RIK-ov izveštaj o troškovima kandidata

Info

Izvor: Beta

Utorak, 13.07.2004.

16:03

Default images

Republička izborna komisija predstavila je izveštaje kandidata o poreklu, visini i strukturi prikupljenih i utrošenih sredstava u izbornoj kampanji.

Po izveštaju najviše je novca potrošio kandidat Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić. Prema izveštaju, Karić je u kampanji potrošio 51,8 miliona dinara dok je iz budžeta i po raznim drugim osnovama za kampanju dobio 9,7 miliona dinara.

Novoizabrani predsednik Srbije Boris Tadić na kampanju je potrošio 42,9 miliona dinara dok je na trećem mestu predsednički kandidat vladajuće koalicije Dragan Maršićanin sa 29,9 miliona dinara.

Na petom mestu po prijavljenim troškovima jeste kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić sa oko 4,5 miliona dinara. Najmanje novca, prema zvaničnoj prijavi, potrošio je kandidat Socijalističke narodne stranke Branislav Ivković - svega 1,25 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: