Foto: gettyimages/VI-Images
Foto: gettyimages/VI-Images

Zahvalan za gostoprimstvo: Ronaldo častio osoblje hotela sa 20.000 evra

Podeli

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo častio je osoblje luksuznog hotela u Grčkoj s 20.000 evra u znak zahvalnosti što nisu ni blizu hotela puštali paparace tokom njegovog boravka.

Ronaldo se pre početka priprema za novu sezonu s porodicom odmarao na jahti, a nekoliko dana proveo je i u luksuznom hotelu na jugu Grčke.

Predsednički apartman je plaćao 9.000 evra po noći, a iz njega je imao odličan pogled na more i privatni bazen na raspolaganju.

Grčki mediji su objavili da je portugalski napadač bio jako zadovoljan osobljem koje nije pustilo paparace ni blizu hotela, zbog čega im je u znak zahvalnosti ostavio 20.000 evra napojnice.

Ronaldo će još nekoliko dana provesti na jahti na francuskoj rivijeri, a posle toga se vraća u redove Juventusa koji kreće na letnju turneju.

10 najlepših železničkih ruta u Evropi

Iako duže traje, putovanje vozom može itekako da bude zabavno i da vam pruži pogled i doživljaj kakav ne možete da imate putujući avionom. Naravno da svako putovanje različim prevoznim sredstvom ima svoje prednosti i mane, voz vas nekako vraća u ona romantična i "sporija" vremena.

strana 1 od 1940 idi na stranu