Nova vest
Atletika

Utorak, 09.08.2022.

16:28

Topić: Oteli su tu medalju Srbiji, srce mi se kidalo dok si se borila za dah

Proslavljeni srpski atletičar Dragutin Topić sumirao je utiske sa Svetskog prvenstva za juniore koje se nedavno održavalo u Kolumbiji.

Izvor:

Autor:

Topić: Oteli su tu medalju Srbiji, srce mi se kidalo dok si se borila za dah
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na njemu je Angelina Topić osvojila bronzanu medalju u disciplini skok uvis, a njen otac je govorio i o Teodori Boberić koja se takmiči u troskoku. Tačnije, sprečena je nakon što je doživela trovanje hranom.

"Oteli su ti medalju mala, samo nas dvoje znamo za koju sam te daljinu spremio ali vratićeš se ti još bolja nego ikada, obećavam ti! Srce mi se kidalo dok si se borila za dah, u jednom momentu sam se uplašio za tvoj život ali sam Božijom promišlju reagovao maltene u poslednji čas. To neću zaboraviti dok sam živ. Hvala i lekarima u Kolumbiji koji su se od srca brinuli za tebe i brzo te oporavili od nesnosnih bolova i dehidratacije. Odmori se dobro pa uskoro krećemo u novu avanturu! Ponosan sam što sam tvoj trener, Teodora", rekao je Topić.

Istakao je i da nije samo Srbija ispaštala.

"Baš kao što sam i rekao, bilo je nestvarno, to niko ne očekuje u Hilton hotelu, ali eto... Još nekoliko reprezentacija je bilo sa nama. Kipranin je nadrljao i nije mogao da nastupi u finalu troskoka. Naši su najgore prošli. Bahamci su jeli u Mekdonaldsu, izgleda da je bolje ‘junk food‘ nego hotelska hrana", zaključio je Topić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve