Foto: Depositphotos /  Elnur_
Foto: Depositphotos / Elnur_

Toliko očajni da bi se odrekli i seksa u zamenu za putovanja

Podeli

Nedavno istraživanje, koje je sprovela platforma za pretraživanje hotela Trivago, pokazalo je da 81 odsto Amerikanaca smatra da je nemogućnost putovanja jedna od najgorih posledica pandemije koronavirusa.

U istraživanju, koje je Trivago objavio, anketirano je više od 2.000 odraslih osoba u SAD i Velikoj Britaniji. Prema nekim navodima 1.011 ispitanih bili su Amerikanci.

U saopštenju, kompanija je objasnila da je napravila istraživanje kako bi "videli kako potrošači planiraju, sanjaju i razmatraju putovanja u 2021. godini".

Istraživanje je pokazalo da su Amerikanci toliko očajni da bi bili spremni odustati od nekih stvari da mogu odmah krenuti na put.

Od anketiranih, 25 odsto Amerikanaca je reklo da bi se odrekli cele ušteđevine, a 48 odsto bi odustalo čak i od posla. Neki ispitanici su čak bili spremni odustati od svojih ljubavnih veza, a 20 odsto je reklo kako bi ostavili svoje partnere, dok je 38 odsto reklo kako bi se odrekli seksa na godinu dana samo da mogu da putuju.

Foto: Depositphotos/ DarioSz
Foto: Depositphotos/ DarioSz

"Jasno je da putovanja imaju veliku ulogu u našem životu i ukupnoj sreći", rekli su iz Trivaga.

Zapravo je 84 odsto američkih ispitanika reklo kako su putovanja presudna za dobar život. Njih 56 odsto je dodalo kako se osećaju "uzbuđeno" kad razmišljaju o svom prvom putovanju nakon pandemije.

Istraživanje je takođe pokazalo da 72 odsto američkih ispitanika planira da putuje više nego pre, nakon što pandemija završi, piše Foks njuz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18284 idi na stranu