MAMOGRAF
Naslovna
Uspešna akcija B92
Ženska snaga
Statistika
Kompanije u akciji
Fotogalerija

RAK DOJKE
Vesti
Video
O raku dojke
Konačni obračun s rakom
Rak dojke (Wikipedia)

AVON i B92
Besprekorno zavođenje
Dizanje svesti
Promenimo statistiku
"Svako je podložan"
8. martovska čestitka
Među prvih 20
Prevencija!
1 milion US$ za Haiti

 
B92 Rak dojke 1 milion US$ za pomoć Haitiju
prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu

Avon kompanija donira 1 milion US$ za pomoć Haitiju

New York, NY, 18. januar, 2010 –Avon Products, Inc. danas je najavila da će uputiti 1 milion američkih dolara pomoći Haitiju za ublažavanje posledica razornog zemljotresa u toj zemlji. Avon Fondacija za Žene doniraće ova sredstva Crvenom Krstu Amerike i Doktorima Bez Granica, dvema organizacijama koje intenzivno rade na pružanju pomoći žrtvama zemljotresa koji je pogodio Haiti 12. januara ove godine.

Kompanija je potvrdila da će Avon Fondacija na sledeći način distribuirati donaciju od 1 miliona dolara:

$500,000 US dolara biće donirano Fondu za međunarodnu pomoć Crvenog Krsta Amerike (American Red Cross International Response Fund), humanitarnoj organizaciji koja pruža pomoć žrtvama ugroženih područja; ova organizacija blisko sarađuje sa Crvenim Krstom Haitija u pružanju pomoći žrtvama ove nepogode.

$500,000 US dolara biće donirano Doktorima Bez Granica (Doctors Without Borders), medjunarodnoj humanitarnoj organizaciji koja obezbeđuje više nego potrebnu medicinsku pomoć i koja je već pružila pomoć velikom broju ugroženih u Haitiju.

Andrea Jung, Predsednica upravnog odbora i CEO Avon kompanije izjavila je: “U potpunosti saosećamo sa našim susedima u Haitiju zbog razarajućih posledica zemljotresa. Pomoć žrtvama ugroženih područja je jedna od ključnih aktivnosti Avon filantropije i verujem da je naša odgovornost kao korporativnog građanina sveta da pružimo pomoć u ovakvim situacijama i da pomognemo stanovnicima Haitija. ”

Avon kompanija u Američkim Sjedinjenim Državama planira da pokrene i druge inicijative koje bi dodatno pomogle žrtvama zemljotresa, uključujući i odvajanje sredstava od prodatih proizvoda.

Avon, thecompany for women, je vodeća svetska kozmetička kompanija sa godišnjim prihodom od više od $10 milijardi američkih dolara. Kao najveća kompanija direktne prodaje u svetu, Avon je prisutan u više od 100 zemlja sveta sa oko 6 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvodi uključuju kozmetičke, ali i modne i proizvode za dom, a neke od najpoznatijih Avon brendova su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Natural. Saznajte više o Avon kompaniji i njenim proizvodima na
www.avoncompany.com .

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu
 
 

Odštampaj stranu Pošalji stranu