Foto: Shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV
Foto: Shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV

Putovanja sa malom decom ne moraju da budu horor: "Trik za letenje avionom" VIDEO

Podeli

Putovanje sa decom su ujedno jedna od najlepših i najtežih stvari. Ali kada su gužve na aerodromima i neizvesnost oko letova, sve to može biti veoma zastrašujuće za mališane.

Američko tv lice Samanta Braun koja je vodila nekoliko emisija na Travel kanalu ima savet koji može da vam olakša život ukoliko na porodični odmor avionom idu oba roditelja: decu nemojte da ukrcate prerano na let.

Ako se rano ukrcate na avion, deca će najmanje 45 minuta sede u avionu sa svim tim stvarima iznad njihovih glava. Uz sve ljude koji ulaze u avion, njihove energije i eventualni strah od letenja, sve to može da bude veoma stresno za decu, pa rizikujete da budu nervozna već pre leta. A gde je konačni cilj tj. dolazak na destinaciju?

Umesto toga, iskoristite to vreme da jedan od roditelja ubaci sve stvari i da se smesti, a za to vreme drugi roditelj može da se druži sa decom. I onda da se ukrcaju u poslednjem trenutku.

"Moji blizanci sada imaju devet godina, a stavljam ih u avione već od drugog meseca njihovog života. Naučila sam na teži način, ne morate i vi", napisala je Braun u opisu videa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18969 idi na stranu