MAMOGRAF
Naslovna
Uspešna akcija B92
Ženska snaga
Statistika
Kompanije u akciji
Fotogalerija

RAK DOJKE
Vesti
Video
O raku dojke
Konačni obračun s rakom
Rak dojke (Wikipedia)

AVON i B92
Besprekorno zavođenje
Dizanje svesti
Promenimo statistiku
"Svako je podložan"
8. martovska čestitka
Među prvih 20
Prevencija!
1 milion US$ za Haiti

 
B92 Rak dojke Vesti
prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu

Akcijom Zdravka protiv raka dojke

18. januar 2011.

U organizaciji Društva za borbu protiv raka Sombor, uz podršku kompanije Avon Srbija, pokrenuta je akcija «Zdravka» koja će od januara do marta 2011. specijalizovanim radionicama u šest sela opštine Sombor obučiti i povećati svest kod žena o načinima prevencije raka dojke, očuvanja zdravlja i usvajanja zdravih stilova života i navika redovnih lekarskih kontrola.

Srbija protiv raka

27. septembar 2010.

U okviru nacionalne kampanje „Srbija protiv raka“ koju organizuje Ministarstvo zdravlja i Institut za onkologiju i radiologiju Srbije u saradnji sa novinarskim medijskim organizacijama, pre svega kućom B 92, od juna meseca 2009. godine započela je akcija mobilne mamografije koja se ogkledala u obavljanju mamografskih pregleda kod žena starosti preko 40 godina kao i kod osoba mlađe životne dobi, ukoliko su to rezultati prethodno obavljenog kliničkog pregleda to zahtevali.

Pregledano već 27.000 žena

27. septembar 2010.

Dosadašnji rezultati programa ranog otkrivanja raka dojke: Otkriveno 310 dokazanih tumora.

Lollipops shopping veče u dobrotvorne svrhe!

19. oktobar 2009.

(Beograd, 19. oktobar 2009. godine) Specijalna humanitarna akcija pod sloganom „Shopping sa poznatima u dobrotvorne svrhe“ organizovana je u ponedeljak, 19.oktobra, u Lollipops butiku u Shoping Centru UŠĆE. Akciju su predvodili Yann Doucarouge, osnivač i jedan od vlasnika Lollipopsa, Isidora Laketić, vlasnik Lollipopsa u Srbiji i Ana Pendić, zaštitno lice i promoter ovog renomiranog francuskog brenda.

Šetnja za zdravlje

15. oktobar 2009.

U Bačkoj Topoli je 03.10 09 povodom oktobra meseca borbe protiv raka dojke odrzana akcija "Šetnja za zdravlje" u kojoj je učestvovalo 70 tak žena lečenih od raka dojke iz Vojvodine i inostranstva.

Aukcija fondacije njkv princeze Katarine i Tigar korporacije

29. septembar 2009.

Beograd, 29. septembar 2009 – Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina bili su domaćini humanitarne aukcije u korist prevencije raka dojke večeras u Belom Dvoru. Njeno Presvetlo Visočanstvo Princeza Ira fon Furstenberg je takođe prisustvovala aukciji, u svojstvu posebnog gosta Kraljevskog para.

Tradicionalna humanitarna revija u Belom Dvoru

17. februar 2009.

Njihova Kraljevska Visocanstva Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina priredili su večeras tradicionalnu humanitarnu modnu reviju u Belom Dvoru. Ove godine reviju je organizovala Modna Agencija Klik.

"Slobodna zona" za obuku medicinara

4. novembar 2008.

Beograd -- U petak počinje 4. filmski festival Slobodna zona. Sav prihod od ulaznica namenjen je za obuku medicinskih radnika za korišćenje digitalnog mamografa.

Prikupljena sredstva za mamograf

30. oktobar 2008.

Beograd -- Radio-televizija B92 uspešno je završila humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za kupovinu prvog pokretnog mamografa.

Svake godine oko 4.000 žena u Srbiji oboli od raka dojke

22. oktobar 2008.

Životno doba nosi najveći rizik za oboljevanje od raka dojke: što je žena starijeg životnog doba to je i rizik veći (50% žena sa rakom dojke bolest otkriva u životnom dobu od 65 i više godina).prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu
 
 

Odštampaj stranu Pošalji stranu