Avantura challenge race na Zlatiboru

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije okupiće rekreativce, ljubitelje trčanja i prirode, atletičare i sve koji trčanje doživljavaju kao neraskidivi deo sebe.

Izvor: B92
Podeli

Trka je na program u subotu, 6.novembra na Zlatiboru.

Takmičari mogu da biraju da li će trčati 6 ili 12km, a predvidjene su 3 uzrasne kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji: apsolutna kategorija, juniorska konkurencija, do 18 godina i veteran, preko 40 godina.

Dečija trka startovaće u 10:30, a start trke za odrasle je u 12h.

Prijave je omogućeno na sajtu saveza preko linka www.runtrace.net/#zlatibor2021

"Avantura Challenge Race jedna je od pet trka sa preprekama u okviru challenge lige koju je Savez za rekreaciju i fitnes Srbije organizovao sa željom da razvija trčanje kroz jedan novi koncept. Na takav način želimo da podstaknemo naše sugrađane na aktivan život i rekreaciju, uz druženje i razvijanje duha zajedništva, kao i da promovišemo lepote Srbije.

Sve učesnike očekuju uzbudljive trase i stanice izneadjenja, bogati startni paketi, pokloni sponzora i partnera trke, challenge party uz ručak i muzički program i još puno iznenadjenja. Najbrži u svim kategorijama osvojiće i vredne nagrade", objavili su organizatori.

Trka na Zlatiboru održava se u saradnji sa lokalnim partnerom Avantura parkom Zlatibor, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.