Nova vest
Atletika

Petak, 15.08.2014.

14:45

Nava: Dao sam sve od sebe

Srpski atletičar Goran Nava rekao je da je dao sve od sebe, iako nije uspeo da se plasira u finale na 1.500 metara na Evropskom prvenstvo u Cirihu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nava je svoju trku završio rezultatom od 3:41.43 minuta i zauzeo je 18. mesto u ukupnom plasmanu. Mesto u finalu obezbedilo je 12 atletičara.

Probao sam da zaboravim startnu listu i da se borim do samog kraja inadao sam se da ću uspeti da budem među prvih osam. Bili su bolji od mene, a ja sam dao sve od sebe. Uživao sam u trci i želim da se zahvalim svima kojisu navijali za mene. Nadam se da će nova generacija naših atletičara nastaviti da takmiči na 1500 metara još bolje od mene“, rekao je Nava.

Isto kao Nava, takmičenje u kvalifikacijama završila je i Dragana Tomašević u bacanju diska. Tomaševićeva je imala najbolji hitac od 52,21 metra i zauzela je 16. mesto.

Jako sam razočarana. Ne znam šta se desilo, bila sam spremna za mnogo više“, istakla je Tomaševićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

10 h

U fokusu

Vidi sve