Izvor: B92

Obožavatelji tekile sada ne samo da mogu da piju svoje omiljeno piće sa samog izvora, već mogu i vreme da provode u buradima.

Ovo omogućava Hotel de Barricas, što u prevodu i doslovno znači "hotel od buradi". Nalazi se u destileriji koja proizvodi 15.000 litara tekile svaki dan, piše Klix.

Unikatna lokacija se nalazi u okolini grada Tekile, gde je i nastalo pomenuto piće. Hotel čini 30 velikih buradi pretvorenih u sobe, a tu su i četiri standardne Silver King sobe.

Iz hotela poručuju da se na ovom mestu tekila može "udisati, okusiti i osetiti".

Mada ova burad spolja ni po čemu ne izgledaju posebno, unutrašnjost je ipak luksuzna. Svako bure sadrži TV i klima uređaj, ormare, mini bar pa čak i džakuzi u jednoj od soba.

Cene se kreću od 160 eura pa naviše.

U blizini hotela je impresivna destilerija, gde gosti mogu da probaju tekilu, a tu je i podzemni restoran koji se nalazi 4,5 metara ispod zemlje i služi tradicionalna meksička jela sa različitim koktelima baziranim na tekili.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.