Nova vest
Atletika

Petak, 03.01.2014.

12:14

Zasijali atletičari, godina šokova

Posle najjačih utisaka 2013. godine iz auto-moto sporta, tenisa, fudbala, odbojke, rukometa, košarke i vaterpola, red je došao i na pregled ostalih sportova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Godinu iza nas u Srbiji bez sumnje su obeležili atletičari sjajnim rezultatima na Svetskom prvenstvo u Moskvi i Evropskom dvoranskom prvenstvo u Geteborgu.

Veliko iznenađenje priredili su nam Milanko Petrović i Nevena Ignjatović na Zimskoj Univerzijadi, dok u svetu u centru pažnje bili dominantni šampioni, ali i razočaranja i skandali...

Jedan šampion je došao do dna, svojim konačnim priznanjem, drugi je šokirao svet ubistvom svoje devojke. Dobili smo novog šampiona sveta u šahu, dok je još jedan klinac ušao u legendu.

Najjače utiske iz ostalih sportova pročitajte u našoj rubrici 'Teme'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

1 d

U fokusu

Vidi sve