MAMOGRAF
Naslovna
Uspešna akcija B92
Ženska snaga
Statistika
Kompanije u akciji
Fotogalerija

RAK DOJKE
Vesti
Video
O raku dojke
Konačni obračun s rakom
Rak dojke (Wikipedia)

AVON i B92
Besprekorno zavođenje
Dizanje svesti
Promenimo statistiku
"Svako je podložan"
8. martovska čestitka
Među prvih 20
Prevencija!
1 milion US$ za Haiti

 
B92 Rak dojke Srbija protiv raka

19. oktobar 2009.

Lollipops shopping veče u dobrotvorne svrhe!

U akciji "Šoping sa poznatima" svi ljubitelji Lollipopsa i brojni gosti imali su priliku da u periodu od 18 do 20 časova nabave šik Lollipops detalje po povoljnim uslovima, a posebni gosti koji su podržali ovu akciju bili su i Katarina Šišmanovic, Mirka Vasiljevic, Iva Smiljanić, Miki Perić, Jana Milic, Kristina Radenkovic i mnogi drugi...

Kao što i sam slogan akcije kaže, deo prihoda od prodaje Lollipops proizvoda za vreme ove humanitarne akcije namenjen je promociji preventivnih pregleda i prevencije raka dojke u Srbiji.

Otvarajući akciju g. Yann Doucarouge, osnivač i jedan od vlasnika Lollipopsa, izjavio je: „Veliko je zadovoljstvo biti danas u Srbiji i učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji. Kako je Lollipops francuski brend koji se obraća ženama sa jakom ličnošću, koje su samouverene i imaju hrabrost za iskazivanje sopstvenog mišljenja, koje imaju mladalački duh i buntovni karakter, verujem da mnoge dame u Srbiji upravo zato i biraju Lollipops kao svoj omiljeni brend modnih detalja. Iskreno se nadam da će prihod sakupljen večerašnjom prodajom Lollipops proizvoda doprineti što širem jačanju svesti o važnosti preventivnih pregleda u prevenciji raka dojke u Srbiji“.

 Ostali naslovi
Srbija protiv raka | 27. septembar 2010.
Pregledano već 27.000 žena | 27. septembar 2010.
Šetnja za zdravlje | 15. oktobar 2009.


 
 

Odštampaj stranu Pošalji stranu