Izvor: index.hr

Celo italijansko selo je dostupno za iznajmljivanje i jedno noćenje na toj lokaciji košta oko 10 evra po osobi. Prelepa opština Petriolo u regionu Le Marke na istočnoj obali Italije ima zamak i pozorište i može da primi oko 50 do 200 ljudi.

Selo se obično izdaje za svadbe, zabave ili druge velike događaje. Na raspolaganju je ukupno 98 spavaćih soba, a njihova rezervacija iznosi oko 1.500 evra za noć.

Selo je skriveno i nema tipične karakteristike turizma. Nema višejezičnih menija, nema kazni za parkiranje i nema upornih prodavaca.

Zamak sa bazenima, pozorište za improvizovane predstave...

U ovom selu se nalazi i dvorac Palazzo Mannocchi sa bazenima i baštama, a nalazi se na 300 metara nadmorske visine. U Petriolu se nalazi i barokno pozorište Iride, gde se za turiste izvode improvizovane predstave.

Pored toga, selo ima dvorane sa freskama, nekoliko trgova, restorane, barove, vinarije i prodavnice. S obzirom da Petriolo nije veliko mesto, sve je na par minuta hoda.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.