Nova vest
Atletika

Ponedeljak, 27.02.2017.

16:27

Poznat spisak srpskih atletičara za EP u Areni

Savezni kapiten atletske reprezentacije Srbije Slobodan Popović odredio je atletičare koji će se takmičiti na Evropskom atletskom prvenstvu u Kombank areni.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Poznat spisak srpskih atletičara za EP u Areni
Starsportphoto

Na spisku se nalazi dvanaest imena atletičara i atletičarki koji su ispunili norme za nastup na EP. To su: Ivana Španović (skok udalj), Asmir Kolašinac (kugla), Amela Terzić i Goran Nava (1500 m), Tamara Salaški i Miloš Raović (400 m), Lazar Anić i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Mihail Dudaš (sedmoboj), Dušan Makević (3.000 m), Milica Emini (60 m prepone) i Milana Tirnanić (60 m).

Svi naši reprezentativci spremni su da u Beogradu pod svodovima bastiona srpskog sporta, Kombank Areni, pruže maksimum i da osvoje i ponosno na svojim grudima ponesu odličja.

Ipak, oči naše sportske javnosti biće na asovima popun Ivane Španovič, Asmira Kolašinca, Amele Terzić, i Mihaila Dudaša, koji su svojim rezultatima i prethodnim uspesima na najvećim atletskim događanjima pokazali da su u samom vrhu evropske i svetske atletike.

Evropsko prvenstvno u Kombank Areni na programu je od 3.do 5. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve