Lollipops shopping veče u dobrotvorne svrhe!

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2009.

11:37

Default images

U akciji "Šoping sa poznatima" svi ljubitelji Lollipopsa i brojni gosti imali su priliku da u periodu od 18 do 20 časova nabave šik Lollipops detalje po povoljnim uslovima, a posebni gosti koji su podržali ovu akciju bili su i Katarina Šišmanovic, Mirka Vasiljevic, Iva Smiljanić, Miki Perić, Jana Milic, Kristina Radenkovic i mnogi drugi... Kao što i sam slogan akcije kaže, deo prihoda od prodaje Lollipops proizvoda za vreme ove humanitarne akcije namenjen je promociji preventivnih pregleda i prevencije raka dojke u Srbiji.

Otvarajući akciju g. Yann Doucarouge, osnivač i jedan od vlasnika Lollipopsa, izjavio je: „Veliko je zadovoljstvo biti danas u Srbiji i učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji. Kako je Lollipops francuski brend koji se obraća ženama sa jakom ličnošću, koje su samouverene i imaju hrabrost za iskazivanje sopstvenog mišljenja, koje imaju mladalački duh i buntovni karakter, verujem da mnoge dame u Srbiji upravo zato i biraju Lollipops kao svoj omiljeni brend modnih detalja. Iskreno se nadam da će prihod sakupljen večerašnjom prodajom Lollipops proizvoda doprineti što širem jačanju svesti o važnosti preventivnih pregleda u prevenciji raka dojke u Srbiji“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: