Nova vest
Atletika

Petak, 08.07.2016.

23:27

Terzićeva: Očekujem visok plasman u finalu

Amela Terzić rekla je da očekuje visok plasman i borbu za medalju u finalu na 1.500 metara na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu.

Izvor:

Autor:

Terzićeva: Očekujem visok plasman u finalu
ASS

Srpska atletičarka se plasirala u finale trke na 1.500 metara, pošto je polufinale završila kao prva u svojoj grupi s vremenom od četiri minuta, devet sekundi i 71 stotinku.

"Išla sam korak po korak bez velike žurbe. Držala sam grupu pod kontrolom. Rano sam krenula u finiš, pa me je trener Rifat Zilkić zaustavio, tako da sam sačuvala snagu za poslednji krug. Kada sam videla poslednjih 100 metara da sam dosta ispred njih, usporavala sam, da bih se sačuvala za finale. Očekujem visok plasman i borbu za medalju", rekla je Terzićeva.

Finale trke na 1.500 metara na programu je u nedelju, poslednjeg dana šampionata Evrope od 17.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

1 d

U fokusu

Vidi sve