Nova vest
Atletika

Utorak, 05.03.2019.

11:27

Topao doček na aerodromu za Španovićevu i Jovančevića FOTO

Atletičari Srbije Ivana Španović i Strahinja Jovančević doputovali su u Beograd oko ponoći, posle učešća na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.

Izvor: LN

Autor: LN

Topao doček na aerodromu za Španovićevu i Jovančevića FOTO
Foto: Starsport

Ivana Španović, koja je u skoku u dalj osvojila zlatnu medalju, a Strahinja Jovančević bronzanu, burno su pozdravljeni od strane navijača po izlasku iz aviona.

Španovićeva je po dolasku za RTS rekla da joj je jedini cilj bio zlatna medalja, a da joj je to cilj i u Dohi na Svetskom prvenstvu.

"Da bi osvojila ovo treće zlato morali smo mnogo unapred da napravimo plan. To je bilo prošle godine kada sam se povredila, morala sam da se povučem da bi danas stajala ovde sa ovom medaljom. Tako da sam srećna što sam uspela", rekla je Španovićeva za Radio Televiziju Srbije.

Jovančević je kazao da je presrećan i da je i on za Dohu postavio sledeći veliki cilj.

"Oduvek sam voleo borbu i živeo sam za to. Nisam imao prilike do sad da se borim na velikom prvenstvu u finalu tako da, kada god bude neko veliko finale ja ću željno iščekivati te borbe", kazao je Jovančević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve