Foto: Shutterstock/ Day Of Victory Studio
Foto: Shutterstock/ Day Of Victory Studio

Otkrila trik kako "prošvercuje" više stvari u avion i – pokrenula raspravu VIDEO

Podeli

Korisnica Tiktoka je izazvala raspravu na ovoj društvenoj mreži nakon što je objavila video-snimak u kojem je otkrila trik pomoću koga u avion unese i više prtljaga, i to potpuno besplatno.

Uvek kad se spremamo za putovanje avionom, na vagi proveravamo da li se uklapamo u standarde ili premašujemo dozvoljenu težinu. I onda najčešće ne ponesemo sve stvari, jer jurimo magični broj.

Jedna korisnica Tiktoka podelila je na ovoj društvenoj mreži trik pomoću koga ona rešava ovaj problem i u avion unosi više stvari, i to potpuno besplatno.

U video-snimku se može videti kako devojka za sobom vuče kofer na kojem se nalazi jastuk. Kada uđe u avion i sedne, shvatamo da jastuk nije ponela samo zbog udobnijeg spavanja. Naime, u jastučnici se nalazi odeća.

Ispod video-snimka pokrenula se polemika – neki su bili oduševljeni njenom dosetljivošću i priznali su da i oni to rade.

"Već 20 godina se služim ovim trikom i nikad me nije izneverio", "Genijalno", neki su od komentara ispod video-snimka koji je dosad videlo više od 10 miliona ljudi.

Ipak, nije se svima dopala ova ideja.

"Morate da prođete kontrolu, tako da to zapravo i nije neki trik"; "Ponesi dezodorans sledeći put, jer si se verovatno preznojila noseći taj jastuk okolo", napisao je neko.

Da li ste se nekada poslužili ovim trikom?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18920 idi na stranu