Četvrtak, 05.02.2015.

11:20

Kraj B92 specijala "Melburn 2015"

Tokom dve nedelje u Melburnu videli smo mnogo spektakularnih poteza, emotivnih pobeda i poraza, iznenađenja i neočekivanih junaka.

Izvor: B92

Kraj B92 specijala "Melburn 2015" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

marko

pre 9 godina

Kraj specijala i kraj duhovitim komentarima gos "ha"
Pomalo mi je i zao sto necu slusati njegove glupacke, proste ,zavidne i maliciozne komentare :-(
Izgledao je napokon bar nesto malo postigao u svom zivotu pa je zaboravio da pljulje po Novaku..

bruno

pre 9 godina

Bilo je veoma dobro iako se ponekad izvještaj svede na puko kretanje rezultata, ali pretpostavljam da iz te pozicije ne možete ispratit sve interesantne mečeve kako bi se dala ozbiljna analiza.
S obzirom da veliku draž ovome daje interaktivnost između novinara i čitalaca možda bi se nešto moglo uraditi po pitanju komentara. Ovo naravno zahtijeva veću angažovnost i saradnju administratora i novinara ali mislim da bi bilo dobro grupisati komentare radi lakšeg pregleda (npr. kratke čestitke na pobjedi odvojiti od komentara sa analizama, postaviti brojač cenzurisanih poruka...)

Beobrad

pre 9 godina

Odlicni ste bili, samo jos da pustate komenatre koji imaju smisla, malo selekcije ne bi lose bilo, jer dobri komentari ne prolaze, a gluposti pustate!
Nije sve u pravilniku pisanja.

Dermendziev

pre 9 godina

Na kraju sve bi jako prosto i ocekivano kao posle svakih odlucujucih bitaka(svi generali).

Dosta dobrih meceva u obe konkurencije,podrobnih izvestaja,hvala i pokuda.Prezivese i jedni,prezivese i drugi.I dobronamerni i "nedobronamerni".I oni koji odadose sve pocasti i "licemerni".I oni koji se razumeju i oni koji se "ne razumeju" u ovu prelepu igru.I oni na terenu,i oni za pultovima,i oni u papucama pored TV prijemnika i kompjutera.

A navijaci ko navijaci:svaki selektor,svaki trener,svaki sa najboljim resenjima.

Komentatori ovoga foruma,poput navijaca i igraca:aktivni sudeonici,ponekad leprsavo,ponekad hladne glave,a bogami ponekad ostro izvan fer-pleja.

A moderatori sa objavljenim i neobjavlenim komentarima,kao da su dali odgovor na mnoga pitanja poput onoga:zasto je sve manje starogardasa na ovom forumu?

Sve je to zivot:i radost,i poneko razocarenje,cak i tuga,tocak neumitno ide napred,jedni odlaze,drugi dolaze,a svima se ne moze ugoditi.

Za sam kraj:ljuski je-oprostimo jedni drugima ako ima za to potrebe,zapamtimo sve ono najlepse i najbolje sa ovog GS,ako nista drugo bar do sledeceg GS-a(RG).

Pozdrav!

Sonja S.

pre 9 godina

Zenski grand s. Je kao i svaki drugi turnir!
Sve na dva dobijena seta!
Cemu uopste prica o zenskom slemu da nema ime nebi bilo nikakve razlike od drugih turnira!

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

Veliko mi je zadovoljstvo godinama, zahvaljujuci B92, da budem potpuno obavesten o tenisu a ziveci na drugoj strani planete. Vasi novinari to cine sjajno i sveobuhvatno.
Jedino mi je u poslednje vreme zasmetalo kako su neki "pocistili" i "pregazili" drugog protivnika i takvi naslovi deluju neprimereno. Siguran sam da postoji bolji izbor reci i izraza za dinamiku i intenzitet dogadjaja. Isto tako jako mi je zao sto u i uclancima i komentarima citalaca ima sve vise i vise engleskih izraza, uglavnom nepravilnih i rogobatnih koje ne doprinose nicemu i ostaje gorak ukus zbog osecaja da nam se nas savrseno lep srpski jezik neumitno kvari. Bilo bi lepo kad bi Vi udruzenim naporom napravili neku strategiju eliminisanja stranih postapalica i bili primer ostalima.
Vremenom, B92 su ostale jedine novine iz Srbije koje citam. Lako se pretrazuju kroz pazljivo odabrane rubrike i ne treba mnogo vremena da budem relativno dobro obavesten.
Naravno, ogromno je zadovoljstvo citati vesti o Novaku, ostalim teniserima i sportistima deliti radost kad pobedjuju.
Nastavite sa pozrtvovanim radom! Nadam se da ste svi dobro i da vam posao donosi mnogo zadovoljstva i prosperiteta.
Vas verni citalac iz Perta, Australija

Jan Bibijan

pre 9 godina

Svaka čast na celokupnoj organizaciji, bilo je uživanje čitagi vas, a i većinu komentara sa portala! Moje mišljenje je da je vaš ovogodišnji prisup izveštavanju o AO bio optimalan, dakle kvalitetni tekstovi i ni previše ni premalo informacija. Mislim da bi dodavanje statistike i velike količine dodatnog materijala zagušilo "prave tekstove", jer se oni već mogu naći na sajtovima posvećenim takvim sadržajima (stats ili Youtube kanali), a ostavio bih ovaj deo kao mesto sa kvalitativnim, pre nego kvantitativnim pristupom izveštavanju.

goca

pre 9 godina

Svaka cast celoj ekipi na celu sa Sasom Ozmo!Sjajno uradjen posao sa mnogo entuzijazma!Dve nedelje smo se divno druzili.Bilo bi zaista lepo kad biste izvestavali sa lica mesta-ne smem ni pomisliti koliko bi jos bilo intersantnije.
Jedva cekamo RG.

Marko Čačak

pre 9 godina

Svaka čast na svemu, najbolji ste ubedljivo.
Još samo da se vratite i vi prenosite Masterse i GS turnire i uz ovakvu analizu bio bi to totalni full. Veliki pozdrav!

sovereign

pre 9 godina

odlicni.jedva cekam RG.a treba sto vise da uzivamo u trenutku jer Nole nema vise 20,23,25 godina.ima 27 i odigrace jos par sezona (nadam se sto vise).a onda cemo se nostalgicno secati svega, i ere naseg najboljeg sportiste ikada.

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

....nije se takoreci ni zavrsilo , a meni vec nedostajete . Bila je prava uzivancija druziti se sa vama - i sa redakcijom b92 sport , a i sa nama komentarorima ...Bio je to PRAZNIK SPORTA . A kao kruna svega toga - NOVAKOM TROFEJ !!!!!
Zivi i zdravi bili svi mi i do sledeceg javljanja . Svima veeeeliki pozdrav iz Canade . Zorica .

Aljona

pre 9 godina

Redakciji sve pohvale, bilo je sjajno druziti se sa vama. Ostajte dobro, vidimo se na sledecem turniru. Sezona je pocela sjajno!! POzdrav

TETAK

pre 9 godina

Sve pohvale Sasi Ozmo i ekipi za odlicno odradjeni posao. Redakcija Sport B92 bi morala da uzme u obzir pokrivanje barem GS turnira uzivo ove ekipe, mislim da nisu ni svjesni koji kvalitet imahi u ovim ljudima. Izvjestaji sa lica mjesta bi bili nesto posebmo, sjecam se Sasinih izvjestaja sa meca Fed Cupa Srbija- Cheska kolko su kvalitetno i dobro idradjeni . Pozdrav do sljedeceg veceg turnira, super ste

Dott

pre 9 godina

Dragi moji "B92 sport", prvo da vam kazem da jeste najbolji, tako je vec odavno, toliko da vam ovim recima i ne ukazujem neki poseban plezir.
Vas entuzijazam je vidljiv, jer pored toga sto jeste lider na ovim prostorima kad je u pitanju sportsko novinarstvo, vi se ne opustate i uljuljkavate u lovorikama.
Tenis je sport koji pratim decenijama, ovaj portal pa verujem 10 godina aktivno posecujem i ostavljam komentare i zato dajem sebi za pravo i da vam sugerisem sta je to sto bih ja voleo jos naci na ovom zaista vec prebogatom portalu informacijama:
- Voleo bih da aktivirate "tenis fantazi".
- Da video materijal prevodite jer ne znam dobro Engleski.
- Da ubacite sve intervjue nasih tenisera i njihovih protivnika tj konferencije pre i posle meca.
- Da objavite statistiku odigranog meca, s tim da to ne mora u prvoj nedelji turnira, kao i one tabele sto daju na pocetku meca a koje se ticu postignutih rezultata aktera meca u karijeri.

Mislim da bi sve ovo i povecalo broj poseta portalu kao i broj komentara, jer on je naravno uslovljen kolicini plasiranih informacija.
To je ono sto bih ja voleo jos naci ovde.

Veliki pozdrav celoj ekipi B92 kao i posetiocima i komentatorima ovih strana!

zlatiborac

pre 9 godina

Hvala B92. Bilo je lepo pratiti AO preko vas. Iscrpni, informativni, zanimljivi. Pored sijaset sajtova na internetu, najlepse mi je bulo pratiti putem B92. Odlichno obavljen posao. Bravo.

Stefano

pre 9 godina

Preporucujem da se ubuduce, pogotovo za meceve Novaka objavi u okviru texta tabela sa svim mogucim statistikama, pa bi tako nama koju smo upoznati sa tenisom mogli dati bolje komentara.
Pozdrav svima pa da se radujemo ovako posle druge nedelje Roland Gaross!!!!:)

Jelena

pre 9 godina

Sve je super al eto imam i jedan mali predlog da u top nav ukljucite i video. Lakse je pristupiti a i navikne se nekako jer vecina sajtova ima izdvojenu video rubriku. Ako je moguce ako ne nusta. I ovako ste super. :)

Samo covek

pre 9 godina

Odlican specijal, svaka cast, ucunili ste ovaj Australian open jos lepsim, samo objavljujte sve komentare koji ne krse ni jedno pravilo, a opet iz nekig razloga ne budu objavljeni..

II

pre 9 godina

Sve cestitke za vrhunske tekstove sa AO. Cesto smo se pitali da li spavate uopste jer ste nas bombardovali danonocno zanimljivim i uzbudljivim stivima iz sveta tenisa. Nedostajacete nam. Jedva cekamo RG da uz vas ponovo proslavimo najvece dostignuce nase teniske zvezde. Pozdrav celoj redakciji.

radica

pre 9 godina

Tenis pratim poslednjih 35 godina, a AO, pored Vimbldona, je moj omiljeni turnir. Uživala sam u svim vašim tekstovima. Sve pohvale za ekspeditivne izveštaje, a pre svega za sjajnog Sašu Ozma. Takodje i za odlične fotografije, pre svega našeg Novaka, svetskog br.1. Jedina kritika za odgovorne za ažuriranje teleteksa - tenis 63o.

pera

pre 9 godina

Odlicno izvestavanje i analize. Jedino sto nedostaje u ovoj vesti su brojke u interakciji sa citaocima (posebno nama sto ostavljamo i citamo komentare). To bi bilo sjajno videti u graficima ili tabelama, npr koje teme se najvise citaju i komentarisu.

Pacha

pre 9 godina

U poslednjih nekoliko nedelja koliko je i trajao AO sam redovno citao tekstove i komentare i pre svega vas moram pohvaliti na sjajnim rubrikama, detaljnosti i azuriranosti, bilo je uzivanje.. ono sto mi je slag na tortu, i pored toga sto ste mogli novinarski da 'eksploatisete' ovu rubriku jer mi se cini kao da je najposeceniji e-portal poslednjih mesec dana, vi ste odlucili da smekerski sad zatvorite pricu bez preteranog odlaganja i tupljenja, tako da svaka vam cast pa se vidimo i sledece godine u isto vreme... kad Nole bude osvajao 12. GS hehe :)

Pit

pre 9 godina

Sve pohvale! Možda biste mogli da napravite "hajlajts" - kompilaciju najboljih poteza tokom mečeva igranih tog dana. Na primer - top 5 poena. Ili da to bude neki miks - udarac dana, promašaj dana, najbolji poen, najbizarniji poen, najbolja proslava važnog poena, najbolji momenti (nešto sporedno, sa publikom, sa skupljačima loptica, linijskim sudijama, slično wazz-u na eurosportu). Na kraju svakog dana dva-tri minuta klipa u kome je sadržan dan na GS.

Sve pohvale redakciji, naročito Ozmu Saši

Nemanja V.

pre 9 godina

Sve pohvale,svaka cast. Samo ne znam ko rukovodi teletextom b92 na strani 630 da napisu nesto o Djokovicu a ne da stoji tamo jos ko je osvojio US open.Nego da napisu Djokovic - neprikosnoveni vladar Austalije! Pozdrav

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Bilo je sve na najvišem nivou, zaista. Sve pohvale i za ove dve naše mlade i neustrašive dame, koje su svojim navijanjem doprinele lepoti ovog takmičenja i sasvim sigurno pobedi Novaka Djokovića.

Coolio

pre 9 godina

Bili ste fenomenalni proteklih 15 dana.
Jedina stvar koju sam radio ujutru pre umivanja i pranja zuba je ukljucivanje telefona i pogled na vas sajt za novosti iz Melburna!!! Srdacan pozdrav dobri ljudi...

Pit

pre 9 godina

Sve pohvale! Možda biste mogli da napravite "hajlajts" - kompilaciju najboljih poteza tokom mečeva igranih tog dana. Na primer - top 5 poena. Ili da to bude neki miks - udarac dana, promašaj dana, najbolji poen, najbizarniji poen, najbolja proslava važnog poena, najbolji momenti (nešto sporedno, sa publikom, sa skupljačima loptica, linijskim sudijama, slično wazz-u na eurosportu). Na kraju svakog dana dva-tri minuta klipa u kome je sadržan dan na GS.

Sve pohvale redakciji, naročito Ozmu Saši

Coolio

pre 9 godina

Bili ste fenomenalni proteklih 15 dana.
Jedina stvar koju sam radio ujutru pre umivanja i pranja zuba je ukljucivanje telefona i pogled na vas sajt za novosti iz Melburna!!! Srdacan pozdrav dobri ljudi...

Nemanja V.

pre 9 godina

Sve pohvale,svaka cast. Samo ne znam ko rukovodi teletextom b92 na strani 630 da napisu nesto o Djokovicu a ne da stoji tamo jos ko je osvojio US open.Nego da napisu Djokovic - neprikosnoveni vladar Austalije! Pozdrav

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Bilo je sve na najvišem nivou, zaista. Sve pohvale i za ove dve naše mlade i neustrašive dame, koje su svojim navijanjem doprinele lepoti ovog takmičenja i sasvim sigurno pobedi Novaka Djokovića.

radica

pre 9 godina

Tenis pratim poslednjih 35 godina, a AO, pored Vimbldona, je moj omiljeni turnir. Uživala sam u svim vašim tekstovima. Sve pohvale za ekspeditivne izveštaje, a pre svega za sjajnog Sašu Ozma. Takodje i za odlične fotografije, pre svega našeg Novaka, svetskog br.1. Jedina kritika za odgovorne za ažuriranje teleteksa - tenis 63o.

Pacha

pre 9 godina

U poslednjih nekoliko nedelja koliko je i trajao AO sam redovno citao tekstove i komentare i pre svega vas moram pohvaliti na sjajnim rubrikama, detaljnosti i azuriranosti, bilo je uzivanje.. ono sto mi je slag na tortu, i pored toga sto ste mogli novinarski da 'eksploatisete' ovu rubriku jer mi se cini kao da je najposeceniji e-portal poslednjih mesec dana, vi ste odlucili da smekerski sad zatvorite pricu bez preteranog odlaganja i tupljenja, tako da svaka vam cast pa se vidimo i sledece godine u isto vreme... kad Nole bude osvajao 12. GS hehe :)

II

pre 9 godina

Sve cestitke za vrhunske tekstove sa AO. Cesto smo se pitali da li spavate uopste jer ste nas bombardovali danonocno zanimljivim i uzbudljivim stivima iz sveta tenisa. Nedostajacete nam. Jedva cekamo RG da uz vas ponovo proslavimo najvece dostignuce nase teniske zvezde. Pozdrav celoj redakciji.

TETAK

pre 9 godina

Sve pohvale Sasi Ozmo i ekipi za odlicno odradjeni posao. Redakcija Sport B92 bi morala da uzme u obzir pokrivanje barem GS turnira uzivo ove ekipe, mislim da nisu ni svjesni koji kvalitet imahi u ovim ljudima. Izvjestaji sa lica mjesta bi bili nesto posebmo, sjecam se Sasinih izvjestaja sa meca Fed Cupa Srbija- Cheska kolko su kvalitetno i dobro idradjeni . Pozdrav do sljedeceg veceg turnira, super ste

Dott

pre 9 godina

Dragi moji "B92 sport", prvo da vam kazem da jeste najbolji, tako je vec odavno, toliko da vam ovim recima i ne ukazujem neki poseban plezir.
Vas entuzijazam je vidljiv, jer pored toga sto jeste lider na ovim prostorima kad je u pitanju sportsko novinarstvo, vi se ne opustate i uljuljkavate u lovorikama.
Tenis je sport koji pratim decenijama, ovaj portal pa verujem 10 godina aktivno posecujem i ostavljam komentare i zato dajem sebi za pravo i da vam sugerisem sta je to sto bih ja voleo jos naci na ovom zaista vec prebogatom portalu informacijama:
- Voleo bih da aktivirate "tenis fantazi".
- Da video materijal prevodite jer ne znam dobro Engleski.
- Da ubacite sve intervjue nasih tenisera i njihovih protivnika tj konferencije pre i posle meca.
- Da objavite statistiku odigranog meca, s tim da to ne mora u prvoj nedelji turnira, kao i one tabele sto daju na pocetku meca a koje se ticu postignutih rezultata aktera meca u karijeri.

Mislim da bi sve ovo i povecalo broj poseta portalu kao i broj komentara, jer on je naravno uslovljen kolicini plasiranih informacija.
To je ono sto bih ja voleo jos naci ovde.

Veliki pozdrav celoj ekipi B92 kao i posetiocima i komentatorima ovih strana!

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

....nije se takoreci ni zavrsilo , a meni vec nedostajete . Bila je prava uzivancija druziti se sa vama - i sa redakcijom b92 sport , a i sa nama komentarorima ...Bio je to PRAZNIK SPORTA . A kao kruna svega toga - NOVAKOM TROFEJ !!!!!
Zivi i zdravi bili svi mi i do sledeceg javljanja . Svima veeeeliki pozdrav iz Canade . Zorica .

Samo covek

pre 9 godina

Odlican specijal, svaka cast, ucunili ste ovaj Australian open jos lepsim, samo objavljujte sve komentare koji ne krse ni jedno pravilo, a opet iz nekig razloga ne budu objavljeni..

Jelena

pre 9 godina

Sve je super al eto imam i jedan mali predlog da u top nav ukljucite i video. Lakse je pristupiti a i navikne se nekako jer vecina sajtova ima izdvojenu video rubriku. Ako je moguce ako ne nusta. I ovako ste super. :)

Stefano

pre 9 godina

Preporucujem da se ubuduce, pogotovo za meceve Novaka objavi u okviru texta tabela sa svim mogucim statistikama, pa bi tako nama koju smo upoznati sa tenisom mogli dati bolje komentara.
Pozdrav svima pa da se radujemo ovako posle druge nedelje Roland Gaross!!!!:)

sovereign

pre 9 godina

odlicni.jedva cekam RG.a treba sto vise da uzivamo u trenutku jer Nole nema vise 20,23,25 godina.ima 27 i odigrace jos par sezona (nadam se sto vise).a onda cemo se nostalgicno secati svega, i ere naseg najboljeg sportiste ikada.

pera

pre 9 godina

Odlicno izvestavanje i analize. Jedino sto nedostaje u ovoj vesti su brojke u interakciji sa citaocima (posebno nama sto ostavljamo i citamo komentare). To bi bilo sjajno videti u graficima ili tabelama, npr koje teme se najvise citaju i komentarisu.

zlatiborac

pre 9 godina

Hvala B92. Bilo je lepo pratiti AO preko vas. Iscrpni, informativni, zanimljivi. Pored sijaset sajtova na internetu, najlepse mi je bulo pratiti putem B92. Odlichno obavljen posao. Bravo.

Dermendziev

pre 9 godina

Na kraju sve bi jako prosto i ocekivano kao posle svakih odlucujucih bitaka(svi generali).

Dosta dobrih meceva u obe konkurencije,podrobnih izvestaja,hvala i pokuda.Prezivese i jedni,prezivese i drugi.I dobronamerni i "nedobronamerni".I oni koji odadose sve pocasti i "licemerni".I oni koji se razumeju i oni koji se "ne razumeju" u ovu prelepu igru.I oni na terenu,i oni za pultovima,i oni u papucama pored TV prijemnika i kompjutera.

A navijaci ko navijaci:svaki selektor,svaki trener,svaki sa najboljim resenjima.

Komentatori ovoga foruma,poput navijaca i igraca:aktivni sudeonici,ponekad leprsavo,ponekad hladne glave,a bogami ponekad ostro izvan fer-pleja.

A moderatori sa objavljenim i neobjavlenim komentarima,kao da su dali odgovor na mnoga pitanja poput onoga:zasto je sve manje starogardasa na ovom forumu?

Sve je to zivot:i radost,i poneko razocarenje,cak i tuga,tocak neumitno ide napred,jedni odlaze,drugi dolaze,a svima se ne moze ugoditi.

Za sam kraj:ljuski je-oprostimo jedni drugima ako ima za to potrebe,zapamtimo sve ono najlepse i najbolje sa ovog GS,ako nista drugo bar do sledeceg GS-a(RG).

Pozdrav!

goca

pre 9 godina

Svaka cast celoj ekipi na celu sa Sasom Ozmo!Sjajno uradjen posao sa mnogo entuzijazma!Dve nedelje smo se divno druzili.Bilo bi zaista lepo kad biste izvestavali sa lica mesta-ne smem ni pomisliti koliko bi jos bilo intersantnije.
Jedva cekamo RG.

Aljona

pre 9 godina

Redakciji sve pohvale, bilo je sjajno druziti se sa vama. Ostajte dobro, vidimo se na sledecem turniru. Sezona je pocela sjajno!! POzdrav

Marko Čačak

pre 9 godina

Svaka čast na svemu, najbolji ste ubedljivo.
Još samo da se vratite i vi prenosite Masterse i GS turnire i uz ovakvu analizu bio bi to totalni full. Veliki pozdrav!

Beobrad

pre 9 godina

Odlicni ste bili, samo jos da pustate komenatre koji imaju smisla, malo selekcije ne bi lose bilo, jer dobri komentari ne prolaze, a gluposti pustate!
Nije sve u pravilniku pisanja.

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

Veliko mi je zadovoljstvo godinama, zahvaljujuci B92, da budem potpuno obavesten o tenisu a ziveci na drugoj strani planete. Vasi novinari to cine sjajno i sveobuhvatno.
Jedino mi je u poslednje vreme zasmetalo kako su neki "pocistili" i "pregazili" drugog protivnika i takvi naslovi deluju neprimereno. Siguran sam da postoji bolji izbor reci i izraza za dinamiku i intenzitet dogadjaja. Isto tako jako mi je zao sto u i uclancima i komentarima citalaca ima sve vise i vise engleskih izraza, uglavnom nepravilnih i rogobatnih koje ne doprinose nicemu i ostaje gorak ukus zbog osecaja da nam se nas savrseno lep srpski jezik neumitno kvari. Bilo bi lepo kad bi Vi udruzenim naporom napravili neku strategiju eliminisanja stranih postapalica i bili primer ostalima.
Vremenom, B92 su ostale jedine novine iz Srbije koje citam. Lako se pretrazuju kroz pazljivo odabrane rubrike i ne treba mnogo vremena da budem relativno dobro obavesten.
Naravno, ogromno je zadovoljstvo citati vesti o Novaku, ostalim teniserima i sportistima deliti radost kad pobedjuju.
Nastavite sa pozrtvovanim radom! Nadam se da ste svi dobro i da vam posao donosi mnogo zadovoljstva i prosperiteta.
Vas verni citalac iz Perta, Australija

Sonja S.

pre 9 godina

Zenski grand s. Je kao i svaki drugi turnir!
Sve na dva dobijena seta!
Cemu uopste prica o zenskom slemu da nema ime nebi bilo nikakve razlike od drugih turnira!

Jan Bibijan

pre 9 godina

Svaka čast na celokupnoj organizaciji, bilo je uživanje čitagi vas, a i većinu komentara sa portala! Moje mišljenje je da je vaš ovogodišnji prisup izveštavanju o AO bio optimalan, dakle kvalitetni tekstovi i ni previše ni premalo informacija. Mislim da bi dodavanje statistike i velike količine dodatnog materijala zagušilo "prave tekstove", jer se oni već mogu naći na sajtovima posvećenim takvim sadržajima (stats ili Youtube kanali), a ostavio bih ovaj deo kao mesto sa kvalitativnim, pre nego kvantitativnim pristupom izveštavanju.

bruno

pre 9 godina

Bilo je veoma dobro iako se ponekad izvještaj svede na puko kretanje rezultata, ali pretpostavljam da iz te pozicije ne možete ispratit sve interesantne mečeve kako bi se dala ozbiljna analiza.
S obzirom da veliku draž ovome daje interaktivnost između novinara i čitalaca možda bi se nešto moglo uraditi po pitanju komentara. Ovo naravno zahtijeva veću angažovnost i saradnju administratora i novinara ali mislim da bi bilo dobro grupisati komentare radi lakšeg pregleda (npr. kratke čestitke na pobjedi odvojiti od komentara sa analizama, postaviti brojač cenzurisanih poruka...)

marko

pre 9 godina

Kraj specijala i kraj duhovitim komentarima gos "ha"
Pomalo mi je i zao sto necu slusati njegove glupacke, proste ,zavidne i maliciozne komentare :-(
Izgledao je napokon bar nesto malo postigao u svom zivotu pa je zaboravio da pljulje po Novaku..

Sonja S.

pre 9 godina

Zenski grand s. Je kao i svaki drugi turnir!
Sve na dva dobijena seta!
Cemu uopste prica o zenskom slemu da nema ime nebi bilo nikakve razlike od drugih turnira!

pera

pre 9 godina

Odlicno izvestavanje i analize. Jedino sto nedostaje u ovoj vesti su brojke u interakciji sa citaocima (posebno nama sto ostavljamo i citamo komentare). To bi bilo sjajno videti u graficima ili tabelama, npr koje teme se najvise citaju i komentarisu.

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

Veliko mi je zadovoljstvo godinama, zahvaljujuci B92, da budem potpuno obavesten o tenisu a ziveci na drugoj strani planete. Vasi novinari to cine sjajno i sveobuhvatno.
Jedino mi je u poslednje vreme zasmetalo kako su neki "pocistili" i "pregazili" drugog protivnika i takvi naslovi deluju neprimereno. Siguran sam da postoji bolji izbor reci i izraza za dinamiku i intenzitet dogadjaja. Isto tako jako mi je zao sto u i uclancima i komentarima citalaca ima sve vise i vise engleskih izraza, uglavnom nepravilnih i rogobatnih koje ne doprinose nicemu i ostaje gorak ukus zbog osecaja da nam se nas savrseno lep srpski jezik neumitno kvari. Bilo bi lepo kad bi Vi udruzenim naporom napravili neku strategiju eliminisanja stranih postapalica i bili primer ostalima.
Vremenom, B92 su ostale jedine novine iz Srbije koje citam. Lako se pretrazuju kroz pazljivo odabrane rubrike i ne treba mnogo vremena da budem relativno dobro obavesten.
Naravno, ogromno je zadovoljstvo citati vesti o Novaku, ostalim teniserima i sportistima deliti radost kad pobedjuju.
Nastavite sa pozrtvovanim radom! Nadam se da ste svi dobro i da vam posao donosi mnogo zadovoljstva i prosperiteta.
Vas verni citalac iz Perta, Australija

Pit

pre 9 godina

Sve pohvale! Možda biste mogli da napravite "hajlajts" - kompilaciju najboljih poteza tokom mečeva igranih tog dana. Na primer - top 5 poena. Ili da to bude neki miks - udarac dana, promašaj dana, najbolji poen, najbizarniji poen, najbolja proslava važnog poena, najbolji momenti (nešto sporedno, sa publikom, sa skupljačima loptica, linijskim sudijama, slično wazz-u na eurosportu). Na kraju svakog dana dva-tri minuta klipa u kome je sadržan dan na GS.

Sve pohvale redakciji, naročito Ozmu Saši

Pacha

pre 9 godina

U poslednjih nekoliko nedelja koliko je i trajao AO sam redovno citao tekstove i komentare i pre svega vas moram pohvaliti na sjajnim rubrikama, detaljnosti i azuriranosti, bilo je uzivanje.. ono sto mi je slag na tortu, i pored toga sto ste mogli novinarski da 'eksploatisete' ovu rubriku jer mi se cini kao da je najposeceniji e-portal poslednjih mesec dana, vi ste odlucili da smekerski sad zatvorite pricu bez preteranog odlaganja i tupljenja, tako da svaka vam cast pa se vidimo i sledece godine u isto vreme... kad Nole bude osvajao 12. GS hehe :)

TETAK

pre 9 godina

Sve pohvale Sasi Ozmo i ekipi za odlicno odradjeni posao. Redakcija Sport B92 bi morala da uzme u obzir pokrivanje barem GS turnira uzivo ove ekipe, mislim da nisu ni svjesni koji kvalitet imahi u ovim ljudima. Izvjestaji sa lica mjesta bi bili nesto posebmo, sjecam se Sasinih izvjestaja sa meca Fed Cupa Srbija- Cheska kolko su kvalitetno i dobro idradjeni . Pozdrav do sljedeceg veceg turnira, super ste

marko

pre 9 godina

Kraj specijala i kraj duhovitim komentarima gos "ha"
Pomalo mi je i zao sto necu slusati njegove glupacke, proste ,zavidne i maliciozne komentare :-(
Izgledao je napokon bar nesto malo postigao u svom zivotu pa je zaboravio da pljulje po Novaku..

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

....nije se takoreci ni zavrsilo , a meni vec nedostajete . Bila je prava uzivancija druziti se sa vama - i sa redakcijom b92 sport , a i sa nama komentarorima ...Bio je to PRAZNIK SPORTA . A kao kruna svega toga - NOVAKOM TROFEJ !!!!!
Zivi i zdravi bili svi mi i do sledeceg javljanja . Svima veeeeliki pozdrav iz Canade . Zorica .

Dermendziev

pre 9 godina

Na kraju sve bi jako prosto i ocekivano kao posle svakih odlucujucih bitaka(svi generali).

Dosta dobrih meceva u obe konkurencije,podrobnih izvestaja,hvala i pokuda.Prezivese i jedni,prezivese i drugi.I dobronamerni i "nedobronamerni".I oni koji odadose sve pocasti i "licemerni".I oni koji se razumeju i oni koji se "ne razumeju" u ovu prelepu igru.I oni na terenu,i oni za pultovima,i oni u papucama pored TV prijemnika i kompjutera.

A navijaci ko navijaci:svaki selektor,svaki trener,svaki sa najboljim resenjima.

Komentatori ovoga foruma,poput navijaca i igraca:aktivni sudeonici,ponekad leprsavo,ponekad hladne glave,a bogami ponekad ostro izvan fer-pleja.

A moderatori sa objavljenim i neobjavlenim komentarima,kao da su dali odgovor na mnoga pitanja poput onoga:zasto je sve manje starogardasa na ovom forumu?

Sve je to zivot:i radost,i poneko razocarenje,cak i tuga,tocak neumitno ide napred,jedni odlaze,drugi dolaze,a svima se ne moze ugoditi.

Za sam kraj:ljuski je-oprostimo jedni drugima ako ima za to potrebe,zapamtimo sve ono najlepse i najbolje sa ovog GS,ako nista drugo bar do sledeceg GS-a(RG).

Pozdrav!

Nemanja V.

pre 9 godina

Sve pohvale,svaka cast. Samo ne znam ko rukovodi teletextom b92 na strani 630 da napisu nesto o Djokovicu a ne da stoji tamo jos ko je osvojio US open.Nego da napisu Djokovic - neprikosnoveni vladar Austalije! Pozdrav

Mladen Mladenović

pre 9 godina

Bilo je sve na najvišem nivou, zaista. Sve pohvale i za ove dve naše mlade i neustrašive dame, koje su svojim navijanjem doprinele lepoti ovog takmičenja i sasvim sigurno pobedi Novaka Djokovića.

Coolio

pre 9 godina

Bili ste fenomenalni proteklih 15 dana.
Jedina stvar koju sam radio ujutru pre umivanja i pranja zuba je ukljucivanje telefona i pogled na vas sajt za novosti iz Melburna!!! Srdacan pozdrav dobri ljudi...

Samo covek

pre 9 godina

Odlican specijal, svaka cast, ucunili ste ovaj Australian open jos lepsim, samo objavljujte sve komentare koji ne krse ni jedno pravilo, a opet iz nekig razloga ne budu objavljeni..

zlatiborac

pre 9 godina

Hvala B92. Bilo je lepo pratiti AO preko vas. Iscrpni, informativni, zanimljivi. Pored sijaset sajtova na internetu, najlepse mi je bulo pratiti putem B92. Odlichno obavljen posao. Bravo.

Dott

pre 9 godina

Dragi moji "B92 sport", prvo da vam kazem da jeste najbolji, tako je vec odavno, toliko da vam ovim recima i ne ukazujem neki poseban plezir.
Vas entuzijazam je vidljiv, jer pored toga sto jeste lider na ovim prostorima kad je u pitanju sportsko novinarstvo, vi se ne opustate i uljuljkavate u lovorikama.
Tenis je sport koji pratim decenijama, ovaj portal pa verujem 10 godina aktivno posecujem i ostavljam komentare i zato dajem sebi za pravo i da vam sugerisem sta je to sto bih ja voleo jos naci na ovom zaista vec prebogatom portalu informacijama:
- Voleo bih da aktivirate "tenis fantazi".
- Da video materijal prevodite jer ne znam dobro Engleski.
- Da ubacite sve intervjue nasih tenisera i njihovih protivnika tj konferencije pre i posle meca.
- Da objavite statistiku odigranog meca, s tim da to ne mora u prvoj nedelji turnira, kao i one tabele sto daju na pocetku meca a koje se ticu postignutih rezultata aktera meca u karijeri.

Mislim da bi sve ovo i povecalo broj poseta portalu kao i broj komentara, jer on je naravno uslovljen kolicini plasiranih informacija.
To je ono sto bih ja voleo jos naci ovde.

Veliki pozdrav celoj ekipi B92 kao i posetiocima i komentatorima ovih strana!

Aljona

pre 9 godina

Redakciji sve pohvale, bilo je sjajno druziti se sa vama. Ostajte dobro, vidimo se na sledecem turniru. Sezona je pocela sjajno!! POzdrav

radica

pre 9 godina

Tenis pratim poslednjih 35 godina, a AO, pored Vimbldona, je moj omiljeni turnir. Uživala sam u svim vašim tekstovima. Sve pohvale za ekspeditivne izveštaje, a pre svega za sjajnog Sašu Ozma. Takodje i za odlične fotografije, pre svega našeg Novaka, svetskog br.1. Jedina kritika za odgovorne za ažuriranje teleteksa - tenis 63o.

II

pre 9 godina

Sve cestitke za vrhunske tekstove sa AO. Cesto smo se pitali da li spavate uopste jer ste nas bombardovali danonocno zanimljivim i uzbudljivim stivima iz sveta tenisa. Nedostajacete nam. Jedva cekamo RG da uz vas ponovo proslavimo najvece dostignuce nase teniske zvezde. Pozdrav celoj redakciji.

Stefano

pre 9 godina

Preporucujem da se ubuduce, pogotovo za meceve Novaka objavi u okviru texta tabela sa svim mogucim statistikama, pa bi tako nama koju smo upoznati sa tenisom mogli dati bolje komentara.
Pozdrav svima pa da se radujemo ovako posle druge nedelje Roland Gaross!!!!:)

sovereign

pre 9 godina

odlicni.jedva cekam RG.a treba sto vise da uzivamo u trenutku jer Nole nema vise 20,23,25 godina.ima 27 i odigrace jos par sezona (nadam se sto vise).a onda cemo se nostalgicno secati svega, i ere naseg najboljeg sportiste ikada.

goca

pre 9 godina

Svaka cast celoj ekipi na celu sa Sasom Ozmo!Sjajno uradjen posao sa mnogo entuzijazma!Dve nedelje smo se divno druzili.Bilo bi zaista lepo kad biste izvestavali sa lica mesta-ne smem ni pomisliti koliko bi jos bilo intersantnije.
Jedva cekamo RG.

Marko Čačak

pre 9 godina

Svaka čast na svemu, najbolji ste ubedljivo.
Još samo da se vratite i vi prenosite Masterse i GS turnire i uz ovakvu analizu bio bi to totalni full. Veliki pozdrav!

Jan Bibijan

pre 9 godina

Svaka čast na celokupnoj organizaciji, bilo je uživanje čitagi vas, a i većinu komentara sa portala! Moje mišljenje je da je vaš ovogodišnji prisup izveštavanju o AO bio optimalan, dakle kvalitetni tekstovi i ni previše ni premalo informacija. Mislim da bi dodavanje statistike i velike količine dodatnog materijala zagušilo "prave tekstove", jer se oni već mogu naći na sajtovima posvećenim takvim sadržajima (stats ili Youtube kanali), a ostavio bih ovaj deo kao mesto sa kvalitativnim, pre nego kvantitativnim pristupom izveštavanju.

Beobrad

pre 9 godina

Odlicni ste bili, samo jos da pustate komenatre koji imaju smisla, malo selekcije ne bi lose bilo, jer dobri komentari ne prolaze, a gluposti pustate!
Nije sve u pravilniku pisanja.

bruno

pre 9 godina

Bilo je veoma dobro iako se ponekad izvještaj svede na puko kretanje rezultata, ali pretpostavljam da iz te pozicije ne možete ispratit sve interesantne mečeve kako bi se dala ozbiljna analiza.
S obzirom da veliku draž ovome daje interaktivnost između novinara i čitalaca možda bi se nešto moglo uraditi po pitanju komentara. Ovo naravno zahtijeva veću angažovnost i saradnju administratora i novinara ali mislim da bi bilo dobro grupisati komentare radi lakšeg pregleda (npr. kratke čestitke na pobjedi odvojiti od komentara sa analizama, postaviti brojač cenzurisanih poruka...)

Jelena

pre 9 godina

Sve je super al eto imam i jedan mali predlog da u top nav ukljucite i video. Lakse je pristupiti a i navikne se nekako jer vecina sajtova ima izdvojenu video rubriku. Ako je moguce ako ne nusta. I ovako ste super. :)