Ilustracija/Foto: depositphotos/ YAYImages
Ilustracija/Foto: depositphotos/ YAYImages

Putovanje u školskom autobusu: Penzionerka odlučila da dobro iskoristi slobodno vreme

Podeli

Neki ljudi penziju doživljavaju kao kraj života, a neki tada počinju da žive. Keri Gejlu, umesto da, poput njenih drugarica, sedi na tremu, izabrala je da slobodno vreme iskoristi za putovanja.

Keri Gejlu je oduvek volela da putuje, a s obzirom na to da je želela više vremena da provodi na putu kupila je stari školski autobus koji je preuredila i ubrzo se preselila u njega. Upravo tim autobusom sada putuje širom SAD.

Keri Gejlu je u razgovoru za “Insajder” otkrila da je odrasla u vojnoj porodici i da je navikla da stalno bude u pokretu.

"Ovo je poput povratka korenima", rekla je.

Stari školski autobus koštao je 4.500 dolara, i ubrzo ga pretvorila u svoj dom koji poseduje kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i spavaću sobu.

"Sve je onako kako sam zamislila", rekla je.

Njena "kuća" opremljena je vrhunskim elementima koji omogućavaju siguran život i vožnju. U zidovima, na stropu i podu provedena je izolacija koja pomaže regulaciju temperature. Keri Gejlu kaže da je najlepše od svega to što je njena kućica mobilna i što u svakom momentu može da poseti mesta na kojima ranije nije bila, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18055 idi na stranu