Foto: Depositphotos/CandyBoxImages
Foto: Depositphotos/CandyBoxImages

U avionu birajte ova dva mesta ako želite da imate udoban let

Podeli

Budite oprezni kada birate mesto u avionu.

Stjuardesa je otkrila koja mesta u avionu treba uvek da birate, a jedno od njih nalazi se u ekonomskoj klasi.

Dok neki biraju sedišta što bliža krilima kako bi izbegli jake turbulencije, drugi uzimaju karte za sedišta blizu kokpita kako bi pobegli od buke koju prave propeleri na letelici.

Stjuardesa Grejs Ferguson otkrla je koja su to dva mesta odlična za odlaganje prtljaga, imaju prostora za noge i potpuno su komforni.

Za biznis-klasu, ona savetuje da rezervišete sedište 2A, piše Dejli star (Daily Star). Ovo mesto omogućava brzo ukrcavanje, poseban meni i više udobnosti. Vlasnik karte za ovo mesto ima prioritet pri ukrcavanju, dodatni prtljag i poseban meni. Daje malo više privatnosti nego prvi red, ali i odličan pogled.

U ekonomskoj klasi to je sedište 19F. Ovo mesto je veoma pristupačno i omogućava onome ko ima ovu kartu da se brzo iskrca pri sletanju. Popularno je jer se nalazi u sredini aviona pa obično ima malo više mesta za prtljag pa ne morate da jurite da se prvi ukrcate. Možete da sačekate da se neki ljudi iskrcaju pa da izađete kroz manju gužvu. Imaćete više vremena da popijete kafu i opustite se od stresa prilikom sletanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18956 idi na stranu