Nova vest
Atletika

Petak, 08.07.2016.

22:25

Ivana: A sada, takmičenje iz snova

Šampionka Evrope u skoku u dalj Ivana Španović bila je presrećna zbog postignutog uspeha, ali se posebno raduje Olimpijskim igrama koje slede.

Izvor: MN

Autor: MN

Ivana: A sada, takmičenje iz snova
Ateltski savez Srbije

Ona je svoj najbolji skok, pred 20.000 gledalaca na punim tribinama Olimpijskog stadiona u Amsterdamu, izvela u drugoj seriji kada je ostvarila rezultat od 6.94 metara.

„Srećna sam što sam osvojila zlatnu medalju sa ovim prosečnim skokom. Žao mi je što nisam uspela da skočim sedam metara, ali ipak ovo je moja sedma uzastopna medalja sa velikih takmičenja i ne mogu biti zadovoljnija. Kao što smo i rekli ovo je bilo moje poslednje takmičenje pred Olimpijske igre u Riju i drago mi je da sam ostala na svom nivou. Malo me je poremetio dan pauze između kvalifikacija i finala, ali još jedno iskustvo za mene, koje se završilo sa osvojenom zlatnom medaljom. Jedva čekamo Rio i spremamo se za takmičenje iz snova“, rekla je šampionka Evrope u skoku u dalj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve