Nova vest
Tenis

Subota, 16.01.2010.

14:11

Simon se povukao sa AO

Francuski teniser Žil Simon povukao se sa prvog Gren slema sezone, Otvorenog prvenstva Australije, zbog povrede kolena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Simon ima probleme sa desnim kolenom još od prošlogodišnjeg Rolan Garosa, ali se nadao da će igrati u Australiji. Ipak, u subotu je Francuz potvrdio da ipak neće moći da igra u Melburnu, gde u ponedeljak počinje Otvoreno prvenstvo Australije.

Na prošlogodišnjem turniru Simon je došao do četvrtfinala, što je ujedno njegov najbolji rezultat na nekom Gren slemu. Ove godine Francuz je bio postavljen za 15. nosioca, i trebalo je da igra sa Portugalcem Frederikom Žilom u drugoj rundi, ali organizatori tek treba da nađu zamenu za njega.

Na Simonovo mesto u žrebu dolazi 17. nosilac Ferer, a na Špančevo Izner, koji je sada 33. nosilac. 'Srećni gubitnik' Marsel Ilhan iz Turske ušao je u glavni žreb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

15 h

U fokusu

Vidi sve