Izvor: B92

Isto važi za one koji ski-pas kupe u Crnoj Gori - imaće mogućnost da tri dana uzastopno skijaju u ski-centrima u Srbiji.

To je predviđeno Ugovorom o poslovnoj saradnji koji su na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu potpisali Javno preduzeće Skijališta Srbije i Skijališta Crne Gore.

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika rekao je novinarima nakon potpisivanja ugovora na štandu Skijališta Crne Gore da su Skijališta Srbije već imala potpis ugovor sa Skijalištima Crne Gore, te da današnjim potpisivanjem ugovora nastavljaju dosadašnju uspešnu saradnju.

- Za nas je regionalna saradnja veoma važna i smatramo da ona doprinosi kako većem zadovoljstvu korisnika naših usluga, tako i omogućava povratnu informaciju o tome kako unaprediti naše poslovanje - rekao je Ćika.

Izvršni direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora o zajedničkom ski-pasu, te naveo da je u Crnoj Gori aktivno šest skijališta, a da se grade ski-centri.

- Tendencija je da budemo jedni od najkonkurentnijih, kako u regionu tako i šire. U naredne četiri godine biće uloženo u infrastrukturu skijališta u Crnoj Gori više od 140 miliona evra - rekao je Popović.

Kaže i da je "Kolašin 1600" novi ski-centar koji je otvoren ove sezone i da je to počcetak jednog velikog projekta za koji kaže da će biti novi biser crnogorskog turizma.

Popović je isti ugovor potpisao i sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.