Izvor: B92

Kako se bliže novogodišnji i božićni praznici sve je veće interesovanje za zimske turističke centre. Hotelijeri kažu da još ima slobodnih kapaciteta, i ističu da se maksimalno trude da poštuju sve epidemiološke mere.

Ovde se traži mesto više za predstojeće praznike, te će Kopaonik po svemu sudeći i ove zime biti najposećenija planina U Srbiji.

Tamošnji hotelijeri kažu kako je sve spremno, ali i dodaju da su svi u nekoj novim izazovima, pa se tako i prilagođavaju.

Trude se da poštuju sve epidemiološke mere i veruju da će se situacija stabilizovati, a što se novogodišnjih praznika tiče postoje samo planovi.

Za sada je u funkciji jedna staza, snega ima dovoljno a tu su i topovi za veštačko osnežavanje. Ono što je novina u ovoj sezoni jeste pauk služba, a cene kazni su paprene. Takođe, novitet od ove godine jeste i gondola kojom će se moći od Brzeća do centra Kopaonika.

U video-materijalu pogledajte šta kažu gosti Kopaonika:

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.