Nova vest
Atletika

Petak, 17.08.2018.

13:28

Noćni polumaraton u Kruševcu trči 205 takmičara

U Kruševcu će u subotu, 18. avgusta, biti održan 3. noćni polumaraton koji organizuje Atletsko rekreativni klub Maratonac pod pokroviteljstvom Grada Kruševca.

Izvor: B92

Autor:B92

Noćni polumaraton u Kruševcu trči 205 takmičara
Photo by Ryan Pierse/Getty Images

"Ove godine imamo najveći broj učesnika do sada. Njih 205 je prijavljeno za trku na deset kilometara i za polumaraton, a osim domaćih takmičara nastupiće i predstavnici iz zemalja okruženja: Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine", rekao je Seniša Gašić, predsednik ARK Maratonac.

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović, koja je potvrdila da će trčati polumaraton, napomenula je da ova manifestacija osim takmičarskog ima i značaj promocije zdravog načina života, te Kruševca kao grada sporta i turizma.

U okviru takmičenja, koje se održava na stazi parka Bagdala, biće održana Kuper trka zadovoljstva, duga kilometar, potom trka na deset kilometara, koja startuje u 19 sati, i polumaraton, koji počinje u 20.30. Pobednici će biti proglašeni u ponoć uz vatromet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve