U skladu sa prirodom: Nekadašnja rezidencija sada čudesan restoran

Podeli

Restoran Treehouse, "Kuća na drvetu" , nekada je bio deo rezidencije, a danas velika atrakcija Anika (Alnwick).

Lepota je zapravo u bašti koju čini divna priroda, ali i sama 'kućica' koja je zapravo jedna od većih kuća na drvetu koje postoje.

Ovo područje je nekada pripadalo vojvodi od Nortamberlenda, a danas ovde mogu da uživaju svi oni koji vole da budu okruženi prirodom.

Ceo kompleks ima površinu skoro dva kilometra kvadratna, a posvećeno je boru, kedru, sekvojama, a sa posebnom pažnom je pravljeno kako bi svi materijali bili uklopljeni na pravi način, da ne narušavaju prirodnu lepotu.

Ovo je jedno od onih mesta na koja možete da odete u bilo koje doba godine i da u svakom bude veličanstveno. Bilo da želite da hodate po suvom lišću, uživate u cvrkutu ptica ili da sedite u toplom da napolju veje.

Kako se trude da izgledom ne naruše izgled okruženja, tako je i meni napravljen da se u potpunosti uklopi. Zato u Treehouse restoranu možete da uživate u lokalnim specijalitetima.

Zato je ovo mesto za sve one koji žele da zavire u kulturu u kojoj se nalaze, za one koji vole prirodu i za one koji žele da upoznaju oblast Njukasla koji je sa jedne strane okružen nacionalnim parkovima, a sa druge Severnim morem.

strana 1 od 17964 idi na stranu