Foto: Shutterstock/Travelpixs
Foto: Shutterstock/Travelpixs

Najbolji hoteli u Evropi za 2022. godinu – čak četiri iz Francuske FOTO

Podeli

Evropa svake godine dobija veliki broj novih hotela za turiste, a samo posebni se izdvajaju na destinacijama na Starom kontinentu.

Ove godine je zahtev za izbor bio proširen da se ne gleda samo kvalitet hotela, već i mesto na kome se nalaze. Među izabranim hotelima se čak četiri nalaze u samoj Francuskoj!

1. Hotel Motto – Austrija

U Beču se ovaj hotel ističe po domaćinskoj atmosferi i po pristojnom odnosu cene i kvaliteta. Hotel je izgrađen sa puno ljubavi, odiše uz dodatak Pariza iz 20-ih godina prošlog veka i gosti mogu osetiti savremeni način života u ovoj prestonici. Cene su od 225 američkih dolara po sobi i po noći.

2. Bulgari hotel – Francuska

Izgrađen je u samoj prestonici, a sadrži atmosferu Italije u sebi. Poseduje 76 smeštajnih jedinica, a gostima se pruža mogućnost biranja fotografija iz kompanije “Bulgari”. Cene smeštaja se kreću od 1,655 dolara po noći i sobi.

3. Madam Reve hotel – Francuska

Nekadašnja pošta koja je radila čak 24 časa, sada je divan hotel sa pogledom na Pariz. Sadrži 82 smeštajne jedinice, a neke od luksuzno opremljenih soba čak imaju pogled i na samu Ajfelovu kulu. Jedna od atrakcija ovog hotela je francusko-japanski restoran. Cene po noćenju i sobi u hotelu se kreću od 500 dolara pa naviše.

4. The Maybourne Riviera – Francuska

Poseduje ukupno 69 smeštajnih jedinica, a sa terasa restorana se pruža pogled na obližnju plažu. Samo neke od atrakcija ovog hotela su zatvorena botanička bašta i zatvorena holistička banja, dok je bazen otvoren. Cene soba se kreću od 865 dolara.

5. Saint James – Francuska

Saint James hotel je ujedno i jedini zamak-hotel u Parizu. Ovaj naziv dobija jer je građevina prvobitno bila privatna rezidencija sa prostranim vrtom. Smeštajne jedinice su ukrašene tapetama sa inspiracijom prirode i elegantnim tkaninama, a za sav dizajn se pobrinula Laura Gonzales. Tokom prošle godine je renoviran velnes centar i on sada podseća na rimske i grčke terme. Cene u hotelu se kreću od 620 dolara po noćenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18916 idi na stranu