Izvor: CDM

Kako je izgledao letnji dan u Budvi i njenoj okolini početkom šezdesetih godina možete pogledati u filmu reditelja Đorđa Vujovića.

Ministarstvo kulture pokrenulo je kampanju "Živimo kulturu #ostanidoma", sa ciljem da građanima Crne Gore, u danima socijalno izolovanog funkcionisanja, ponudi kulturne i umetničke sadržaje putem onlajn platformi.

Dok traju mere Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti, na kanalu Ministarstva kulture na Jutjubu građani će svakodnevno moći da vide najbolje predstave u produkciji Crnogorskog narodnog pozorišta i Zetskog doma, selekciju dugometražnih ostvarenja u produkciji crnogorskih autora, arhivske filmove i dokumentarne forme iz kontingenta Crnogorske kinoteke, koncerte Crnogorskog simfonijskog orkestra, video-vođenja kroz izložbe Centra savremene umetnosti Crne Gore, brojne priloge i video-zapise kulturnih manifestacija, intervjue, diskusije itd…

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.