Nova vest
Atletika

Sreda, 01.08.2018.

12:45

Srbija sa 12 atletičara na EP; Kolašinac: Očekivanja visoka

Selekcija Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u atletici u Berlinu nastupiće sa 12 takmičara, saopštio je danas Atletski savez Srbije (ASS).

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Srbija sa 12 atletičara na EP; Kolašinac: Očekivanja visoka
Starsportphoto

Bioje Srbije braniće Ivana Španović, Milica Gardašević i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Tamara Salaški i Maja Chirić (400 m), Marija Vučenović i Vedran Samac (bacanje koplja), Amela Terzić (1500 m), Dragana Tomašević (bacanje diska), Dušica Topić (50 km hodanje), Asmir Kolašinac (bacanje kugle) i Emir Bekrić (400m prepone).

Prvi će na borilište Asmir Kolašinac, 6. avgusta, u kvalifikacijama u bacanju kugle.

"Završne pripreme kao i svake godine odrađujem u Sjenici. Još pre 10 godina sam ovde obezbedio odlične uslove za trening i uvek se dobro spremim što je slučaj i sada. Odradio sam sve kako sam i planirao, jedini problem imam sa ručnim zglobom, ali se iskreno nadam da me to neće puno poremetiti na dan takmičenja. Očekivanja su mi uvek visoka, ali i realna, tako da ću ovog puta biti zadovoljan i plasmanom u finale, odnosno među prvih osam, ali potajno se nadam da ću uz malo sreće imati priliku da se borim za jednu od medalja", izjavio je Kolašinac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve