Izvor: Dailyrecord

Oni kojima je spoj čokolade i narandže neodoljiv, mogli bi ove zime pronaći svoje mesto u jednom hotelu u francuskim Alpima.

Soba koju su vlasnici hotela nazvali "Chocolate Orange" nudi nova iskustva za ljubitelje ovog spoja. Gosti se mogu opustiti na krevetima s posteljinom na kojoj su otisnuti motivi narandže i čokolade ili mogu uživati u alkoholnim koktelima s tim ukusima.

Svaki posetilac će dobiti božićnu čarapu punu čokolade. Vlasnici odmarališta nadaju se da će tako omogućiti gostima da se svakog jutra tokom boravka u hotelu osećaju kao da je Božić. Usluga posluge u sobi podrazumeva poslastice od narandže i čokolade kao i bezbrojne varijacije čokoladnih pića, a za ručak se možete zasladiti kolačićima.

Iznad kreveta se nalazi ukras u obliku narandži umočenih u čokoladu, a za one najzahtevnije čak i toaletni papir miriše na čokoladu i narandžu.

Za decu je u ponudi topla čokolada.

Soba je deo novog Club Medovog objekta La Rosière resort u Francuskoj, a gosti mogu iskusiti sve najlepše strane Alpa. Restoran je namenjen porodicama pa će se u njemu dobro osećati roditelji koji traže odmor, ali i deca koja su tek iskusila skijaške čari.

Noćenje po gostu u ovoj sobi naplaćuju nešto više od 90 evra, piše Daily record.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.