Nova vest
Atletika

Subota, 19.03.2022.

13:22

Topić: Prezadovoljna sam

Angelina Topić je skokom od 188 centimetara osvojila deveto mesto na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Topić: Prezadovoljna sam
Foto: Starsport

Iako ima samo 16 godina i osam meseci, nije se uplašila velike scene, ostvarila je odličan rezultat na svom prvom velikom seniorskom takmičenju.

Po završetku finala, u kom je trijumfovaka Ukrajinka Jaroslava Mahučik sa preskočenih 202 centimetra, Topićeva je iznela utiske sa takmičenja.

"Napravila sam par dobrih skokova na zagrevanju, početna visina jeste malo predstavljala problem, ali kako za mene tako i za ostale. Mislim da sam se dobro snašla na početku", kaže Angelina.

Može da bude zadovoljna rezultatom.

"Prezadovoljna sam. Da je moglo da bude bolje, moglo je. Zadovoljna sam i rezultatom i samim tokom takmičenja. Jako mi je drago što sam mogla da budem u konkurenciji sa velikim zvezdama. Mislim da je ovo jedno veliko iskustvo i za mene i za ostale. Vidimo se na velikom takmičenju", kaže Angelina.

Na pitanje kakve je dobila savete od mame i tate, rekla je samo - "da se nasmejem i da skačem".

"Pre pet godina sedela sam ovde na tribinama i navijala za reprezentaciju u kojoj se ja sada nalazim. Ovo je veliko dostignuće", dodala je.

Pratiće nastavak takmičenja i navijati za naše takmičare.

"Iskreno, od Ivane Vulete očekujem mnogo, nadam se srpskom zlatu", poručila je Angelina Topić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve