Nova vest
Atletika

Petak, 25.05.2018.

17:14

Kolašinac: Tek sam počeo, imam dovoljno vremena da dignem formu

Srpski atletičar Asmir Kolašinac rekao je da mu je cilj da na prvom takmičenju u sezoni baci kuglu više od 20 metara.

Izvor: LN

Autor: LN

Kolašinac: Tek sam počeo, imam dovoljno vremena da dignem formu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kolašinac će učestvovati na atletskom mitingu u Slovenskoj Bistrici i dodaje da ima dovoljno vremena da podigne formu do Evropskog prvenstva.

"Tek mi je počela sedma sedmica kako treniram. Imao sam pauzu ceo mart i još sam u pripremnom delu. Radim veliki obim tako da na prvom takmičenju želim baciti preko 20 metara, to bi bilo dobro za nastavak", rekao je Kolašinac.

Pored Kolašinca, u Slovenskoj Bistrici će se takmičiti i Emir Bekrić u trci na 400 metara, dok će na zaletištu skoka u dalj biti Milica Gardašević.

"Imam još dva i po meseca do Evropskog prvenstva tako da imam dovoljno vremena da podignem formu i budem maksimalno spreman za avgust", dodao je Kolašinac.

Svoju sezonu u subotu će otvoriti i Tamara Salaški koja će trčati na mitingu u Tampereu.

"U subotu me očekuje prva trka, naravno uvek sam uplašena od te prve trke, ali svakako da je jedva čekam kako bi videli gde se trenutno nalazim sa formom... Planiramo da u takmičarsku formu udjem u julu, ali me do tada očekuje par mitinga. U julu prvenstvo države, ali svakako ono što nam je glavni cilj je Evropsko prvenstvo u avgustu. ", rekla je Salaški.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve