Izvor: B92

U čast 95. godišnjice od nastanka popularnog mede, osmišljen je jedinstven smeštaj u kome je sve inspirisano Vinijem Puom.

Zaboravite Airbnb i otkrijte Bearbnb, u kojem će svi obožavaoci Vinija Pua moći da odsednu u njegovoj kućici u šumi.

O čemu se radi? Naime, Airbnb se udružio sa kompanijom Volt Dizni kako bi svim fanovima ljupkog mede pružili šansu da uživaju u šumi od sto jutara, poznatoj i kao Ashdown u istočnom Saseksu na jugu Engleske.

Na ovaj način će se obeležiti 95. godišnjica od nastanka ovog junaka, kome je život udahnuo A.A. Miln koji je bio inspirisan da napiše knjigu svojoj deci.

Gosti će moći da uživaju u ovoj kućici, ali i da poštuju posebna pravila.

Foto: Profimedia

Naime, moraće da drže ruke dalje od posude s medom, užina a little of something će biti oko 11 časova, obavezna je igra Pustiks i dozvoljeno je nekoliko dremki u toku dana.

Svi koji rezervišu smeštaj u ovoj kućici mogu da očekuju i vođenu turu po šumi, do mosta Pustiks i još mnogih drugih stvari koje će podsećati na popularnog medu.

Ilustrator Vini Pua Kim Rejmond, koji je na njegovom liku radio više od 30 godina, biće zvanični domaćin i on moli sve goste da poštuju još neka, malo ozbiljnija pravila. Nisu dozvoljeni ljubimci (osim naravno likova iz bajke) i nema pušenja, jer ćete tako uznemiriti pčele.

Foto: Profimedia

"Bearbnb je jedinstveno iskustvo koje donosi šarm Vinija Pua obožavaocima, dok istovremeno poštuje avanture koje su toliko važne mnogim ljudima već 95 godina", kaže on.

Trenutno postoje termini za noćenje samo 24.i 25. septembra i cena je 111 evra po noćenju (95 funti).

Da li biste odseli u ovoj kućici?

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.