pre tog meča imao je još jedan maraton od preko tri sata kada je eliminisao Martina Kližana.

Predlog: Pobeda Marina Čilića.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve