Nova vest
Atletika

Ponedeljak, 07.10.2019.

13:50

Ivana Španović počela da trenira

Srpska atletičarka Ivana Španović oporavila se od povrede i vratila se treninzima.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivana Španović počela da trenira
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Španović se mesec i po dana oporavljala od povrede zadnje lože desne noge, zbog koje je propustila Svetsko prvenstvo, koje se u nedelju završilo u Dohi.

Kako se navodi u saopštenju njenog tima, svetska i evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj nedavno je dobila dozvolu lekarskog tima na čelu sa doktorom Jovanom Djurovićem da se vrati treninzima.

Ona je simbolično odabrala da se vrati na stazu dan posle završetka Svetskog prvenstva.

Španović i njen trening partner Strahinja Jovančević najavlili su početak akcije #trenirajsaivanom, koja se ove godine održava od 7. do 27. oktobra.

"Imam prelepe uspomene od prošle godine kada su u ovoj akciji učestvovale samo devojke. Želja nam je bila da nastavimo sa akcijom i novim idejama. Znamo da je u društvu uvek lakše trenirati, te je tema ovogodišnje akcije 'Ko je tvoj najbolji trening partner'. Nadam se još jednom prelepom druženju 2. novembra, ovog puta u Beogradu", izjavila je Ivana Španović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve