Foto: depositphotos/ ryanking999
Foto: depositphotos/ ryanking999

Zavirite u najromantičnije selo u Engleskoj i pronađite kreativan poklon za voljenu osobu

Podeli

Nekima je zaista lako da proslave Dan zaljubljenih, a i da drugima pomognu pri odabiru kreativnog poklona.

Selo Lover (zaljubljen/ ljubavnik) uspeva da privuče turiste tako što se predstavlja kao najpogodnijim mestom za dan koji slavi zaljubljene, a nisu previše ni slagali.

U selu se organizuju volonteri, gotovo svi meštani, koji ukrašavaju poštanske sandučiće i kreiraju posebna pisam za svakoga ko želi da na taj način usreći voljenu osobu.

Da li ste ikada dobili pismo? Zamislite da na Dan zaljubljenih stigne mirišljavo pismo, ukrešeno srcima i još da ima markicu sela Lover. To je zaista romantično i nesvakidašnje.

Prethodnih nekoliko godina oko 8.000 koverat se napravi kako bi bili poslati u razne delove sveta zaljubljenima. To je ujedno i veoma pametan način za promociju, ali i zaradu sela.

Svakoga dana Kupidoni lepe markice, stavljau pečat sela i šalju pisma širom sveta kako bi do 14. februara stigla na prave adrese.

Kao i veliki broj sela u Engleskoj, i u selu Lover ćete pronaći istorijska znamenja. Crkva svete Marije potiče još iz 1837. godine, a Nacionalna školo je sagrađena samo dve godine nakon toga, a ponovo je obnovljena 40 godina kasnije.

Selo Lover se nalazi na oko sat ipo vožnje od Londona, i na granici je sa Nacionalnim parkom Nju Forest, pa je idealno mesto za parove koji žele da iz grada pobegnu na produženi vikend u prirodu i mirno okruženje.

strana 1 od 17758 idi na stranu