Jesen je lepša sa Filipom!

Podeli

Kada se završi letnja euforija, a pre nego što počne zimska mrzovolja, vreme je za dobro jesenje putovanje.

Na sajtu www.filiptravel.rs naći ćete zaista raznoliku ponudu putovanja sa polascima u septembru, oktobru i novembru.

Foto: Gaspar Janos/shutterstock
Foto: Gaspar Janos/shutterstock

Već početkom septembra možete uživati u lepotama Azurne i Ligurijske obale i šetati čuvenim Sanremom, Monakom i Đenovom. Ovde je više od 300 dana godišnje sunčano sa nebom izrazito plave boje, pa je i lepo vreme veoma izvesno.

Za one koji ipak više vole zelenilo i planine, putovanje u Alzas i Švarcvald je pravi izbor. Istorija, pejzaž i kultura regije Alzas na istoku Francuske plene svojom lepotom i raznolikošću, a u plodnoj dolini planinskog masiva Švarcvald na jugozapadu Nemačke, nalaze se mnogi bajkoviti gradići i sela, specifični za ovaj kraj.

Halštat: emperorcostar/shutterstock
Halštat: emperorcostar/shutterstock

Cinque Terre će, čak i one koji su nebrojeno puta gledali fotografije ovih šarenih sela, oduševiti kao da nisu ni imali svest da tako nešto postoji. Smeštaj je u Đenovi, najvećoj luci Italije, pa putnici Filip Travela na ovom putovanju uživaju i u lepotama šarmantnog grada koji je poznat i kao rodno mesto Kristofora Kolumba.

Istanbul/Foto: lal stock/shutterstock
Istanbul/Foto: lal stock/shutterstock

Ako ste ljubitelj autobuskih putovanja i obilazaka, sigurni smo da ćete uživati birajući svoju novu jesenju avanturu na www.filiptravel.rs

Kapadokija/Foto: Tatiana Popova/shutterstock
Kapadokija/Foto: Tatiana Popova/shutterstock

Zaljubljenici u metropole sigurno će pronaći nešto po svom ukusu, jer ove jeseni Filip Travel ima organizovane avionske ture do Izraela, Portugala, Moskve, Rima, Istanbula, Barselone, Amsterdama, Lisabona, Pariza, Madrida…

Filip odlično poznaje Evropu i već duži niz godina organizuje putovanja koja ulepšavaju jesenje dane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18092 idi na stranu