Nova vest
Tenis

Sreda, 20.01.2016.

16:30

Dan IV: Ana dobija 2-0, 'plus' na Raonića

U prva tri dana Australijan opena imali smo fantastičan učinak – osam pogodaka od devet parova sjajan je početak.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan IV: Ana dobija 2-0, 'plus' na Raonića
Photo by Will Russell/Getty Images

Nećemo se tu zaustaviti već ćemo se truditi da i dalje predlažemo dobitne tipove i pomoći da nešto i zaradite.

Kako turnir bude odmicao i ponuda će biti sve lošija, zato nam vi u komentarima pomozite da odličimo šta bismo danas mogli na tikete.

Ana Ivanović – Anastasija Sevastova

Ivanovićeva je odlično počela nastup na prvom Gren slemu sezone i u drugi meč ulazi kao velika favoritkinja, iako je u Melburn stigla u katastrofalnoj formi. Protivnica će joj biti Anastasija Sevastova iz Letonije – visoka je 169 centimetara, desnoruka je, trenutno je 113. igračica na WTA listi, a najbolji plasman joj je 36. pozicija davne 2011. Očekujemo sigurnu pobedu Ane i sve ostalo će predstavljati veliko iznenađenje.

Predlog: Ana Ivanović će pobediti 2-0 u setovima.

Miloš Raonić – Tomi Robredo

Španac je u prvom kolu preživeo težak meč protiv Maleka Žazirija i sigurno je da će biti umorniji od Raonića koji je u prvom kolu proveo samo sat i po vremena. Uzimajući u obzir servis Kanađanina, znamo da će poeni biti kratki, a bukmejkeri su nam dali lepu šansu visokom kvotom na 'plus' gemove u prvom setu. Ona iznosi čak 1,75 i nadamo se da Robredo može da izdrži prva četiri gema na svoj servis.

Predlog: 'Plus gemovi' prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova).

Firstenberg/Janovič – Delbonis/Duran

Treći par je poprilično neobičan, ali se nadamo da imamo dobru osnovu da ga predložimo. Marijuš Firstenberg je specijalista za dubl, a Jerži Janovič, koji poseduje snažan servis, ispao je već u prvom kolu singla i sada može da se fokusira na takmičenje u parovima. Njihovi protivnici biće Argentinci Federiko Delbonis i Giljermo Duran. Delbonis se u sredu prošao u treće kolo posle maratona sa Olivom i tako ostvario rezultat karijere na Gren slemovima. Međutim, na terenu je u prva dva meča proveo više od šest sati i sigurno će osećati posledice napornih duela. Partner će mu biti malo poznati Giljermo Duran koji je u singlu 955, dok na dubl listi zauzima 64. mesto. Omiljena podloga mu je šljaka, ne voli da igra na betonu i mislim da znate šta vam predlažem.

Predlog: Pobeda Firstenberga i Janoviča.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve