Izvor: index.hr

Da li vam se ikada dogodilo da prilikom dolaska na turističku atrakciju doživite razočaranje zato što stvarnost nije ispunila vaša očekivanja? U tom slučaju, rešili smo da vam olakšamo putovanje, te vam prenosimo podatke analitičara u Stasheru, koji su rangirali svetske turističke atrakcije. Evo šta smo izdvojili.

Oni su prikupili najnovije podatke na noviu grada i zemlje dostupne za ključne kategorije, uključujući recenzije na Guglu, kvalitetu lokalnog smeštaja, udaljenosti od najbližeg aerodroma, sigurnost turista i popularnost na TikToku.

Plaza de España u Sevilji

Plaza de España, prethodni dobitnik Stasherove nagrade za najbolju turističku atrakciju, arhitektonsko je čudo formirano u polukrugu sa popločanim nišama. U njemu se nalaze kancelarije vlade, a svake godine prima milione posetilaca. posjetitelja.

Hotel Itaca Boutique Sevilla by Soho preuređena je vila, udaljena 750 metara od seviljske katedrale. Cena noćenja u dvokrevetnoj sobi sa bračnim krevetom ili sa dva odvojena kreveta je 211 evra.

Plava laguna, Island

Plava laguna omiljena je među TikTokerima. Island se takođe smatra jednom od najsigurnijih zemalja za turiste.

Harbour View Cottages Grindavik ima pogled na planine, a nalazi se u Grindavíku, 8,2 km od Plave lagune.

Ova koliba ima popločani deo dvorišta, pogled na more, prostor za sedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i potpuno opremljenu kuhinju

Cena noćenja u ovim kućicama je 269 evra.

Diznilend Pariz

Prema korisnicima TikToka, ovo je najsrećnije mesto na svetu. Diznilend u Parizu je najpopularnija atrakcija platforme TikTok. Takođe ima vrlo dobru ocenu na Guglu.

Hotel Dream Castle Marne La Vallee okružen je jezerom i vrtovima i nudi besplatnu uslugu prevoza do Diznilenda, a njegovi sadržaji uključuju unutrašnji bazen i spa centar.

Cena noćenja u porodičnoj sobi je 235 evra.

Zgrada mađarskog parlamenta, Budimpešta

Zgrada mađarskog parlamenta dobila je impresivnih 7,3 od 10 u Stasherovoj analizi, što je čini ne samo glavnom turističkom atrakcijom u Evropi nego i u svetu.

Ako budete imali želju da posetite Budimpeštu, imate i smeštaj sa pogledom na mađarski parlament.

Charming boutique nalazi se u središtu Budimpešte, samo 1,3 km od Lančanog mosta i 1,6 km od Budimskog dvorca.

Cena noćenja u ovom apartmanu je 122 evra.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.